- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Ya sadece restoranda çalışması barda çalışmasından daha iyi olur . Siz olsanız üstelemez miydiniz?Ben sizi hatırladım daha önce de benzer bir konu açmıştınız. Bu mevzuyu fazla kafaya takıyorsunuz. Bu kadar mı güvenmiyorsunuz nişanlınıza?
Ya eğlence mekanında çalışmasındansa restoranda çalışmasını tercih ediyorumSizin istememe sebebiniz nedir onu yazmamışsınız?
Aldatmasından mı korkuyorsunuz? Düzgünce işini yapıyorsa ne farkeder ki. Bir şey yapacak olsa bar, restoran şu bu farketmez her türlü yapar.Ya eğlence mekanında çalışmasındansa restoranda çalışmasını tercih ediyorum
Evet alkollü ve eğlence sektörü olduğu için rahatsız oluyorum. ya restoranda da bahşiş alır ki, fark etmez benceAdam haklı net. Kafasına göre departman niye değiştirsin sırf siz istiyorsunuz diye? Belki orada daha iyi para kazanıyor bahşiş falan sırf alkollü vs diye istemediğinizi düşünüyorum
Hayır kukla olsun istemiyorum fakat eğlence mekanındansa restoranda çalışması daha iyi olurdu benim için.Dibine kadar haksızsınız.
Adam sanki illegal bir iş yapıyor da bıdı bıdı çekiyorsunuz.
Millet ekmeğinin derdinde, sizin kaprisinizle mi uğraşacak?
O ortamı bilen kendisi, fikrinizi söylediniz aklına yatarsa eyleme geçer, yatmazsa devam eder.
Ne istiyorsunuz, kuklanız mı olsun, pes!
Hayır sadece eğlence mekanındansa restoranda çalışması daha iyi olurdu benim için, güvenle alakalı değilBir erkek bir kadına orada çalışamazsın şuraya geçeceksin deseydi herkes erkeği haksız bulurdu ancak buradada durum farklı değil yani kusura bakmayın bence sizde nişanlınıza aynısını yapıyorsunuz. Hayır yani birde oradan oraya geçince güveniniz mi artacak nişanlınıza yani aranızdaki güven çalıştığınız konumlara göre bile değişiyorsa ohoooo yani diyecek laf kalmıyor. Bence evlilik kısmını her ikinizde tekrar düşünün etraflıca
Evet bir şekilde içime sinmiyor ama ne yapacağımı da bilmiyorumBence bu durum içinize sinmiyorsa hep böyle kendinizi ve karşındakini yoracaksanız ve bir çözümü de yoksa şapkayı önünüze alıp düşünün, başkasının haklısın veya haksızsın demesi önemli
Neden istemezdiniz peki?Turizm sektöründeydim, özellikle tatil bölgelerindeki mekanların durumunu bilirimkesinlikle mesleğe saygı duyulması taraftarıyım, ama ben de olsam kocam çalışsın istemezdim ehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?