Anket sizce kaçak elektrik kullanmak hırsızlığa girer mi?

kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?

• Ankete Katılan
    209
tabiki hırsızlıktır :1closedeyes:
ödeyenler enayimi hiç kimse ödemesin o zaman
herkesin hakkını boynuna geçiriyor kaçak kullananlar
hakkımızı helal etmiyoruz kullanıyorsa ödeyecek :mymeka:

tabiki hırsızlıktır :1closedeyes:
ödeyenler enayimi hiç kimse ödemesin o zaman
herkesin hakkını boynuna geçiriyor kaçak kullananlar
hakkımızı helal etmiyoruz kullanıyorsa ödeyecek :mymeka:

Yani zamlar filan eleştirilebilir de dimi yani kullanıyorsak ödememiz gerekir.Yanlışa başka bir yanlış yaparak cevap verirsek olmazki a.s

En kötü şekliyle düpedüz hırsızlıktır. Sadece devlete değil tüm halka yapılmış bir hırsızlık hemde.

bir de baskasinin evinden elektrik saatinden elektrik cekenler var..benim basima geldi ,bos duran evimden elektrik cekip bana milyarlarca borc yapmis vicdansizlar ,her kurusunu haram ettim ,gercekten buyuk ayip vetabiki hirsizlik .neyse ki paramizi geri alabildik ama ben yine de helal edemiyorum o kadar kizdim yani .cok ayip gercekten

Size şimdi birşey söyleyeceğim duyduğum zaman çok şaşırmıştım.Bir tanıdığım elektrik okuma şirketinde çalışıyor.Taşeron firmalar var biliyorsunuz.Kaçak kullandığını tespit ettiği bazı yerleri bildirdiğinde uyarı alıyor.Yani bazı taşeron firmalar sadece para alıyor ama elemanlarının kaçak elektriği bildirmelerini engelliyor :1shok:

tabiki hırsızlık onlar kullansın biz ödeyelim mahallemize giren elektrik miktarı belli ama harcanan fazla çıkınca vergiler de şişiyor haliyle o pervasızlar tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyor.

kesinlikle hırsızlık üstelik faturalarını ödeyenlere bizlere yapılan haksızlık parası hepimizden çıkıyor sonra çok sinirlendiğim bir durum birsi kapkaç yapsa hırsızlık ama kaçak elektirik te hırsızlık ikiside aynı bence

Bu soru mu şimdi.....................
Özgürcem birde sen sormuşsun
Bence en büyük hırsızlık bir kişinin değil bütün ülkenin canını yakıyorsun bir bakıma Kötü Kazen

bencede kesinlikle hirsizliktir ve(haramdir)..........olurmu böyle birsey..........

Son düzenleme:
başkalarını üzerinden kar sağlamak çok kötü bişey ama mutlaka bir yerden çıkarıyor
bizler eneyi oluyoruz
kaçak kullananlar akıllı oluyo
valla ben yakaladığım zaman hemen ihbar ederim hiç acımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…