Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Megerse sevgilisi varmis 4 senedir suclusu benmiyim?
- Konu Sahibi muzellaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Deli çok var yaniOf yarıldım
Kardeş, ikisi de kişiliksiz ve leş tiplermiş, kendilerine bakmadan senle dalga geçmişler, komik bi şey var gibi gülmüşler, kişisel algılamana gerek yok. Bi daha muhatap olma.
ne ara bağlandınız yahu?Yapamiyordum baglilik vardi! Oda dokmek istemiyordu ben komusmasam onunla 1 gun Sonra kendisi bana selfi yollardi yazardi
size mesaj attı diye hemen bağlılık mı oldu?
iyi ki türkiyede yaşamıyormuşsunuz tr'de seçim zamanı adaylar her gün mesaj atıyordu Allah etmeye 65 yaşındaki milletvekili adaylarından birine bağlanıverirdiniz.
Iliski farkli demisti ben inanmadim cunku surekli mesajlasiyorduk.
adamın ilişkisi varmış
öğrenmişsiniz yine de devam etmişsiniz
bahaneniz de inanmamak
sebep de "bana hergün yazıyordu"
ablacım adam başka bir kadının yatağından da size yazabilir, yan odadan selfi de atabilir.
"ama bana yazıyordu" diye ilişkisi yok mu olmuş olacak? ne saçma sapan bahaneler ne saçma sapan işler bunlar...az bi duruşunuz olsun yahu.
erkek tarafı kalitesizmiş de sizin yaptıklarınızın da normal bir tarafı yok ki.
2 yazdı diye adama nişanlınız gibi davranıyorsunuz....
ben internete sorusturdum Oda cevap yazdi
Ben sadece bu ne demek çok merak ediyorum. Adamı google'da mı aradınız? Sosyal medyasına girip rastgele insanlara "bu nasıl biri" filan mı dediniz?
+25 yaş üzeri falan değilsinizdir umarım şuan bunun için dua ediyorum.
Yeni nesil değişik biz anne babalar nerede hata yapıyoruz? Bir mesaja bağlanan en ufak sevgi kırıntısının peşinden koşan evlatlar yetişiyor anlamıyorum. Bize bakıyorum babamız annemiz bayram seyran sarılır öper bayramlık alıp gecerlerdi kişisel gelişim,çocuk gelişim nerede o devirde?
Şimdi ki ebeveynler okuyor araştırıyor buna rağmen çocuklarda değişik değişik sorunlar var.
Yeni nesil değişik biz anne babalar nerede hata yapıyoruz? Bir mesaja bağlanan en ufak sevgi kırıntısının peşinden koşan evlatlar yetişiyor anlamıyorum. Bize bakıyorum babamız annemiz bayram seyran sarılır öper bayramlık alıp gecerlerdi kişisel gelişim,çocuk gelişim nerede o devirde?
Şimdi ki ebeveynler okuyor araştırıyor buna rağmen çocuklarda değişik değişik sorunlar var.
Asla birdaha muhatap olmam cunku kendisi snapchati silmis bende oyle. Ben onun sevgilisi oldugunu bilseydim gercekten yanindan bile gecmezdim Ama kiz cok tuaf biri iliskimiz farkli bazi kurallar var demisti bende cinsel yonelik sandim ondan da illerisi dedi. Ama mesela hergun mesajlasiyoruk hani kiz fazla umursamiyor gibiydi. Herneyse iste dun saydi iste kufur etti beni ara dinleticem nasil kavga ettimizi hatta simdi evine gdiiyoruz bak resmini cekti Sonra telefonda ikisi guldu o cocukta bana zavali dedi cok zoruma gitti. Neyse iletisimi kestim Ama yaptigi terbiyesizligi unutmamOf yarıldım
Kardeş, ikisi de kişiliksiz ve leş tiplermiş, kendilerine bakmadan senle dalga geçmişler, komik bi şey var gibi gülmüşler, kişisel algılamana gerek yok. Bi daha muhatap olma.
1- Görüştüğünüz kişiyi internette ona buna mu sordunuz? Çok yanlış. Bu aşamada bile dalga geçmeye başlamış olabilirler.
2- Yalnızca fuckbuddy olsalardı, cinsellik için bir arada olsalardı normal mi karşılayacaktınız? Bu aşamada hala uzaklaşmadıysanız dalga geçme ihtimalleri yüksek.
3- Sen bu kız mısın diye sorguluyor siz devam ediyorsunuz ve kendi aralarında plan yapıyorlar sizi işletiyorlar.
Burada suçlu arayacaksak, ikisi de birini işlettiği için suçlu ok ama siz de zaten başka birisiyle birlikte olan birinin peşini bırakmamışsınız. Hatta birbirinizle tek iletişim kanalı snap imiş. Böyle bir ilişki olur mu?
Merhaba yorumunuz icin tesekur ederim
Basta inanmadim cunku interneten ben onu sorusturdum bir huurprijs Sonra bir kiz benimle ieltisime gecti. Ama karsi tarafin kiz oldugunu degilde o cocuk oldugunu dusunmustum cunku iliskii olan bir babana benzemiyordu birde o cocukta inkar ediyordu surekli! Mesela benimle mesajlasirdi. Ama aradan cok fazla vakit gecmeden ortaya cikti cok sukur! Benim anlamadigim sey neden yalan soyledi bana bu konuda benimle bulustu gun aksamindda o kizla beraber olmuslar ona kac defa dedim hayatinda biri varsa bana lutfen soyle uzak durarim hayir yok shizofrensin iste hastasin surekli kari kiz diyorsun diye tepki verdi? Kiz bana dun ise gercekten hersey bitti aramizda isam sana Sonra herseyin ispatlarini yollucam Sonra asla bidaha isim olmaz daha oncede bu konuda onunla tartistik demisti Ama kanit olmadigi icin baristik demisti kiz bana bende vicdan yaptim hatta dedim belki pismandir ben sevgilisi oldunu bilseydim uzak durardim Sonra iste aradilar gulduler kendimi kotu hissetim
Cok guzel soylediniz bilemiyorum her kadin sevgi sefkat Bekler ama bazen abartiyoruz ve kendimizi ezdire biliyoruz Ama iste hayat bu bazen hata yapmak lazim ki tecrube olsun bu bana buyuk bir ders oldu.+25 yaş üzeri falan değilsinizdir umarım şuan bunun için dua ediyorum.
Hayir, mesela facebookta bir gurup var hani ifsa etme seyi gibi mesela diyelim harunla konusuyorsun ve istanbul taksimde oturuyor 28 yasinda.Ben sadece bu ne demek çok merak ediyorum. Adamı google'da mı aradınız? Sosyal medyasına girip rastgele insanlara "bu nasıl biri" filan mı dediniz?
Oraya kizlar yaziyor iste hangi kiz bu cocukla iletisimde Bas harfi H. istanbul/taksim 28 yasinda atiyorum Zonguldakli Sonra kizlar yorum yapiyor taniyorsa evet taniyorum diye yaziyolar
Nasil yani?ilişkimiz farklı derken kızın kast ettiği buymuş alan razı satan razı iğrenç bi ilişki modeli çok eşlilik
Okumadigimi Kim soyledi ? Anlamadim yaniKİTAP OKU ve bos isleri bosver
Türkçe dil bilgin ve yazim kurallarin söyledi.Okumadigimi Kim soyledi ? Anlamadim yani
Siz yazım yanlışı mi yapıyorsunuz yoksa bunlar jargon mu? Gerçekten o kadar yabancı kaldım dilinizeUzun kadin kiesdistrict 3 senedir konustugum bir cocuk var aramiz bozuldu gecen sene ekledi ve bulustuk yakinlastik daha sonra sevgilisin oldugunu ogrendim kizla her gun berabermis farkli bir iliskimiz var dedi bende cinsel yonelik dusundum onu soyleyince kiz bana her gece beraber olduklarini soyledim bende inanamadim cunku hep mesaj atardi. Megerse 4 senedir iliskileri varmis 2 gun once bulustuk o gece de kizla berabermis. Kizla iletisime gectim kizda bana onun hakkinda kufurler yagdirdi Sonra beminnaar duyarsin dedi bende Buccaneers yaptim dedim benim yuzumde boyle durma dusmenizi istemem ama bilseydim pesinden gitmezdin Sonra aradim resmen gulduler cocuk once kiz sesi yapti daha Sonra normal sesiyle zavali dedi kizla gulduler
Yabanci kitap okuyorum geneldeTürkçe dil bilgin ve yazim kurallarin söyledi.