Sizce kocam beni seviyor mu

Acemievkadini

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
35
-22
6
26
Kocamla severek evlendik evleneli 11 ay oldu.
Kocam öyle sürekli seni seviyorum diyen bir insan değil ben onu opmedikce o gelip sarilmiyo opmuyo ben ona sarıldığımda tepkisiz kalıyor ben bunu farkedince yüzüne bakıyorum o zaman kolunu boynuma atıyor yada öpüyorm o opmedigini farkedince yüzüne bakıyorum o zaman öpüyor.
İnsan için sevgi dolu değilde sanki azarlayarak efendim aşkım şöyle ne oldu diyor ters ters bakarak.
Ailem bunu fark ediyor sürekli onlara yalan söylüyorum hasta başı ağrıyor midesi ağrıyor gibi.
İşi biraktim bayramda ikimizde evdeyiz tatil planı yapmak yerine ablamın kocasıyla balığa gitme gibi plan yapıyor ben kendi başıma onsuz plan yapsam kızar.
Giyinip suslendigimde bu ne hal diyor niye giydin böyle diyor güzel olmuşsun demek yerine . Ama iyi yanı benm canım birşey istesin yapar yemek konusu olsun alır getir.
Ama ailesiyle bir tartışma yaşasam hatalı benmişim gibi bakıyor sizce beni sevmiyor mu

Çok erken balaayı kısmını geçirmişsiniz 11 ayda böyle olduysanızzzz 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Bazılarının doğası böyle gösteremiyorlar sevgilerini önceden sevgiliykende böyleyse değişmez..

Kocam öyle sürekli seni seviyorum diyen bir insan değil ben onu opmedikce o gelip sarilmiyo opmuyo ben ona sarıldığımda tepkisiz kalıyor ben bunu farkedince yüzüne bakıyorum o zaman kolunu boynuma atıyor yada öpüyorm o opmedigini farkedince yüzüne bakıyorum o zaman öpüyor.
Bu kısım tam benim eşimin eski hali. Sevgisiz bir ailede büyüdüğü için sevgi göstermeyi bilmiyordu. Ben 4 yıl sevgililik 5 yıla yakın evlilik daha yeni alıştırabildim. Zor ama öğrenilebilir bir şey. Zamanla alışıyor.

Belki sevme biçimi böyle.ailesine bakmak lazım mesala anne baba ilişkileri nasıl babası nasıl dqvraniyor.zamanla anlarsiniz bence daha erken

İnsan için sevgi dolu değilde sanki azarlayarak efendim aşkım şöyle ne oldu diyor ters ters bakarak.
Ailem bunu fark ediyor sürekli onlara yalan söylüyorum hasta başı ağrıyor midesi ağrıyor gibi.
İşi biraktim bayramda ikimizde evdeyiz tatil planı yapmak yerine ablamın kocasıyla balığa gitme gibi plan yapıyor ben kendi başıma onsuz plan yapsam kızar.
Giyinip suslendigimde bu ne hal diyor niye giydin böyle diyor güzel olmuşsun demek yerine . Ama iyi yanı benm canım birşey istesin yapar yemek konusu olsun alır getir.
Ama ailesiyle bir tartışma yaşasam hatalı benmişim gibi bakıyor sizce beni sevmiyor mu
bütün eski sevgililerim böyleydi, tersleme yoktu tabii ki ama sevgilerini gösteremiyorlarmış vb. en sonuncusundan bu yana 4 yıl geçti ve bu kısırdöngüyü kırmak için hayatıma hala kimseyi almadım, zaten kimse de içime sinmiyor öyle ciddi travmalara sebep oldular ki.. bir şey varsa vardır ve insan ilişkilerinde sözden çok göstermek daha önemlidir, gösterilmeyen, paylaşılmayan ama gerekli olan şeyleri beklediğinizde bir de beklentiniz var diye suçlanıyorsunuz ki bu önce mansplaining sonra da manipülasyon halini alıp kendinizden şüpheye düşmenize sebep oluyor. iğrenç bir şey.. aile bahanesini de kabul etmiyorum biz kök aile değiliz ki insan kök ailenin tersi kişilere çekilir zaten telafi edebilmek için ailende görmediğini bende görüp bana çekildin, sevgi, tutku, bağlılık hissettin eee? bunu nasıl gösteremiyorsun? alışmışlar kadınları rehabilitasyon merkezi gibi görmeye, ki ben hemcinslerimden bahsediyorum :D

bi şey ya vardır ya yoktur varsa da gösterememek imkansız bence, insan sevgiyi içinde tutamaz, dokunup öpmüyorsa da başka şekillerde gösterir ama yine gösterir.

Sizin eşinizle cok skntilariniz var bence boşanın daha önce de acmistiniz konular elti ve aile skntisi isteksizlik vs

Karakteri boyle gbi duruyor maalesef evlenmeden once hicmi farketmediniz biseler alıp getirmesi gerekli zaten bir artı diyemem

Seven insan böyle davranmaz, eşiniz sanki sevmiyor gibi 😔

Bunların üstüne birde cinsel hayatınızda da sıkıntı var.
Eşiniz giyinip süslenmenizden hoşlanmıyor, birlikte olmak istemiyor türlü bahaneler bulup. Nasıl severek evlendiniz anlamadım. Başka sorunlar da olabilir kendisiyle ilgili.

20 yıllık evlilik olsa belki tolere edilebilir ama 11 aylıkken hiç normal değil. Eşiniz ailesinden çok büyük ihtimalle sevgi görmemiş, sevgisini göstermiyor. Sadece bu mesaja bakıp da net cevap vermek yanlış olur. Evde sizin dediklerinizin hiçbir önemi yoksa, eşiniz evli olduğundan bihaber olup da sürekli arkadaşlarıyla buluşuyorsa o zaman sevmeme ihtimalinden söz edilebilir.

Allah'a şükür aç bırakmıyormuş sizi. :KK53: :olamaz: Mükemmel bir özellik. Nasıl bir kocanız var, harika! Benimki hep aç bırakır. :(
Ya Allah aşkına olabilir mi böyle bir şey?
Adam size dokunmuyor, güzel bir şey söylemiyor, cinsel hayatınız sıkıntılı, aileniz bile sevgisizliğinizi hissetmiş. Sizce sizi seviyor mu?

Ex kocamda boyleydi sevgisini asla belli etmezdi.Hiç tutunacak bi tarafi olmuyormuş boyle adamlarin boşuna degistrmeye ugraşma.Çocuk yokken sal ipini gitsin

Back
X