- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Noluyor burdafisfisfis
Az susun be çayımı soğutmadan içiyim. Uğraşmiyim sizinle
kusuu meaa bizde sizi orda iş yapıyonuz sanıyoduk meğer çay içiyomuşunuz heeeee:))))
Almışım çayımı elime, KK da fink atıyom daha ne:1rolleyes:
Deli etme len beni, son yarım saat kalmış paydosa ne işinden bahsediyon sen:mymeka:. Bu saatte bir de iş mi yapıcam sanki:smiley-cool:
Ha yarın öğlene kadar yokum minik tırtılımı hastaneye götürücem merak etmeyin emi:1rolleyes: Hani belki yokluğumu farkedersiniz diye şeetmiştim
Hitam değil ithamlaelaelaelaelaebiz burda geyik yapıyoruz,limon sıkmayın lütfen,
tanımadığınız birini de Hırsızlıkla hitam etmeyiniz.
saygılar,
Kimi tanımıyon elektriğimilülülülülülüNe diyosuuun:1shok::mymeka:
Hade be, ispatla:dilcikar: Yok öyle birşey ben tanımıyorum kendilerini
Deli etme len beni, son yarım saat kalmış paydosa ne işinden bahsediyon sen:mymeka:. Bu saatte bir de iş mi yapıcam sanki:smiley-cool:
Ha yarın öğlene kadar yokum minik tırtılımı hastaneye götürücem merak etmeyin emi:1rolleyes: Hani belki yokluğumu farkedersiniz diye şeetmiştim
bu devirde değill çünkü artık devlet bizden neler çlıyor vergisiyle osuyla busuyla
Devletin vergi alması hırsızlık mı yani ??? :uhm:
eğer devlet bizden aldığı vergileri doğru yerler harcıyorsa hırsızlık değil tabi bilmem anlatabildimmi
Peki parasını ödemeden bir şeyi almak hırsızlık değil mi ? Yani elektriği hepimiz kaçak mı kullanmalıyız .Bu mantığa göre öyle yapmamız gerekiyor :1shok:
kesinlikle oda hırsızlık ben diğer konuya görüş belirttimŞeniz sen anladın onu yoksa anlamadınmı
Anladım canım:)Anlamayan arkadaşlar olursa diye biraz daha açmanı istedim:) Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?