• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kısa mı?

O ne upuzun bacak leylek gibi. Normalsin, bence takıntıya çevirme.

Ay arkadasim saglikli olduguna dua et cok sukur. Ic bacak dis bacak bunlara takilma her vucut tarzina uygun kiyafet var ona gore giyin. Insanlar ne sorunlarla ugrasiyor

Üzülme yeni sezon zaten dar paça pantolonlar demode oldu, yine yüksek bel bol paça moda

Benimde boyum 1.60 bacak boyum normalde kisa malesef.
genelde yuksel bel pantalonlar giyiyorum ve kalin taban ayakkabilar..

O zaman napıyoruz , dar paça pantolon giymiyoruz.
Şuan bacak boyu dışında bir derdin yoksa gerçekten çok şanslısın...

Dar paçayı kendine yakıştıramıyorsan giymeyiverirsin. Bak sorunun çözüldü bile...

Aynı boyda olduğumuz için merak ettim ölçtüm. :confused:
İç dış bacaklarımız da aynı. Ben de skinny giyince bacak boyumu yetersiz buluyorum. Ama üstümde standarttan biraz daha uzun kıyafet varsa. Onun dışında kısa ve standart üstlerde sorun hissetmiyorum. Yani, üstüne daha kısa şeyler giyerek ve yüksek bel giyerek, kiloluysan da zayıflayarak sorunu çözebilirsin.

Yorumları ağzım açık okudum gerçekten, sanki gece gündüz bacaklarım kısa diye ağlıyorum, çok dertliyim falan yazmışım gibi cevaplar vermişsiniz. Özellikle de boyun kısa zaten bacakların uzun olsa ne olur tarzı yorumlara şaşırdım. Alt tarafı fiziğime göre uygun bir bacak boyuna mı sahibim bunu öğrenmek istedim, eğer basenlerim yüzünden kısa gözüküyorlarsa spora başlayacaktım ya da kıyafet tercihlerimi değiştirecektim olay bu yani, ayrıca bacak boyunun uzun olmasının boyla bir alakası yok ki, çok uzun boylu olup da kısacık bacaklara sahip olanlar var.

Sanırım konuyu BDV de açtığım için bu kadar linç edildim, diğer forumlarda okunmuyor diye buraya gelmiştim. Sevgili edin diyen olmuş ya :KK70:Aklın kaç cm diye soran ablaya da aynı soruyu yöneltiyorum. Soruyu saçma bulduysanız cevap vermeyin hakarete ne gerek var?

Bu arada ciddiye alıp cevap verenlere çok teşekkür ederim, sanırım normal bir boyda bacaklarım ben biraz kilo vereyim en iyisi :)

Back