• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kısa mı?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
26
Ya bu aralar bacaklarıma taktım biraz, dar paça pantolonları falan kendime yakıştıramıyorum sanki bacaklarım kısa duruyor gibi geliyor, demin ölçtüm boyum 163, dış bacak boyu 96cm, iç bacak boyu 77 cm çıktı. Sizce kısa mı?

İdeal dış bacak boyu boyun yarısı + 10cm olmalıymış, bu hesaba göre benim bacaklarım 5 cm daha uzun ideal boydan ama kısa gibi geliyor bana ya. Acaba bacaklarım kalın olduğu için mi? Hafif de basenlerim var, bunlar bacaklarımı kısa gösteriyor olabilir mi?

mini etek giyin, bu durumda bacak boyunuz daha uzun görünecektir.
hem de pantalondan daha şık.

Ne yapacaksın Allah vergisi

seni uzun gösteren kıyafetler seçip ,kiloluysan kilo vermekten başka bir çare yok

boyunuz zaten 1.63
bacak boyunuz uzun olsa ust bedenınız nasıl olacak?
ıc bacak dıs bacak kısmına ıse sasırdım
benım bacak boyum uzun ama boyum 1.71 aksı olsaydı nasıl olurdu?
allah sızı ozene bezene yaratmıs takılmayın

Herkesin derdi farklı tabii ki. Konu sahibi dertlerinden birini dile getirmiş doğal olarak. Nedense pek beğenilmemiş. Daha büyük dertlerle gelmeliymişsin konu sahibi :KK53:

Bence kısa değil verdiğiniz ölçülere göre. Ama basenlerden dolayı öyle görünüyor olabilir. Basenleri kapatacak şekilde giyinirseniz göze batmayabilir. Tabii en güzeli basenlerden kurtulmak. Spor ya da bölgesel incelmeye gidebilirsiniz.

boyunuz zaten 1.63
bacak boyunuz uzun olsa ust bedenınız nasıl olacak?
ıc bacak dıs bacak kısmına ıse sasırdım
benım bacak boyum uzun ama boyum 1.71 aksı olsaydı nasıl olurdu?
allah sızı ozene bezene yaratmıs takılmayın

Hayırlı olsun güle güle büyüsün

Ege'ye müjdeyi verdin mi

İç açilarin toplamıyla dış açıları carp sonucu çıkar.
Boyunuza gore bacak boyunuz normal.

Bırakın bunlara kafa yormayi lütfen şukredin iki bacaginiz var

Ya bu aralar bacaklarıma taktım biraz, dar paça pantolonları falan kendime yakıştıramıyorum sanki bacaklarım kısa duruyor gibi geliyor, demin ölçtüm boyum 163, dış bacak boyu 96cm, iç bacak boyu 77 cm çıktı. Sizce kısa mı?

İdeal dış bacak boyu boyun yarısı + 10cm olmalıymış, bu hesaba göre benim bacaklarım 5 cm daha uzun ideal boydan ama kısa gibi geliyor bana ya. Acaba bacaklarım kalın olduğu için mi? Hafif de basenlerim var, bunlar bacaklarımı kısa gösteriyor olabilir mi?
Hic olcmedim ya. Spor salonunda takip amacli olctuler ama oda boy degil en olarak. Ilginc geldi bana acikcasi.
Orantili degilse uzatmak yada kisaltmak gibi sansimiz var mi. Bence ne yakisiyorsa oyle giyinin. Dert ettiginize degmez

Aynen öyle. Bu sebeple bacaklarınızı olduğundan kısa görünüyor tabii ki.

Boyunuza oranla normal bi uzunluk ,bacaklarınız biraz daha uzun olsa o zaman tuhaf görünürsünüz.

Back