Anket sizce kaçak elektrik kullanmak hırsızlığa girer mi?

kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?

• Ankete Katılan
    209
İhbar edemiyorum ama, hırsızlık yapıyorsunuz, ihbar edeceğim diyorum.Neyseki artık hırsızlık olduğuna ikna oldular en azından.Kabul etmiyorlardı.

kesin olarak söyleyim ki suçtur, hatta bizim sınav sorumuzdu.naniknanik
yapılabilecek en mantıklı şey devletin sosyal devlet ilkesi gereği bazı kolaylıklar sağlaması...Refahı sağlamayı kendine görev bil:çok üzgünüm:mişse yerine getirmeli..Tabi herkes bir yerden hortumladığı için,gariban millete de yardım kalmıyor.herkes kendi başının çaresine bakıyor

birilerinin ödemeyipte kullandığı elekriğin parası , başkalarının cebinden çıkıyorsa tabiki hırsızlık...senin benim cebime el atılıyorsa resmen hırsızlık....
bu konuda zaten çok snirliyim. çok fazla zamanım olmadığı için yada denk gelmediği için bazen elektrik faturamı bir kaç gün gecikmeli ödüyorum. gecikmenin 4. günü ihbar gelir mi ya? bari 1 hafta bekleyin. tamda ödemeye gittiğm gün kapıda asılı ihbarname. delleniyorum.

eee şimdi bu zatlar , affa uğrarsa ben ağzıma geleni sayarım, kusura bakmasınlar....

tabi ki hırsızlık. birileri bir meta için para ödüyorken ,diğeri bedavaya kullanıyorsa burda adaletsizlik var demektir.

ya 1 kişi hayır hırsızlık değil demis kim o ya :)) itiraf etsin çokmerak ettim valla :))
kesinlikle hırsızlıktır...

Elbette ki hırsızlık.Karşı olduğum durumların başında gelir.
Benim öğretmenlik yaptığım yerde herkes (biz hariç,bir de bazı öğretmenler) kaçak elektrik kullanıyor.
Yetkililer de biliyor ve üstelik göz yumuyorlar.Ne diyebilirim ki.:çok üzgünüm:

ya 1 kişi hayır hırsızlık değil demis kim o ya :)) itiraf etsin çokmerak ettim valla :))
kesinlikle hırsızlıktır...
Geriye doğru okursan, bir arkadaş zaten açıkça söyledi yanlış hatırlamıyorsam :)) :smiley-cool:

Göz yumuyorlar evet ,ayrıca saat okuyanlara rüşvet teklif ediliyor.

Girmez mi?????????!!!!!!!!! ben bu insanlara cok kiziyorum, ama neden kacak alsinlar ki eger paralari yoksa..Bunlarin sorunu iste bastan geliyor yani issizlikten, calismayinca para gelmiyor eve, mecburen (?!) kacak elektrik kullaniyorlar!!! Birakin hirsizligi HARAM bile boyle yapmak...

hırsızlık tabiki parasızlıktan yapıldığını sanmıyorumşakkıdı
bazı insanlar dağıtılan simitleri bile kapmak için yarışıyorlar:sm_confused:
ne yani simit alacak paralarıda mı yok

ya kaçak elektrik kullanan insanlar yüzünden fatura bize patlıyor kimden çalıyorlar bizden kınıyorum böyle insanları yaptıkları hırsızlık

tabiki hirsizliga girer.biz niye o zaman elektrik parasi ödüyoruz enayimiz o yüzdenmi

kaçak kullananların faturasını bizler ödüyoruz ...

hem hırsızlık, hem kul hakkı,
büyük günah.

kafamçokkarıştı tabi ki hırsızlık ama böle bi şeyde suç birazda devlette ona zam buna zam millette şaşırdı gerçi zengin olanlarda yapıyoo ayıp bence suçççç büyük suççççççç:teytey::enbuyukkk:

tabi ki hırsızlık....
hırsızlık sadece bir eve veya işyerine camı veya kapıyı kırıp girerek soymak demek değildir...

kesinlikle hırsızlığa girer. ayrıca kul hakkıdır.
kim olursa olsun kaçak elektrik kullanılmamalı.
bedava diye elektrik sobası yakıyorlar, onları harcadıkları diğer vatandaşın faturasına yansıtılıyor.
bir alışveriş merkezinin de kaçak elektrik kullandıkları basında çıkmıştı(günah diye içki satmayan ama kaçak elektrik kullanan bir market!).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…