• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kim hakli ?

Kizmayin ama aklima soyle bir sey geliyor. Arkadasiniz sizin resminizi kuzenine gostermis olabilir ve kuzeni begenmemis olabilir. O da bu durumu boyle kapatmak istemistir.

Eger oyle olsa ben hersekilde hakliyim isterseniz benimle konusmayin ben bunu goze aldim gibi sacma seyler soylemezdi diye dusunuyorum cnm. Bizi uzen sey dusuncesinin cok sacma olmasina ragmen hala hakliyim diye diretip isterseniz benimle konusmayin demesi

Arkadaşın neyin kafasını yaşıyor acaba ? Bitmiş bir ilişkide neyin vebalini alıyor çok merak ettim. Ayrıldığınız sevgiliniz arkadaşınızın yakın bir arkadaşı dahi olsa, ki değilmiş, bitmiş bir ilişkide vebal olmaz. Benim anladığım kadarıyla siz çocukla tanışmamaya değilde arkadaşınızın uydurduğu bu gereksiz bahaneye takılmışsınız. Haklısınızda bence emanet etti olmaz falan bunlar komik şeyler. Gerçek bir arkadaş olsaydı eğer siz tanışmayı kabul etmişken ve mutlu olabilecekken böyle birşey söylemezdi size çünkü bu olayın vebali olamaz!!! Çok sinirlendim şuan bir de gidip çok özel sırrı daha yeni tanıdığı birine söylemiş demek ki bence bu kıza arkadaş denmez! Çözüm araman bile saçma arkadaşım güvenmeyin o kıza

Bizi cok iyi anladiniz aynen yazdiklarinizi dusunuyoruz neyin kafasinda bizde anlayamadik daha guzel bahaneler bulabilirdi

bence arkadasiniz resminizi kuzenine gostermis. kuzeni de sizi begenmemis ve tanismak istememis, arkadasiniz da bunu size soyleyip uzulmenizi istemedigi icin kiviriyor..

bence arkadasiniz resminizi kuzenine gostermis. kuzeni de sizi begenmemis ve tanismak istememis, arkadasiniz da bunu size soyleyip uzulmenizi istemedigi icin kiviriyor..

Eger sizin dediginiz gibi olsa arkadasligimizi bitirelim demezdi. Arkadasliktan anladigi bu kadarmis iste buna ragmen biz yinede konusmak istedik ama umrunda bile olmadi . Bizde degmeyen insanlar icin ugrasmamayi anladik. Bugun sir soyleyen yarin napar kimbilir. Ki zaten dostum dedigi insanlarinda ozel sirlarini anlatiyodu guya arkadas iste lafta :D ne oldugunu erken anladigimiz icin sansliyiz

ya kusura bakma, alınma lütfen ama acaba arkadaşın senin resmini gösterdi ve çocuk beğenmedimi? bu geldi aklıma, belki arkadaşında bunu söyleyip seni kırmamak için eski sevgilini bahane etmiş olabilir ,madem bu kadar yakın arkadaşsınız en güzeli arkadaşınla açıkça konuşup, meseleyi çözmek

Merhaba kizlar. Biz uc cok yakin arkadasiz hepimiz 21 yasindayiz. bugunlerde aramiz acildi biraz ve sorunda kimin hakli olup olmadigina karar veremiyoruz hepimiz kendimizi hakli goruyoruz birbirimize sert konusuyoruz. Buraya konu acalim farkli fikirleri gorelim istedik.
Ben yaklasik 1 ay once 4 yillik bir iliskimi bitirdim. Ailelerle alakali bi durumdu ve iliski suresince bu sorunu cok fazla kafaya taktigim icin aslinda ayriligi daha onceden kabullenip bitirdigimi fark ettim. Geri donusu olmayacagini biliyorum ve bnm icin tamamen bitmis bir iliski.
Bu iki arkadasimdan bi tanesi kuzeninden bahsetti bana cok iyi biri oldugunu ailesinin cok iyi oldugunu iyi anlasicagimizi falan dusundugunu soyledi ve bunlari anlatinca benimde icim cocuga cok isindi ve eger oda isterse tanismak istedigimi soyledim.
Arkadasim kuzenine cok iyi anlasabilecegin bi arkadasim var aranizi yaparim diye bahsetti. Cocukta cok merak edip resim istedi. Aksam resimi aticakti arkadasim. Fakat aksam beni aradi ve cok dusundugunu tanistirmasinin dogru olmadigini soyledi. Sebebi ise benim eski erkek arkadasimin vebalini almis olurmus.( not: eski erkek arkadasimla bir arkadasliklari yok sadece gordukce selam verirler birbirlerine okadar) bende bunun cok sacma oldugunu bu dusuncesine anlam veremdigimi soyledim . Sonucta benim icin tamamen bitmis bir iliski bu ve artik benim naptigim eski erkek arkadasimi ilgilendirmez diye dusunuyorum. Sadece eger aramizda bisey olursa eski sevgilimin uzulmesini istemedigimden bir muddet gizli tutariz yoksa sana cikisabilir sen tanistirdin diye dedim. Birde son olarak biz anlasarak ayrildik sevgilim ayrilirken arkadaslarima size emanet ediyorum yaninda olun destek olun uzulmesine izin vermeyin demisti. Arkadasimda boyle bisey yapamam seni bize emanet etti diyor. Buda bize cok sacma geliyor. Simdi sormk istedigimiz soru burda gercekten vebal almak gibi birsey soz konusu mu ? Yoksa eski eskide kalmistir artik onu ilgilendirmez mi . Biz iki kisi bu arkadasimin sacmaladigini dusunuyoruz. Oda sonuna kadar hakli goruyor kendini isterseniz benimle konusmayin arkadasligimiz bitsin ama bu isin dogrusu bu diyor( yanlis anlasilmasin benim sinirim cocukla tanisamamak degil umrumda bile degil ama benim sinirim arkadasimin vermis oldugu bu anlamsiz tepki)
İkinci sorun ise bu arkadasimizi sevgilisiyle ben tanistirmistim. Daha ilk bulusmalarinda diger arkadasimizin hic kimseye anlatmamasi gereken bir sirrini anlatmis cocuga. Biz bunu duyunca sok olduk anlattigina kesinlikle eminiz ama. İlk sordugumuzda ben oyle sey yaparmiyim sacmalamayin falan diye yalan soyledi. Simdi biz herseyi yuzyuze konusmak istiyoruz ama hala hersekilde kendini hakli gormesi bizi delirtiyor. Bu iki konu hakkinda siz neler dusunuyorsunuz kizlar yorumlariniz bizim icin onemli

arkadaşın sözünün arkasında durmayan daha doğrusu konuştuğu zaman getirisi nasıl olacak bilmeyen biri. senin sırrını da açıklamış olması yine onun kişiliğinden kaynaklanıyor. bence tek eksileri de bunlar değildir. çünkü yakın bir arkadaşın sırrını ilk gün çıktığın insana söylüyorsa kişi kendini tam bulamamıştır. bence olayı irdelemek yerine genelden özele git ve bu insanla arkadaşlık sınırlarını muhasebe et derim ben.

Vişneli pasta da benim gibi düşünmüş...

Son düzenleme:
ya kusura bakma, alınma lütfen ama acaba arkadaşın senin resmini gösterdi ve çocuk beğenmedimi? bu geldi aklıma, belki arkadaşında bunu söyleyip seni kırmamak için eski sevgilini bahane etmiş olabilir ,madem bu kadar yakın arkadaşsınız en güzeli arkadaşınla açıkça konuşup, meseleyi çözmek

Evet haklisiniz ama kendisini fazla bisey sandigi icin konusmak bile istemiyor. Tutturmus bir vebalde diye. Eski erkek arkadasim hic sevmiyodu onu zaten uzak dur derdi bana hep. Suanki sevgilisi benim erkek arkadasimin arkadasi. Onlada aralarini eski sevgilim benim zorumla yapmisti cunku arkadasina layik gormuyodu onu ve arkadasim hakkinda bildigi cok sey vardi bnm sevgilimde arkadasina bu seyleri anlatmak istiyodu nasil biri oldugunu bilsin diye ama ben hep boswer bizi ilgilendirmez diyodum ama kendisi bilir artik secimini yapti oda :D

arkadaşın sözünün arkasında durmayan daha doğrusu konuştuğu zaman getirisi nasıl olacak bilmeyen biri. senin sırrını da açıklamış olması yine onun kişiliğinden kaynaklanıyor. bence tek eksileri de bunlar değildir. çünkü yakın bir arkadaşın sırrını ilk gün çıktığın insana söylüyorsa kişi kendini tam bulamamıştır. bence olayı irdelemek yerine genelden özele git ve bu insanla arkadaşlık sınırlarını muhasebe et derim ben.

Evet malesef bunu gec olsada anladik. Konusmak istedik o istemedi sadece mesaj atiyo agzi bos laf yapiyo. Arkadasimin sirrini sevgilisine soyledigi halde hala icim cok rahat sana yanlis yapmadim diyor( sirri soylediginide sevgilisinden ogrendik )

daha yeni biten bi ilişkin var ve arkadaşın sana bunu söylediginde atlamışsın direk ! büyük ihtimalle burdan çıkardıgım şey resmini gördü çocuk..ee arkadaşında hiç mi foton yok hiçmi sosyal agdan göremicek fotonu bence begenmemiş seniiiii :) bırak daha yeni bitmiş ilişkin elbet biri çıkar

daha yeni biten bi ilişkin var ve arkadaşın sana bunu söylediginde atlamışsın direk ! büyük ihtimalle burdan çıkardıgım şey resmini gördü çocuk..ee arkadaşında hiç mi foton yok hiçmi sosyal agdan göremicek fotonu bence begenmemiş seniiiii :) bırak daha yeni bitmiş ilişkin elbet biri çıkar

Begenmemis olsa isterseniz arkadasliginizi bitirin benimle dermiydi peki :) zaten benim derdim o cocukla olup olmamasi degil bunu belirttim biraz daha dikkatli okuyun lutfen :) benim derdim arkadasimin tepkisi yani begenmems olsa benimle arkadasliginizi bitirin isterse demezdi

pardonda bu ne acele:53: daha bır ay olmuş ayrılalı ustelık 4 senelık ılışkı... vallahı ağzım açık kaldı:53:
vebalmiş felan bunlarda uydurmasyon tamamen... bellıkı resmınızı beğenmemiş

Merhaba kizlar. Biz uc cok yakin arkadasiz hepimiz 21 yasindayiz. bugunlerde aramiz acildi biraz ve sorunda kimin hakli olup olmadigina karar veremiyoruz hepimiz kendimizi hakli goruyoruz birbirimize sert konusuyoruz. Buraya konu acalim farkli fikirleri gorelim istedik.
Ben yaklasik 1 ay once 4 yillik bir iliskimi bitirdim. Ailelerle alakali bi durumdu ve iliski suresince bu sorunu cok fazla kafaya taktigim icin aslinda ayriligi daha onceden kabullenip bitirdigimi fark ettim. Geri donusu olmayacagini biliyorum ve bnm icin tamamen bitmis bir iliski.
Bu iki arkadasimdan bi tanesi kuzeninden bahsetti bana cok iyi biri oldugunu ailesinin cok iyi oldugunu iyi anlasicagimizi falan dusundugunu soyledi ve bunlari anlatinca benimde icim cocuga cok isindi ve eger oda isterse tanismak istedigimi soyledim.
Arkadasim kuzenine cok iyi anlasabilecegin bi arkadasim var aranizi yaparim diye bahsetti. Cocukta cok merak edip resim istedi. Aksam resimi aticakti arkadasim. Fakat aksam beni aradi ve cok dusundugunu tanistirmasinin dogru olmadigini soyledi. Sebebi ise benim eski erkek arkadasimin vebalini almis olurmus.( not: eski erkek arkadasimla bir arkadasliklari yok sadece gordukce selam verirler birbirlerine okadar) bende bunun cok sacma oldugunu bu dusuncesine anlam veremdigimi soyledim . Sonucta benim icin tamamen bitmis bir iliski bu ve artik benim naptigim eski erkek arkadasimi ilgilendirmez diye dusunuyorum. Sadece eger aramizda bisey olursa eski sevgilimin uzulmesini istemedigimden bir muddet gizli tutariz yoksa sana cikisabilir sen tanistirdin diye dedim. Birde son olarak biz anlasarak ayrildik sevgilim ayrilirken arkadaslarima size emanet ediyorum yaninda olun destek olun uzulmesine izin vermeyin demisti. Arkadasimda boyle bisey yapamam seni bize emanet etti diyor. Buda bize cok sacma geliyor. Simdi sormk istedigimiz soru burda gercekten vebal almak gibi birsey soz konusu mu ? Yoksa eski eskide kalmistir artik onu ilgilendirmez mi . Biz iki kisi bu arkadasimin sacmaladigini dusunuyoruz. Oda sonuna kadar hakli goruyor kendini isterseniz benimle konusmayin arkadasligimiz bitsin ama bu isin dogrusu bu diyor( yanlis anlasilmasin benim sinirim cocukla tanisamamak degil umrumda bile degil ama benim sinirim arkadasimin vermis oldugu bu anlamsiz tepki)
İkinci sorun ise bu arkadasimizi sevgilisiyle ben tanistirmistim. Daha ilk bulusmalarinda diger arkadasimizin hic kimseye anlatmamasi gereken bir sirrini anlatmis cocuga. Biz bunu duyunca sok olduk anlattigina kesinlikle eminiz ama. İlk sordugumuzda ben oyle sey yaparmiyim sacmalamayin falan diye yalan soyledi. Simdi biz herseyi yuzyuze konusmak istiyoruz ama hala hersekilde kendini hakli gormesi bizi delirtiyor. Bu iki konu hakkinda siz neler dusunuyorsunuz kizlar yorumlariniz bizim icin onemli

kendimi o yeni olan erkeğin yerine koyduğumda şunu düşündüm sadece merhaba dediğim bile olsa bir kız arkadaşımın uzun süreli sevgilisiyle asla aramda bir şey olamaz (büyük konuşmamak lazım)... Şahsen ben istemem.. Dünyada adam mı kalmadı..Ne gerek var... :ssz: o çocuk da benim gibi düşünüyor olabilir.. :ssz:

Vebal falan olmaz..ne alaka o zaman hiç ilişkin olmayacak mı?evlenmeyecek misin? Öyle şey mi olur..Üzülme diye emanet demiştir.. Geç. Arkadaşın kendince bir karar vermiş ama nedenini kendi bilir..pişman olmuş ama sebebi her şey olabilir...

2.duruma gelince arkadaşın gerçekten sır verdiyse,kesinlikle arkadaşlığınızı gözden geçirin.. En en en yakın arkadaşın bile olsa insan sırlarını kendine saklamalı bana göre.. Evet,derdini anlatırsın,paylaşırsın ama ciddi sırlar konusunda ileride kavga edip keşke anlatmasaydım pişmanlığı yaşamak çok kötüdür, hesaba katarak yaşamalı...

Son düzenleme:
canım bence arkadaşın kuzenine senin resmini gösterdi senden gizli çocukta seni beğenmedi o yüzden böyle bahane uydurdu arkadaşın sen kırılma diye bence ben böyle düşünüyorum bence konuyu üsteleme

Back
X