tessekür ederim ne yazim bilmiyorum henüzYazın ama baktiniz sizi hala istemiyor daha fazla zorlamayın. O da sizin gibi bir insan ve zorlu bir hayat yaşıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tessekür ederim ne yazim bilmiyorum henüzYazın ama baktiniz sizi hala istemiyor daha fazla zorlamayın. O da sizin gibi bir insan ve zorlu bir hayat yaşıyor.
yaa Allah aşkına neyin teyidini alıyorsunuzpeki sence ona yazip ilk adimi atimmi
Siz bence dalga geçiyorsunuz gibi geldi? Onu da biz söyleyecek değiliz. Bu ilişki 4 sene nasıl yürümüş şaşkınımtessekür ederim ne yazim bilmiyorum henüz
Yapma kurban olduğum. Herkes yazma diyor, laçkalaşmış bu ilişki. Sen hala yazayım mı diyorsun. Çocuk sana olta arıyor sazan gibi atlıyorsun. Söylediği sözler çok ağır. Bana söylenseydi kendi kendime ne ölüsüne ne ölüme der kaptırdım konuyu. Sen canını sokakta mı buldun, seviyorum diye kendini bu kadar ortalara atmak nedir? Genceciksin, mesleğini eline alıyorsun, yurt dışında yaşıyorsun bu nedenle hayat standartların pek çok insana göre oldukça yüksek. Sen altın yumurtlayan tavuksun pek çok kişiye göre. Neden kendini paspas yapıyorsun. Seni manipüle ederek ömrünün sonuna kadar parmağında oynatacak, krallar gibi yaşayacak senin sayende. Yapma. Bu saatten sonra ona söyleyecek tek şey yok var gidersen.zor dayaniyorum cünkü
özür dilerim abla, aklim gidip geliyor ne dedigimi naptigimi bilmiyorum vallaYapma kurban olduğum. Herkes yazma diyor, laçkalaşmış bu ilişki. Sen hala yazayım mı diyorsun. Çocuk sana olta arıyor sazan gibi atlıyorsun. Söylediği sözler çok ağır. Bana söylenseydi kendi kendime ne ölüsüne ne ölüme der kaptırdım konuyu. Sen canını sokakta mı buldun, seviyorum diye kendini bu kadar ortalara atmak nedir? Genceciksin, mesleğini eline alıyorsun, yurt dışında yaşıyorsun bu nedenle hayat standartların pek çok insana göre oldukça yüksek. Sen altın yumurtlayan tavuksun pek çok kişiye göre. Neden kendini paspas yapıyorsun. Seni manipüle ederek ömrünün sonuna kadar parmağında oynatacak, krallar gibi yaşayacak senin sayende. Yapma. Bu saatten sonra ona söyleyecek tek şey yok var gidersen.
Böyle çok alttan alan insanlar birdenbire dolup taşıyor. Bakıyosun 10 sene 20 sene alttan almış ve pat bir gün dolmuş. Konu sahibi özelinde konuşmuyorum ancak karşı tarafın alttan almalarına güvenip işi abartmamak lazım.Seven insan birbirine uyum sağlar. Adam senin hırçınlığını dinlemekten, sokak ortası ya da arkadaş yanı demeden arayıp çemkirmenden bıkmış demek ki. "Beni ezdiğin yeter" demek adamı şamar oğlanına çevirmişsin demek. Olmaz sizden kızım seninki de sevmek değil bence kum torban gidecek ona yanıyorsun.
Daha öncede yazmıştık şimdide aynı şeyleri tavsiye edeceğiz. Üstüne gitmeyin bi salın çocuğu. Ben okurken bunaldım. Siz hala yazmaya devam ederseniz engeli bile yersiniz söyliyim.merhaba arkadaslar, Dün de bir konu acmistim zaten yazacagim problemle ilgili.. 4 senedir beraberiz sevgilimle..dün sevgilimin üstüne kavga ettigimiz icin asiri gittim 20 kez aradim disarda olmasina ragmen oda beni mesgule atinca daha da delirdim daha fazla aradim. Sevgilim kavga ederken whatsappten cikan (uzak mesafeli iliski ama bulustuk tabikide) , gidip uyuyan, biraz zaman isteyen, konusmayan veya gec yazanlardan bense kavga edince o an nerde olursa olsun konusmasini istiyorum gec yazmasin istiyorum bu yüzden kavga herzaman daha cok büyüyor ben destan destan yazip aradigim icin. Bu kavgada da böyle oldu ve sevgilime "böyle devam edersen konusmayi da keseriz" dedim oda "herzaman ezilen taraf olmaktan biktim ben cevabimi aldim sil numarami yazma" demeye basladi bende sinirden sen sil dedim ama ikimizde silmedik sonra mutluluklar sana dedi konusmayi kestik yani ayrildik gibi. O ezilme lafini kendisi kavga edince cogu zaman alttan aldigi icin söyledi. Her neyse Gce baktim whatsapp hikayesi paylasmis bir üzgün video ben baktiktan sonra sildi. Ayrilmamizi istemiyorum cok özledim simiden, aramiz iyiken cok iyiz deger verdigini hep gösterirdi...1 bucuk ay sonra memleketine gidicez ailemle bizde oraliyiz cünkü ve iletisimimiz kesilmesin istiyorum biliyorum oda beni seviyor ama bu sefer aslaa yazmaz hikaye atmasina bile sasirdim.. siz ne diyosunuz bana tavsiye verebilirmisiniz lütfen
Siz bence dalga geçiyorsunuz gibi geldi? Onu da biz söyleyecek değiliz. Bu ilişki 4 sene nasıl yürümüş şaşkınım
konu sahibi bu kafayla giderse hem çok üzülür hem çok üzer. Cevapları tuhaf geldi aklim gidip geliyor falan yazmış yani anlamadım. Neyse onun hayatıKonu sahibi 21 yaşında gözüküyor. Muhtemelen erkek arkadaşı , lise arkadaşı da olabilir. Beraber okula giderken flört etmiş olabilirler.
konu sahibi bu kafayla giderse hem çok üzülür hem çok üzer. Cevapları tuhaf geldi aklim gidip geliyor falan yazmış yani anlamadım. Neyse onun hayatı