merhaba arkadaslar, Dün de bir konu acmistim zaten yazacagim problemle ilgili.. 4 senedir beraberiz sevgilimle..dün sevgilimin üstüne kavga ettigimiz icin asiri gittim 20 kez aradim disarda olmasina ragmen oda beni mesgule atinca daha da delirdim daha fazla aradim. Sevgilim kavga ederken whatsappten cikan (uzak mesafeli iliski ama bulustuk tabikide) , gidip uyuyan, biraz zaman isteyen, konusmayan veya gec yazanlardan bense kavga edince o an nerde olursa olsun konusmasini istiyorum gec yazmasin istiyorum bu yüzden kavga herzaman daha cok büyüyor ben destan destan yazip aradigim icin. Bu kavgada da böyle oldu ve sevgilime "böyle devam edersen konusmayi da keseriz" dedim oda "herzaman ezilen taraf olmaktan biktim ben cevabimi aldim sil numarami yazma" demeye basladi bende sinirden sen sil dedim ama ikimizde silmedik sonra mutluluklar sana dedi konusmayi kestik yani ayrildik gibi. O ezilme lafini kendisi kavga edince cogu zaman alttan aldigi icin söyledi. Her neyse Gce baktim whatsapp hikayesi paylasmis bir üzgün video ben baktiktan sonra sildi. Ayrilmamizi istemiyorum cok özledim simiden, aramiz iyiken cok iyiz deger verdigini hep gösterirdi...1 bucuk ay sonra memleketine gidicez ailemle bizde oraliyiz cünkü ve iletisimimiz kesilmesin istiyorum biliyorum oda beni seviyor ama bu sefer aslaa yazmaz hikaye atmasina bile sasirdim.. siz ne diyosunuz bana tavsiye verebilirmisiniz lütfen