Anket sizce kaçak elektrik kullanmak hırsızlığa girer mi?

kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?

• Ankete Katılan
    209
kusuu meaa bizde sizi orda iş yapıyonuz sanıyoduk meğer çay içiyomuşunuz heeeee:))))

Deli etme len beni, son yarım saat kalmış paydosa ne işinden bahsediyon sen:mymeka:. Bu saatte bir de iş mi yapıcam sanki:smiley-cool:

Ha yarın öğlene kadar yokum minik tırtılımı hastaneye götürücem merak etmeyin emi:1rolleyes: Hani belki yokluğumu farkedersiniz diye şeetmiştim

:mymeka::mymeka:ii tamam tamam iç bakalım hade bişi demedikk hemen ne parlıyon öle kusu anımmmmm
ayrıcana minik tırtılına da çok geçmiş olsun canımmm:teselli:

biz burda geyik yapıyoruz,limon sıkmayın lütfen,
tanımadığınız birini de Hırsızlıkla hitam etmeyiniz.
saygılar,
Hitam değil ithamlaelaelaelaelae

Ne diyosuuun:1shok::mymeka:

Hade be, ispatla:dilcikar: Yok öyle birşey ben tanımıyorum kendilerini
Kimi tanımıyon elektriğimilülülülülülü

Tırtılının nesi var gene

Bal gibi hırsızlık tabiki..Ben yeşilleri sayacam fatura gelince,akıllılar bedavan elektrik kullanacak,ohh ne güzel..

geçmiş olsun.a.s.

kesinlikle hırsızlık
kullanmam kullananı görür bilirsem en yakınım bile olsa uyarırım baktım dikkate almıyor kendi yanında şikayet ederim sadece kullanmamak yeterli değil biliniyor da engellemek için bir şey yapılmıyorsa bu hırsızlığa ortak olmaktır

Her taşındığımda ilk sorduğum sorulardandır.Elektrik saati düzgün çalışıyor mu? :))Şikayet etmeye gelince, edeceğimi söylüyorum ama yapamıyorum.Elektrik sayaçlarını kontrol edenlerin bunu anlamaları ve gerekeni yapmaları gerek bence.Ben sadece farkettiğimde, insanları, bunun hırsızlık olduğu konusunda uyarmakla yetiniyorum açıkçası.

eğer devlet bizden aldığı vergileri doğru yerler harcıyorsa hırsızlık değil tabi bilmem anlatabildimmi

Peki parasını ödemeden bir şeyi almak hırsızlık değil mi ? Yani elektriği hepimiz kaçak mı kullanmalıyız .Bu mantığa göre öyle yapmamız gerekiyor :1shok:

Peki parasını ödemeden bir şeyi almak hırsızlık değil mi ? Yani elektriği hepimiz kaçak mı kullanmalıyız .Bu mantığa göre öyle yapmamız gerekiyor :1shok:

kesinlikle oda hırsızlık ben diğer konuya görüş belirttimŞeniz sen anladın onu yoksa anlamadınmı

Anladım canım:)Anlamayan arkadaşlar olursa diye biraz daha açmanı istedim:) Şeniz

biraz daha açarsam beni mapustaziyaret edecekmisin kek börek getirecekmisin ben ona göre açacamda zaten az kaldı bir açacam kimse kapatamayacak durumlarındayım zor tutuyorum kendimide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…