• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Megerse sevgilisi varmis 4 senedir suclusu benmiyim?

Yahu kızın biri aramış seni birlikteyiz demiş bitmiş olay.
Adamı kovalıyorsun hiçbir şey olmamış gibi.
Niye durup dururken bir kadın seni arasın zaten.
Bunu öğrendikten sonra engeli basıcaktın.
Sen 3 .şahıs olarak ilişkiye dahil olmuşsun.
Kusura bakma kendi düşen ağlamaz.
Adam o tarafı seçmiş işte
Hayir arama yok ben internete sorusturdum Oda cevap yazdi. Secsin sorun yok zaten kendisi aldatilmaya raziysa o onun problemi
Uzun lafin kisasi 3 senedir konustugum bir cocuk var aramiz bozuldu gecen sene ekledi ve bulustuk yakinlastik daha sonra sevgilisin oldugunu ogrendim kizla her gun berabermis farkli bir iliskimiz var dedi bende cinsel yonelik dusundum onu soyleyince kiz bana her gece beraber olduklarini soyledim bende inanamadim cunku hep mesaj atardi. Megerse 4 senedir iliskileri varmis 2 gun once bulustuk o gece de kizla berabermis. Kizla iletisime gectim kizda bana onun hakkinda kufurler yagdirdi Sonra beminnaar duyarsin dedi bende Buccaneers yaptim dedim benim yuzumde boyle durma dusmenizi istemem ama bilseydim pesinden gitmezdin Sonra aradim resmen gulduler cocuk once kiz sesi yapti daha Sonra normal sesiyle zavali dedi kizla gulduler

E tamam seni ilgilendirmez artık sil engelle.
Böyle saçma sapan bir tipten hayır gelmez kimseye.
Böyle toksik insanlardan uzak dur
Snapchati kendisi sildi bende sildim zaten. Hic bir sekilde ulasamaz bana bende ona. Ama enayi yerine koyuldum vicdan yaptim bide kiz bana oyle konusuncs onun hakkinda kufurler edince Sonra ikisi beni arayip gulduler

Snapchati kendisi sildi bende sildim zaten. Hic bir sekilde ulasamaz bana bende ona. Ama enayi yerine koyuldum vicdan yaptim bide kiz bana oyle konusuncs onun hakkinda kufurler edince Sonra ikisi beni arayip gulduler
Ya salla boşver takılma .
Saçma sapan tipler işte

Kendimi de sucluyorum cok aptalmisim harbiden. Zaman alicak Ama ustesinden gelicem.
Ya boşver olur böyle şeyler.
Önemli olan üstünde durmamak.
Zaten bir görünüp kaçan erkekten hayır gelmez vardır illa ki altında birşeyler .
Sana tam anlamıyla ilişki vermeyen erkekten uzak dur bundan sonra

Ya boşver olur böyle şeyler.
Önemli olan üstünde durmamak.
Zaten bir görünüp kaçan erkekten hayır gelmez vardır illa ki altında birşeyler .
Sana tam anlamıyla ilişki vermeyen erkekten uzak dur bundan sonra
Sizce neden benimle dalga gectiler kiz onceden onu karaliyordu iste iliskiyi bitircem bende vicdan yaptim. Bugun hersey biticek Sonra sana butun herseyin ispatini vericem hatta hangi mekanda takildimi soyluyordu. Bende dedimki bu saaten Sonra isim olmaz 4 senelik iliskisi olan adamin yaninda kalmam ben vicdan yaparken kiz bana Sen bilemezdinki suc onun Senin degil diye diyordu daha sonra aradan iki saat felan gecti arayip gulduler

Sizce neden benimle dalga gectiler kiz onceden onu karaliyordu iste iliskiyi bitircem bende vicdan yaptim. Bugun hersey biticek Sonra sana butun herseyin ispatini vericem hatta hangi mekanda takildimi soyluyordu. Bende dedimki bu saaten Sonra isim olmaz 4 senelik iliskisi olan adamin yaninda kalmam ben vicdan yaparken kiz bana Sen bilemezdinki suc onun Senin degil diye diyordu daha sonra aradan iki saat felan gecti arayip gulduler
Delidirler belki ne bilim boşver

1- Görüştüğünüz kişiyi internette ona buna mu sordunuz? Çok yanlış. Bu aşamada bile dalga geçmeye başlamış olabilirler.
2- Yalnızca fuckbuddy olsalardı, cinsellik için bir arada olsalardı normal mi karşılayacaktınız? Bu aşamada hala uzaklaşmadıysanız dalga geçme ihtimalleri yüksek.
3- Sen bu kız mısın diye sorguluyor siz devam ediyorsunuz ve kendi aralarında plan yapıyorlar sizi işletiyorlar.
Burada suçlu arayacaksak, ikisi de birini işlettiği için suçlu ok ama siz de zaten başka birisiyle birlikte olan birinin peşini bırakmamışsınız. Hatta birbirinizle tek iletişim kanalı snap imiş. Böyle bir ilişki olur mu?

Hayatının kalan kısmını bu sefiller için azaltmaya değmez. Bir dakika bile boşa gitmiştir bana kalırsa,bu tipler için üzüldüğün

Back
X