- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Arkadaşlar merhaba, nişanlım Antalya'da bir otelin barında komi olarak çalışıyor. Yakında kısmetse birkaç aya düğünümüz var ve eğer atanamazsa (atama bekliyor şu an) bu işe devam edecek gibi. Bende pek sıcak bakmadığım için başka departmana geç en azından restorana geç dedim. Oda işte az daha zaman lazım o işler kolay değil işte garson olursam restoran garsonu olarak departmanı değiştirmem daha kolay olur dedi. Bende iyi de ne fark edecek illa garson olmana gerek yok ki restoranda çalışan komiler de vardır illaki beni geçiştirme dedim. Ama bu mesajımı görmezden geldi konuyu değiştirdi. Sonra ben tekrar üstüne basa basa yazdığım şeyi hatırlattım. Bunun üstüne herhalde diyecek bişey bulamadı ve "otur bir düşün yine abartıyorsun, işte restoranda da alkol var bardan pek farklı değil ben işimi yapıyorum. İşte bu konuyu üsteleme, zaten keyfimden çalışmıyorum bizim geleceğimiz için çalışıyorum. İşte iş yükü ağır zaten patlama noktasındayım bir de sen yapma, işimde gücümdeyim bir daha açma bu konuyu" dedi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum gerçekten. Şu anda bende çok sinirlendim konuşursam gerçekten tartışacağız. Kim haklı sizce?