Anket sizce kaçak elektrik kullanmak hırsızlığa girer mi?

kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?

• Ankete Katılan
    209
Bence hiç düşünmeye gerek yok. Bedelini ödemeden kullanılan vaya faydalanılan her şey hırsızlığa girmektedir.

hırsızlık tabiikide hakkımı helal etmiyom öbür dünyada görüşcz inş.burdada görüşmek isterdim ama kim çalıyo bilemem tabiiki ama şüphe ettiğim biri var evimin dibinde hemide...

elbette hırsızlık ya bir semtte kullanılan kaçak elektiriğin o semtte oturan kişilere yansıtıldığını duymustum doğruysa ama benim ödediğim faturalardan verğilerden her kim beleş ğeçiniyorsa haram zıkkım olsun diyorum

tabiki hırsızlık
ben her ay faturamı ödiyeyim millet bedavadan kullansın oh vallah
bide buna hırsızlık demeyiyelim hata ödül verelim tam olsun

hırsızlık tabi
birde kimileri
geliyorlar büyük şehire göç ediyorlar
devletin arazisine evi yapıyor pimapenli ohhhh
birde elektiriği kaçak çekiyor
yaşıyor şehirde
ben 500 ytl kira ödeyim uçsuz bucaksız elektirik faturası ödeyim
birde kendi memleketimde
haram zıkkım olsun
bunu yapanlara ve göz yumanlara...

Bedelini ödemediğin bir şeyi kullanıyorsun sonuçta hırsızlık değilde nedir?

Hırsızlıktan sayılmasaydı o zaman marketten gidip bir eşya alıp arka kapıdan çıkarsak oda hırsızlık sayılmamalı kasadan geçmedikki ne olsa faturası kasada kesiliyor sonuçta.

Aslında bunu yapanları kınamıyorum, kınayamıyorumda asgari ücret 480 L. bir ev kirası 600 L. iken millet elektrikten çalmış çokmu bunu yaptıranlar utansın.

Devlet herşeyden vergi keserek vermesi gereken hizmeti bile bizlerden kesmiyormu mahellemizde yanan ışıkların parasını devlet mi ödüyor onuda faturanın içinde gene bize yuvarlıyorlar.

tabiki kaçak elektrik hırsızlığa giriyo...
onlar kaçak kullanıyorlar para kimin cebinden çıkıyo,bizim gibi kaçak kullanmıyanların cebinden çıkıyo...:mymeka:

sorulması bile hata, tabi ki hırsızlık.
ya kimse ödemesin ya da herkes ödesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…