Sizce kaynamlar art niyetli mi?

Onları daha çok seviyorlar demek ki. Ben bunu da anlamıyorum, ona yaptın bana da yapacaksın. E sana yapmak istemiyor kadın, zorla mı?
Aynen bende bu düşüncedeyim gönlünden ne kopuyorsa o yapılsın ben şahsen istemem öyle mecbur kaldıgı için yapılan bişey olsun ki zamanında kv bana senden sonra alacağımız geline daha çok bilezik yapılırsa sorun edermisin diye sorduğunda o zaman şartlar neye müsaitse o olur yapılıyorsa yapın beni alakaladar etmez diyen biriyim bana göre eş ailesinin zararı olmasın yeterli onlardan bişey bekleyen yok çok saçma geliyor ya bu mantık yani herkes herkese aynı olmaz ki sonuçta demekki karşı taraf daha çok seviliyor bu da normal bişey kadın kimi ne kadar seviyim diye soracak degil bu kafalar çok eskide kalaması lazım herşey gelişiyor ilerliyor ama bazıları oldugu yerde sayıyor

Ben zaten tenezzül etmem ama hani bana bilenzik
Ben tenezzül etmem ama 5 kat kendim çıktım kaynanam tahtırevanlan taşımadı
Ben tenezzül etmem ama bana kolye alınmadı.
Ay siz kendinize bu kadar dert uydurup nasıl mutlu olmayı bekliyosunuz? Boynu boş kalmış da gariban gibiymiş de. Siz ya da eşiniz alamadıysanız başkasını neden suçluyosunuz? Mecbur mu değil. Eltinize ne yaptıysa pembesini de size yapmak zorunda değil. Siz de ona göre davranırsınız zamanı gelince. Art niyetlidir değildir bilemem ama siz biraz değişik geldiniz bana. Eşinizle evinizde mutlu olmaya baksanız keşke.
Allah inşallah hayırlısını nasip eder evlat konusunda da.

onu ben de diyecektim
artık ne laflar çıkar kayınvalideden allah bilir.
Kesinlikle zaten zor bir süreç kimsenin bilmemesi en iyisi stresten tedavi olumsuz etkilenir. Benim de bu konuyla ilgili tedavi olmam gerekiyor herkese çocuk istemiyoruz dedik. Ayrıntılı soracaklar laf sokacaklar şunun çocuğu oldu yeni evlendi diyecekler oğluma yenisini alalıma kadar gider bazı ayarsızlar ne gerek var ki?

O kadar zorsa çıkmak eşyaları arabada bırakıp damat bey gelini kucaklayabilirdi. Sonra iner eşyaları alırdı.

yok be 5 kat adam fıtık olurdu
biz 3 katı normal çıktık sonra kapıda eşim beni kucakladı, adamı daha evliliğin ilk saniyesinde sakatlamanın manası yok

Nedense illaki böyle olur bir çocuk daha çok tutulur ailelerde
o çocuk da ya çok içine kapanık ya da sert kavga çıkaran huysuz tip olan çocuktur
2 kızım var inşallah hiç ayrım yapmam diyorum

sizin eş muhtemelen arıza çıkarmayan ailesinin hayırlı iyi çocuğudur

canım benim tenezzül etmiş aslında
bak ne demiş "gönülsüz olduklarını hissettiğim için" demiş

Bir de benim ailem yok yazmışsınız.
Sebebini öğrenebilir miyim?
Öldüler

düğün gündüz mü oldu?
düğünden eve gidince düşündüğünüz şey nasıl yemek yemek oluyor yahu

Bizim düğün gece 12'de bitti, eve gelip soyunup dökünüp sarımsaklı yoğurtlu makarna yedik altınları sayarken.

Şimdiki aklım olsa o saatte kelle paça söylerdim, olması gereken oydu. Toyduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…