• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kandırıldı mı yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk?

Merhaba kızlar,
Olayı kısaca anlatıyorum. İş yerinden çok samimi oldugum bir arkadaşım var. Ailesi sinopta yaşıyor. Kendisi iş imkanı fazla oldugu için izmire dul teyzesinin yanına yerleşiyor. Teyzenin oğlu da boşanıp gelince teyze kıza ikiniz aynı evde olmaz diyip kibarca git diyor. Bu arada arkadasımın da sevgilisi var. Sevgilisi aynı eve cıkmayı teklif ediyor ve çıkıyorlar. Bi kaç sonra çocuk sen beni çok sıkıyorsun bunaldım mutlu deilim diyip kızı tek mesajla bırakıyor. Kız işteyken cocuk toparlanıp anne evine dönüyor. Kızı da her yerden engelliyor. Tabi aynı evde kaldıkları için ve kıza evleneceğiz sözü verdiği için bazı şeyler yaşanmış. Arkadasımı sakin olması için uyarıyorum sürekli ama çok kötü. Ben evli oldugum için yanına da gidemiyorum kendine bişey yapmasından korkuyorum. Sizce kızlar napmalı?
Onlarda evlenmeden neden ayni evde yasiyolar?

bence hata aynı evde yaşamak olmuş. belki kandırdı belki de başlarda niyeti evlilikti ama erkek herşeyi yaptığı için hevesini almış, soğumuş olabilir. Bu ülkede erkek zihniyeti bu malesef burda cinsellik yaşandığında kadın değersizleşiyor. Yüz yüze konuşmaktan korktuğu içinde resmen kaçmış yüzleşmek bile istememiş. . işi düşerse kızı tekrar bir zaman sonra arar ama istenmemeli çünkü tekrar aynı şeyler yaşanır.

bence hata aynı evde yaşamak olmuş. belki kandırdı belki de başlarda niyeti evlilikti ama erkek herşeyi yaptığı için hevesini almış, soğumuş olabilir. Bu ülkede erkek zihniyeti bu malesef burda cinsellik yaşandığında kadın değersizleşiyor. Yüz yüze konuşmaktan korktuğu içinde resmen kaçmış yüzleşmek bile istememiş. . işi düşerse kızı tekrar bir zaman sonra arar ama istenmemeli çünkü tekrar aynı şeyler yaşanır.
Cumartesi günü yanına gideceğim konuşmaya diyor yüzleşmek istiyor

Kız o çocuğun evine yerleşmiş olunca çocuğu kullanmış olmuyor ama ikisi isteyerek bilerek ilişki yaşayıp işler sarpa sarınca kız kullanılmış oluyor hmm. Eşya değilsiniz bireysiniz diyeceksiniz, kullanmak kullanılmak hoş tabirlerdeğil. Melankolilerden uzak dursun. ikisi de isteyip bir yola girdi olmadı yürümedi. Durduk yerde mesajla ayrıldıysa karaktersizin tekiymiş Daha düzgün biriyle görüşebilirsiniz. Ha bence bazı sebepler birikmiştir de kız görmek istememiştir, Güllük gülistanlık ortamdan kimse ayrılmaz. Hayatına bakacak Yen’i yollar çizecek daha iyi seçimler yapacak. Evlenseler şimdi şu zamanda bırakıp giden adam sonra neler etmezdi? Uygun değillermiş.
Sevişip sevişip kullanılmak da anca bizim topluma has he.sanki erkek kullanılmıyor o esnada

Ee sevişmişler ikisi de zevk almıştır muhtemelen. Kimse kullanılmış görünmüyor.

Bir kadın olarak çok kolay söylüyorsunuz tebrik ederim ben bu kadar gaddar olamıyorum kim olursa olsun ortada sevmiş inanmış güvenmiş ve terkedilmiş bi kadın var

Ne yapsın adam hayatına devam ederken kadın senelerce ardından mı ağlasın?
Hem öyle evlenme vaadiyle kandırmış olayına asla inanmıyorum. Ortak bir kararla aynı eve çıkmışlar, cinsellik de yaşamak istenmesi ikisinin de ortak isteği ki böyle eve falan çıktılar. ayrılık da olabileceğini hesap etmeliydi, evliler boşanıyor.. terk edilişi çok acı, mesajla terk edilmeyi kimse hak etmez. Ama kimse uğruna ölünmesini de hak etmez. Ağlasın, aşk acısı çeksin, sonra toparlansın... normali bu..

Kız o çocuğun evine yerleşmiş olunca çocuğu kullanmış olmuyor ama ikisi isteyerek bilerek ilişki yaşayıp işler sarpa sarınca kız kullanılmış oluyor hmm. Eşya değilsiniz bireysiniz diyeceksiniz, kullanmak kullanılmak hoş tabirlerdeğil. Melankolilerden uzak dursun. ikisi de isteyip bir yola girdi olmadı yürümedi. Durduk yerde mesajla ayrıldıysa karaktersizin tekiymiş Daha düzgün biriyle görüşebilirsiniz. Ha bence bazı sebepler birikmiştir de kız görmek istememiştir, Güllük gülistanlık ortamdan kimse ayrılmaz. Hayatına bakacak Yen’i yollar çizecek daha iyi seçimler yapacak. Evlenseler şimdi şu zamanda bırakıp giden adam sonra neler etmezdi? Uygun değillermiş.
Sevişip sevişip kullanılmak da anca bizim topluma has he.sanki erkek kullanılmıyor o esnada
Kız çocugun evine yerleşmedi ikisi ev tutup çıktı. Kız kullanıldı sözüne gelince belki tabir olarak yanlış yazdım yanlış kelime kullandım sonuçta ikiside istemiş benim üzüldüğüm nokta arkadasımın bitkin hali sadece çözüm bulmaya çalışıyorum

Ne yapsın adam hayatına devam ederken kadın senelerce ardından mı ağlasın?
Hem öyle evlenme vaadiyle kandırmış olayına asla inanmıyorum. Ortak bir kararla aynı eve çıkmışlar, cinsellik de yaşamak istenmesi ikisinin de ortak isteği ki böyle eve falan çıktılar. ayrılık da olabileceğini hesap etmeliydi, evliler boşanıyor.. terk edilişi çok acı, mesajla terk edilmeyi kimse hak etmez. Ama kimse uğruna ölünmesini de hak etmez. Ağlasın, aşk acısı çeksin, sonra toparlansın... normali bu..
Bu mesajınız daha doğru olmuş diğerinde katı geldi bana tavrınız o yüzden tabiki haklısınız hayat devam ediyor elbette unutup yoluna bakacak ama hala çocugun peşinden gidiyor iş yerine gidecekmiş şimdi konuştuk

Evlilik vaadi verip yaza düğün yapıcaz diyip güven kazanıp birden ortadan kaybolmak bana bunu çağrıştırıyor

evlenme vaadi olmasa sevişmeyecekmiymiş?
evlenme vaadi ile sevişmek ile evlenmeden sevişmek arasında ne fark var?
arkadaşının kafası evlenmeden olmaz kafasıysa evlenmeden sevişmeseymiş.

Kız çocugun evine yerleşmedi ikisi ev tutup çıktı. Kız kullanıldı sözüne gelince belki tabir olarak yanlış yazdım yanlış kelime kullandım sonuçta ikiside istemiş benim üzüldüğüm nokta arkadasımın bitkin hali sadece çözüm bulmaya çalışıyorum
Kendinizi çok paralamayın size tavsiyem. Herkes kendi hayatını yaşıyor. Uyarılarınızı yapar konuşarak yanında olursunuz daha ötesi sizi de yıpratır. 29 küçül bir yaş değil.

evlenme vaadi olmasa sevişmeyecekmiymiş?
evlenme vaadi ile sevişmek ile evlenmeden sevişmek arasında ne fark var?
arkadaşının kafası evlenmeden olmaz kafasıysa evlenmeden sevişmeseymiş.
Sanırım o kafada değildi

Kendinizi çok paralamayın size tavsiyem. Herkes kendi hayatını yaşıyor. Uyarılarınızı yapar konuşarak yanında olursunuz daha ötesi sizi de yıpratır. 29 küçül bir yaş değil.
Tabiki ben sadece konuşuyorum zaten daha önce intihar etmişliği var o yüzden korkuyorum sadece

o zaman sorun yok.
denemişler olmamış.
ha kız severken ani ayrılıktan dolayı acı çekiyor olabilir bu konuda da zamana ihtiyacı var.
Aynen konu o zaten birden terkedilmiş olması üzücü bakalım iş yerine gidecekmiş yüzleşmem lazım dedi

Adam karaktersizmiş ama ya....
Aralarında birşey gecsin gecmesin boyle terk edilme mi olur? Napti o kız ona...
Kim hak eder boylesini ki...adamda iş yok
Kiz toparansın biran önce
Çökmeye vhallaha değmez ya

Tabiki ben sadece konuşuyorum zaten daha önce intihar etmişliği var o yüzden korkuyorum sadece
Kafaya koyan haber vermez yapar. Can kıymetlidir merak etmeyin. Uzmana yönlendirin bu konuda da yapabileceğiniz bu bence.

Kız çocukları aileden alamadığı ilgi ve sevgiyi ne yazık ki dışarıda arıyor. fıtrat olarak sevilmek korunmak kollanmak istiyoruz. bunu da aileden özellikle babadan alamayınca ne yazık ki art niyetli erkeklerin vaatlerine , sözlerine kanmak daha kolay hale geliyor... inanmak istiyor kızlar. sevildiğine , sevilmeye değer olduğuna .. ama ne yazık ki erkekler için önemli olan cinsellik ..

Back