Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etmeyin 18 yaşındakiler bile hastane kuyruğu yağ kuyruğu diye ağlıyor AKP geleli 16 yıl olmuşken siz söyleseniz fazla olmazBedrettin dalan, Nurettin sözenleri gördük
Çöp dağları, akmayan sular vs vs....
Belediye tesisleri sadece zenginler tarafından kullanılıyordu, nasıl bir yer olduğunu bile bilmiyorduk, şimdi bilmediğimiz ya da ziyaret etmediğimiz tesis çok az
Hastane kuyruklarında beklediğimiz günleri henüz unutmadım, sonrasında da ilaç kuyrukları, hemde hamile hamile
Rabbim o günleri bir daha göstermesin inşaALLAH
Daha eskisini bilmiyorum yağ kuyruklarını filan, ondan da artık yaşı daha büyük olanlar bahs eder...
16 yıl önce buzdolabı bile yoktu anlamıyorlar canım anlamıyorlarMerak etmeyin 18 yaşındakiler bile hastane kuyruğu yağ kuyruğu diye ağlıyor AKP geleli 16 yıl olmuşken siz söyleseniz fazla olmaz
İçimde kalmasın
Geldi hanım Abla,afilli bir mesaj yollamış bana.
Rahatsız oluyorum artık,habire mesaj atıyorlar,engelliyorum yine geliyor. Acaba partide numaram falan mı var,otomatik geliyor sanırım.
Rabbim, Hiç kimseyi sırf muhalefetlik yapacağım diyerek, Hizmet yapan insanı karalayacak kadar,aciz eylemesin.
Gaziantep'e hizmet yapan, bu hizmetleri yaparken inşaat alanı tehlikeli olur diyerek,dev brandalarla inşaat alanı kapatıldığın da, muhalifler ''Burada ne yapıyorlar ki, her yeri kapatmışlar''Diyerek eleştirirken,O brandaların kalktığın da,Pis kokulu derenin tertemiz yapıldığını, suyun renginin kirden görünmediği o derenin, tertemiz ve berrak suyuna sandallar konulduğunu, isteyenlerin o sandallar ile, su üzerinde gezinti yapıldığını gördük. Şuanda yapılan o hizmetlerin, bundan 15 yıl önce görevi bırakan,celal doğanın eseri olduğunu söyleyecek kadar,zavallılar Vay be, hizmet hırsızlığına da, şait olduk AK partinin yaptığı hizmetleri, chp yaptı diyecek kadar zavallılar.
MaazAllah İzmir gibi olmamak için tabii ki Binali Yıldırım
İttifak çok saçma oldu zaten buda ayrı bir oyun şöyle oluyor ki kimse kendine tek başına güvenemiyor gibi oldu her seferinde bir parti ye oy vermiş olsamda genelde kararsız bir secmenim ama bu sefer işimiz daha zor sanki sandığa bile gidesim yokGörüldüğü gibi 2 şık var.Ya seçmen iki adayı da ,iki partiyi de istemiyorsa?MHP seçmeni olup AKPyi istemeyen var,İYİ parti seçmeni olup CHPyi istemeyen var.Keşke her parti kendi adayını çıkarsaydı,ittifak olmasaydı.
Çoğu kişiden duyuyorum seçimde oy kullanmayacağım ,hiçbiri içime sinmiyor sözünü.İttifak çok saçma oldu zaten buda ayrı bir oyun şöyle oluyor ki kimse kendine tek başına güvenemiyor gibi oldu her seferinde bir parti ye oy vermiş olsamda genelde kararsız bir secmenim ama bu sefer işimiz daha zor sanki sandığa bile gidesim yok
Daha önce oy verdiğim zamanlarda da böyle diyordum bazen geçersiz oy kullandığın da oldu bilerek ama inan bıktım aynı kara düzen den ://Çoğu kişiden duyuyorum seçimde oy kullanmayacağım ,hiçbiri içime sinmiyor sözünü.
MaazAllah İzmir gibi olmamak için tabii ki Binali Yıldırım
Keşke her şehir İzmir gibi olabilse..