sizce kim hakli?

zor dayaniyorum cünkü
Yapma kurban olduğum. Herkes yazma diyor, laçkalaşmış bu ilişki. Sen hala yazayım mı diyorsun. Çocuk sana olta arıyor sazan gibi atlıyorsun. Söylediği sözler çok ağır. Bana söylenseydi kendi kendime ne ölüsüne ne ölüme der kaptırdım konuyu. Sen canını sokakta mı buldun, seviyorum diye kendini bu kadar ortalara atmak nedir? Genceciksin, mesleğini eline alıyorsun, yurt dışında yaşıyorsun bu nedenle hayat standartların pek çok insana göre oldukça yüksek. Sen altın yumurtlayan tavuksun pek çok kişiye göre. Neden kendini paspas yapıyorsun. Seni manipüle ederek ömrünün sonuna kadar parmağında oynatacak, krallar gibi yaşayacak senin sayende. Yapma. Bu saatten sonra ona söyleyecek tek şey yok var gidersen.

Yapma kurban olduğum. Herkes yazma diyor, laçkalaşmış bu ilişki. Sen hala yazayım mı diyorsun. Çocuk sana olta arıyor sazan gibi atlıyorsun. Söylediği sözler çok ağır. Bana söylenseydi kendi kendime ne ölüsüne ne ölüme der kaptırdım konuyu. Sen canını sokakta mı buldun, seviyorum diye kendini bu kadar ortalara atmak nedir? Genceciksin, mesleğini eline alıyorsun, yurt dışında yaşıyorsun bu nedenle hayat standartların pek çok insana göre oldukça yüksek. Sen altın yumurtlayan tavuksun pek çok kişiye göre. Neden kendini paspas yapıyorsun. Seni manipüle ederek ömrünün sonuna kadar parmağında oynatacak, krallar gibi yaşayacak senin sayende. Yapma. Bu saatten sonra ona söyleyecek tek şey yok var gidersen.
özür dilerim abla, aklim gidip geliyor ne dedigimi naptigimi bilmiyorum valla :(

Seven insan birbirine uyum sağlar. Adam senin hırçınlığını dinlemekten, sokak ortası ya da arkadaş yanı demeden arayıp çemkirmenden bıkmış demek ki. "Beni ezdiğin yeter" demek adamı şamar oğlanına çevirmişsin demek. Olmaz sizden kızım seninki de sevmek değil bence kum torban gidecek ona yanıyorsun.
Böyle çok alttan alan insanlar birdenbire dolup taşıyor. Bakıyosun 10 sene 20 sene alttan almış ve pat bir gün dolmuş. Konu sahibi özelinde konuşmuyorum ancak karşı tarafın alttan almalarına güvenip işi abartmamak lazım.

Yazdığınız konuda hem her tartışmada iletişimi devam ettirmediğini, telefonu kapattığını yazmışsınız hem sevgilim hep alttan alırdı demişsiniz. Ben bu kısmı kafamda oturtamadım. Bence sadece konunuza bakarak ikinizden birine hak vermek doğru bir yorum olmayacak.

Sevgilinizin içinde size karşı az biraz saygısı ve sevgisi kaldıysa bile ilk yazacağınız mesajla o son kalanı da silip atacaksınız.
Sizden buz gibi soğumasını istiyorsanız buyurun mesaj yazın.
O sizsiz nasıl durabiliyorsa yazmadan, sizde gayet durabilirsiniz. Bu kadar paspas etmeyin kendinizi kimseye.

merhaba arkadaslar, Dün de bir konu acmistim zaten yazacagim problemle ilgili.. 4 senedir beraberiz sevgilimle..dün sevgilimin üstüne kavga ettigimiz icin asiri gittim 20 kez aradim disarda olmasina ragmen oda beni mesgule atinca daha da delirdim daha fazla aradim. Sevgilim kavga ederken whatsappten cikan (uzak mesafeli iliski ama bulustuk tabikide) , gidip uyuyan, biraz zaman isteyen, konusmayan veya gec yazanlardan bense kavga edince o an nerde olursa olsun konusmasini istiyorum gec yazmasin istiyorum bu yüzden kavga herzaman daha cok büyüyor ben destan destan yazip aradigim icin. Bu kavgada da böyle oldu ve sevgilime "böyle devam edersen konusmayi da keseriz" dedim oda "herzaman ezilen taraf olmaktan biktim ben cevabimi aldim sil numarami yazma" demeye basladi bende sinirden sen sil dedim ama ikimizde silmedik sonra mutluluklar sana dedi konusmayi kestik yani ayrildik gibi. O ezilme lafini kendisi kavga edince cogu zaman alttan aldigi icin söyledi. Her neyse Gce baktim whatsapp hikayesi paylasmis bir üzgün video ben baktiktan sonra sildi. Ayrilmamizi istemiyorum cok özledim simiden, aramiz iyiken cok iyiz deger verdigini hep gösterirdi...1 bucuk ay sonra memleketine gidicez ailemle bizde oraliyiz cünkü ve iletisimimiz kesilmesin istiyorum biliyorum oda beni seviyor ama bu sefer aslaa yazmaz hikaye atmasina bile sasirdim.. siz ne diyosunuz bana tavsiye verebilirmisiniz lütfen
Daha öncede yazmıştık şimdide aynı şeyleri tavsiye edeceğiz. Üstüne gitmeyin bi salın çocuğu. Ben okurken bunaldım. Siz hala yazmaya devam ederseniz engeli bile yersiniz söyliyim.

Konu sahibi 21 yaşında gözüküyor. Muhtemelen erkek arkadaşı , lise arkadaşı da olabilir. Beraber okula giderken flört etmiş olabilirler.
konu sahibi bu kafayla giderse hem çok üzülür hem çok üzer. Cevapları tuhaf geldi aklim gidip geliyor falan yazmış yani anlamadım. Neyse onun hayatı 🤷🏻‍♀️

Seviyorum dediğiniz kişiye nasıl ağzınıza geleni döşeyip saydirdiginiz mesajlar atıyorsunuz, hadi attınız geri yüzüne nasıl bakıyorsunuz? Bir tartışma oldu diyelim, karşıdaki sessiz kalıp kafasını toplamak isteyebilir. Ben de öyle tercih ederim genelde. Neden milyon tane arama mesaj derdine düşüp darlıyorsunuz? İlişki böyle yaşanmaz. Sağlıklı bir şey değil bu yaşadığınız. Biraz ara verin başka şeylerle uğraşın. Madem korkuyorsunuz kavga etmeyin. Öyle şey mi olur ya? İşsizlikten hep sevgiliye sarıyorsunuz. Bir uğraşınız olsa bu kadar takmazdiniz kafaya. kendinize bir gezi falan ayarlayın, spor salonu üyeliği vs de olabilir. İlgi alanınız neyse başka bir şey de olabilir. Kafanızı bunlara yorun. Hayat sevgili peşinde kendimizi düşürmeye değmeyecek kadar kısa

Önceden ben de böyleydim ama zamanla oturuyorsun böyle yapmanın anlamsız olduğunu anlıyorsun yani 20 defa arayınca elinden ne geçecek artık ben de hemen konuşmuyorum sinirimin geçmesini bekliyorum ondan sonra konuyu açıyorum hem daha mantıklı konuşabiliyorum üzerine hem de daha sakin oluyorum size de bunu tavsiye ederim

Sürekli yazışmayı da anlamıyorum yazılana geç cvp vermeyi de. İkisi de sıkıntılı durum. Siz sık sık yazmaktan vazgeçmelisiniz. Belli ki sıkılmış bu durumdan. Mesafe de var arada. Yüz yüze sürekli gmrüşebiliyor olsanız paylaşım farklı olur ama uzakta kısıtlı ve elde sürekli tlf olayı sıkıyor. Bence biraz ayrı kalıp özlemekte fayda var. Bekleyin seviyorsa zaten yazar.

Bende uzak mesafe ilişkisi yürütüyorum ama genel olarak aramızda geç yazdın muhabbeti olmaz çünkü ikimizde çalışıyoruz.sevgiliyiz diye her dakika mesajlaşıp konuşacak değiliz işim yoksa hemen dönerim varsa bir iki saat sonra dönerim ama mutlaka dönerim o da aynı şekilde hatta bende bir işe dalıp dünyayı unutma huyu var birgün dedim rahatsız oluyorsan kusura bakma bilerek yapmıyorum dalmışım yine dediki er yada geç geri dönüş yapıyorsun o yüzden ben hiç sorun yapmıyorum.kısacası uzak mesafede hep iletişim içinde olmak düzenli olarak buluşmak vs önemli ama sürekli bunaltmak yanlış sonuçta iki ayrı bireysiniz siz başka meşgale bulun bu kadar sıkmayın.seviyorsa arar zaten barışırsınız bundan sonra böyle devam etmeyin ilişkiniz yıpranır ve inceldiği yerden kopar.

Sinirli,öfkeli iken uzak kalmak,sakinleşmek,zaman vermek iki taraf için de iyidir. Ama adamı daraltmışsınız. 20 kere arayıp,destan misali mesaj yazmak nedir ya?

Tavsiye vereyim kimse sizin bu tavırlarınızı sonsuza dek çekmez. En gelemediğim şeylerden biri darlanmak. Yazdıklarınızı okurken bile boğuldum. Bir taraf konuşmak istemiyorsa konuşmak İstemiyor demektir. Kerelerce arayıp destan destan mesaj yazmak gerçekten çok itici duruyor.

Back
Yukarı