• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce iyi fikir mi?

depresif hatun1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
57
28
3
38
Merhaba hanımlar. Eşim termalde çalışıyor. bugün aradı bizde bir tane alalım dedi, aylık taksitli ödeyip yılda 7 gün kalıyosun. Yeni evliyiz para biriktiremiyoruz.Sizce almalı mıyız. İyi bir karar mı. Yatırım açısından düşününce filan nasıl olur. Termali olan var mı acaba

Bence çok mantıksız. Ben devremülkçü yazlıkçı bir insan olmadığım için...
O verdiğiniz parayla her yıl başka yere tatile gidin. Yatırım yapmak istiyorsanız da daha çok değerlenecek bir şeye yatırım yapın. Devremülkler değerlenmiyor hiç. Her yıl aidat parası vs ödüyorsunuz bir de. Astarı yüzünü geçiyor o şekilde.

Bence çok mantıksız. Ben devremülkçü yazlıkçı bir insan olmadığım için...
O verdiğiniz parayla her yıl başka yere tatile gidin. Yatırım yapmak istiyorsanız da daha çok değerlenecek bir şeye yatırım yapın. Devremülkler değerlenmiyor hiç. Her yıl aidat parası vs ödüyorsunuz bir de. Astarı yüzünü geçiyor o şekilde.
bende bilemedim. size sorayım dedim. sizin söylediğiniz mantıklı geldi

Yılda 7 gün az değil mi? Aylık ne kadar taksit ödeyeceksiniz? Sistemi bilmiyorum, belli bir yıldan sonra mal sahibi mi oluyorsunuz? Oraya para yatırana kadar, bankaya sanki oraya ödeme yapar gibi para atsanız?
aylık 300 ödeyecekmişiz. bankada biriktirmeyi denedik olmadı. eşim orda çalıştığı için çok indirimli verdiler bize o yüzden cazip geldi

Gereksiz bence de..
Sadece o 300TL ile şimdiden, Kemer'de 5 yıldızlı otelde, herşey dahil 1 hafta rezervasyon yaptırırsınız 2017'ye..! :)
.

Ya tatil dediğin deniz olur, güneş olur. Genç insanlarsınız yani. Kaplıcada ne yapacaksınız ki?
Yani daha olmadı kültür turizmi falan yaparım ben çok tatil istiyorsam. Gidip sıcak suya girip çıkmak benlik değil, tabi sizi bilemem.

Kaç yıllığına devreli? Hisseli gayrimenkul mü devre mülk mü? Şartları sağlam mı? Ödeme bitince teslim zamanında açılabilecek mi tesis? 7 gün haricinde gitmek isterseniz ne olacak? Günübirlik gidilebiliyor mu? Bunlar mühim sorular.

Nasil oluyor tam anlamadim. 1 sene ayda 300 odeyip sonra hiç odeme yapmadan her sene 1 hafta mi gidiliyor? Öyleyse mantikli,siz gitmeseniz bile anneniz babaniz gider

Tam bir anlatsanız, 1 seneliğine mi o parayı ödeyeceksiniz? Sonra ömrünüz boyunca 1 hafta kalmaya mı gideceksiniz?
Sizin ya da eşiniz kadar hakim değiliz ayrıntılara.
20 ay ödeyeceğiz. her yıl 7 günlük hakkın var sen gitmek istemezsen kiralıyorsun şirkete her yıl kiranı alıyosun. satmak istersen şirket ödediğin parayı fazlasıyla veryor tekrar. satmazsan da ömür boyu her yıl 7 günlük tatil hakkın var

Back
X