Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Seymahn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
1.797
2.628
83
36
Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatacağım mevzudan rahatsız olmakla birlikte düşüncelerinizi önemsiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum. İş yerinde bir arkadaş var. Bana özel hayatının bir kısmını anlattı. Dinledim ama yorum yapmiyorum. Bana kanka,pampa diyor. Fakat sürekli beni izliyor. Gördüğü zaman selam verip konuşmak istiyor. İltifatlar ediyor. I love you diyor. İyi ki varsın diyor. Ben ise gelmediğim zaman sen nerelerdesin günüm kötü geçiyor diyor. Canımın içi diyor. Cano, canısı diyor. İş gereği yüz göz oluyoruz. Telefon numaralarımız da var. İş gereği aradığımda hangi güzel bayanla konuşuyorum diyor. Senin için her zaman musaitim diyor. İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok. El kol hareketi ve temas yok. Nasılsın diyince her zaman seni gördüm daha iyi oldum diyor.Ben duymamazlığa veriyorum. Beni görünce gülümsüyor. Neden gülüyorsun? dediğimde seni görünce mutlu oluyorum diyor. Birgün uyardım beni görünce gülme selam ver geç dedim. Rahatsız oluyorsan gülmem diyor ama yine aynı. Birisi sana bişey derse benim kankam var de. Onu yamulturum diyor. Çok derin bakıyor. Sen ne güzel insansın diyor. Moralim bozuksa soruyor. Güldürmeye çalışıyor.Yoruldum desem yeridir. Tepki versem gün boyu yüz yüze bakıyoruz. Duymamazlığa veriyorum. Ya da selam vermiyorum. Ben ona ismi ile hitap ediyorum. Bana ismimle nadir hitap ediyor. Genel de kanka diyor.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatacağım mevzudan rahatsız olmakla birlikte düşüncelerinizi önemsiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum. İş yerinde bir arkadaş var. Bana özel hayatının bir kısmını anlattı. Dinledim ama yorum yapmiyorum. Bana kanka,pampa diyor. Fakat sürekli beni izliyor. Gördüğü zaman selam verip konuşmak istiyor. İltifatlar ediyor. I love you diyor. İyi ki varsın diyor. Ben ise gelmediğim zaman sen nerelerdesin günüm kötü geçiyor diyor. Canımın içi diyor. Cano, canısı diyor. İş gereği yüz göz oluyoruz. Telefon numaralarımız da var. İş gereği aradığımda hangi güzel bayanla konuşuyorum diyor. Senin için her zaman musaitim diyor. İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok. El kol hareketi ve temas yok. Nasılsın diyince her zaman seni gördüm daha iyi oldum diyor.Ben duymamazlığa veriyorum. Beni görünce gülümsüyor. Neden gülüyorsun? dediğimde seni görünce mutlu oluyorum diyor. Birgün uyardım beni görünce gülme selam ver geç dedim. Rahatsız oluyorsan gülmem diyor ama yine aynı. Birisi sana bişey derse benim kankam var de. Onu yamulturum diyor. Çok derin bakıyor. Sen ne güzel insansın diyor. Moralim bozuksa soruyor. Güldürmeye çalışıyor.Yoruldum desem yeridir. Tepki versem gün boyu yüz yüze bakıyoruz. Duymamazlığa veriyorum. Ya da selam vermiyorum. Ben ona ismi ile hitap ediyorum. Bana ismimle nadir hitap ediyor. Genel de kanka
Sizden hoşlanıyor hatta ısrarcı bile bence . Sizden bi ışık bekliyor gbi bana öyle geldi
Ben bu tıp yaklaşımlardan hoşlanmam ama yazınızdan hissettiğim size bos degil

Sizden hoşlanıyor hatta ısrarcı bile bence . Sizden bi ışık bekliyor gbi bana öyle geldi
Ben bu tıp yaklaşımlardan hoşlanmam ama yazınızdan hissettiğim size bos degil
Demeyin ya huu:( ben de hoşlanmam da. Yollarımı değiştiriyorum ama faydası yok. 3 aydır sabır işletiyorum. Bana diyor ki senin anan arı mi senin gibi bir bal doğurmuş.. Ne diyebilirim ki yani.. İsmim var benim kanka niye diyor. Onu da anlamadım.

Demeyin ya huu:KK43: ben de hoşlanmam da. Yollarımı değiştiriyorum ama faydası yok. 3 aydır sabır işletiyorum. Bana diyor ki senin anan arı mi senin gibi bir bal doğurmuş.. Ne diyebilirim ki yani.. İsmim var benim kanka niye diyor. Onu da anlamadım.
Universiteden , is yerimden birsuru erkek arkadaşım oldu bazıları ile samimiyetim daha koyu oldu yani kanka diye nitelendirdiklerim hiçbirinden boyle sozler işitmedim:D
Kanka diyor ki arada kalsın mesele . sen adım atarsan sevgili atmazsan biz kankayız zaten olacak

Universiteden , is yerimden birsuru erkek arkadaşım oldu bazıları ile samimiyetim daha koyu oldu yani kanka diye nitelendirdiklerim hiçbirinden boyle sozler işitmedim:KK70:
Kanka diyor ki arada kalsın mesele . sen adım atarsan sevgili atmazsan biz kankayız zaten olacak
Ben niye adım atayım ne saçma ya hu:))) ben bu kafayı anlamıyorum. Ne diyeceğim yani gel canım mi diyeceğim tobe😆 pes etmiyor da. Ben selam vermesem de veriyor. Ben olsam derim ki amaaan selam vermiyor zaten der geçerim.

Şu an gülüyorum ama hareketleri saçma ve komik geldiği için :))) yemekhaneye giderken arkadan şarkı mirildaniyor. Aklımda fikrimde hep sen varsın.... Gerisi yok. Sanki ben salak anlamıyorum 😁😁

Ben niye adım atayım ne saçma ya hu:))) ben bu kafayı anlamıyorum. Ne diyeceğim yani gel canım mi diyeceğim tobe😆 pes etmiyor da. Ben selam vermesem de veriyor. Ben olsam derim ki amaaan selam vermiyor zaten der geçerim.
Adım derken... mesela boyunu soruyor ya oda söylediğinde senin boyunda cok iyi ideal filan desen iyice yapış yapış olur bence :D bir bakışından anlam çıkarabilir arkadaşların dediği gbi laubali çünkü
Sizi beğenmiş deniyor bakalım

Adım derken... mesela boyunu soruyor ya oda söylediğinde senin boyunda cok iyi ideal filan desen iyice yapış yapış olur bence :KK70: bir bakışından anlam çıkarabilir arkadaşların dediği gbi laubali çünkü
Sizi beğenmiş deniyor bakalım
Boyu cok iyi. Ama asla sormam... Korkuyorum saracak diye:))

İş için arıyorum. Diyor ki sen iste uçarak gelirim. Tabii ben de cevap yok. Her zaman bı suskunluk. Moralsiz olsam canımın içi neyin var diyor . Allah'ım sana koşuyorum. İyi sabır var ben de

Of o ne ya çocuk gibi. Pas verme,konuşma pes eder bence. Hatta yanındayken yalandan konuştuğum,görüştüğüm biri var diyebilirsiniz bence :KK70:
Pas vermiyorum. Konuşmuyorum. Yakalıyor. Cok istikrarlı.

İş için arıyorum. Diyor ki sen iste uçarak gelirim. Tabii ben de cevap yok. Her zaman bı suskunluk. Moralsiz olsam canımın içi neyin var diyor . Allah'ım sana koşuyorum. İyi sabır var ben de
Susmaniz yanlış gönlünüz var olarak algılıyor.
Olabildiğince resmi davranmanız ve bunda ısrarcı olmanız lazım

Back
X