Anket sizce kk'daki bir erkek...

sizce kk'daki bir erkek...

• imkansız... :kahve:

OY: 15 5,8%
  • olur olur...bu erkeklerden herşey beklenir... CADIARZU

OY: 233 90,7%
  • ne bilim ya...ben zaten geçiyordum uğradım... tatlicadiarzu

OY: 3 1,2%
  • tabiki olabilir...mesela ben onlardan biriyim... :smiley-cool:

OY: 6 2,3%

• Ankete Katılan
    257

fatto

DÜNYAYI KURTARAN KIZ
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.788
8
641
ya arkadaşlar aylardır bu sorunun cevabını düşünüyorum, gözüme uyku girmiyor bunu düşünmekten... tatlicadiarzu

sizce kk'daki bir erkek 500 mesajı geçebilecek kadar veya özel üye olabilecek kadar kendini kamufle edebilir mi... CADIARZU

walla bu erkeklerın sagı solu bellı olmadıgı için kendılerını moderator olana kadar gızlerler walla

bır bakmısız zepp ve canavar bırer erkekmıs jeyyar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Halledildi kızlar , konu kaldığı yerden devam lütfen a.s.

konuya yazdığım mesajda güme gitmiş.
tam malum mesajın altına denk gelince

demiştim ki
çok zor
çünkü erkekleri beyinleri değilde başka bi organları yönettğinden (doğru demişim)
mutlaka bu zayıf noktalarına yenilirler

Konuyu devam ettirmeyiniz 2 dakikada icabına bakıldı kaldığınız yerden devam ediniz

bence de kk da bir çok erkek vardır.
mesajlarımızı yazarken bunu unutmamalıyız ve çok özelimize girmemeliyiz bence.
ne de olsa editörümüz de bir erkek.
500 kadar mesajı olan kişi,mesajları eften püften değilse kendini belli eder. çünkü sitede gerçekten çok uyanık bayan üyelerimiz de var.

mesela bi düşünsenize...kk'nın en popüler üyelerinden biri erkekmiş...editor ve curly dışında tabiki... :smiley-cool: halbuki nasıl da samimi mesajlar yazıyormuş...üye olduktan 2 ay sonra özel üye olmuş bile...olabilir mi...caramela'nın dediği gibi eşcinsel eğilimliyse olabilir bence de... CADIARZU

yoksa kk'da erkekler mutlaka vardır...ama en fazla 15 mesajdan sonra yakayı ele veriyorlar... sırnaşık şey cinsilatif'in de dediği gibi beyinleri pek işe yaramıyor...sadece kafasını çarptımı, davula tokmakla vurmuş gibi ses gelmesin diye duruyor öyle işte kafalarının içinde... :roflol:

ay kislar valla hic aklima gelmiyordu boyle seyler simdi bende suphelenmeye basladim alla alla .....

bence azimliyse eder
öyle birisimi var yoksa

var mı yok mu bilemiyorum...benimkisi sadece merak...biraz fazla detaycıyımdır da ondan kaynaklanıyor galiba...

ay kislar valla hic aklima gelmiyordu boyle seyler simdi bende suphelenmeye basladim alla alla .....

şüphelenilecek kişi kendini belli ediyor conem... yerimseniben

abooo erkek varsaa itiraf etsinn hee Kötü Kazen
benim esim duysaki burda erkek var saclarimi yolar sırnaşık şey:enbuyukkk:

tabiki olabilir...mesela ben onlardan biriyim...

bunu işaretleyenler kim çok merak ettim cesarete bak bayada işaretlenmiş yogsam??

olur olur bu erkeklerden herşey beklenir...bencede...

Back