Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Diğer konuya tenezzül edip cevap bile vermedim.Boşver, konuşup dursunlar.Ülkede 85bin cami var ama ahlâk yok.Din olunca ahlâka ihtiyaç yok sanan bi zihniyetle karşı karşıyayız.

Bırak soğan alamayınca asfalt yesinler..
Daha bunlar kadınlar kulübünde filtre vererek yazdıkları bu zihniyettekilerin
Facebook sayfalarında yazdıkları korkunç şeyleri görmelisiniz

Kılıçdaroğlu'na sempati duyan biri değilim baştan söyleyeyim. Birkaç ay önce şunları söylemiş bir adama Şehit Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın cenazesinde saldırdılar ya diyecek tek kelime bulamıyorum.
Utanması gerekenler kendilerini biliyor ama nedense onların yerine biz utanıyoruz.

'SÖZLEŞMELİ ER VE ERBAŞLARIN SORUNLARINDAN SÖZ EDECEĞİM''

Şu anda görev yapan sözleşmeli er erbaşların sorunları var mı? Bu sorunlardan söz edeceğim. Uzman çavuş veya astsubay mesai bitiminde akşam evine gider. Orduda 7 yıl görev yapan sözleşmeli ererbaşlar evlerine gidemiyorlar. 7 yıl evlerine gidemiyorlar. Ancak yılda 30 gün izin var veya 15 gün mazeret izni veya doğum ölüm izni 7 günlük evlilik izni var. Sonra 7 yıl kışlada bekleyeceksin tıpki erler gibi. 7 yıl boyunca kışlada er koğuşunda kalmak zorundalar. Neden? Bunlar insan değil mi? Ocak 2018'de uzman çavuş astsubay ve üst kademeye 400 lira iyileştirme zammı yapıldı. Herkese zam sözleşmeli er erbaşlara bu zam verilmedi. Neden? Sözleşmeli er erbaşlara aile çocuk yardımı yapılmaz. Askerler bir yerden bir yere görevlendirilebilirler. Giderlerken tayin izni yol harcırahı alırlar. Sözleşmeli er erbaşlara bu hak da yok. Bunlar robot değil bunlar da insan. Bunlarda eş durumu tayini de yok. Neden? Şehit olduklarında yakınlarına ayda 4200 lira veriyorlar. Sözleşmeli er erbaş dışında şehit olursa 5600 lira veriyorlar. Şehit şehittir. Haksızlık değil mi bu? 15 Temmuz şehitleri için soru sorumuştum toplanan paralar nereye gitti diye. Şu ana kadar tık yok. Toplanan milyonlar nereye gitti? Şu ana kadar hiçbir haber yok. Şehit yakınlarına gazilere kira yardımı yapılıyor. Ama şehit sözleşmeli ererbaşların ailelerine kira yardımı yapılmıyor.
''UZMAN ER VE UZMAN ONBAŞIYA VERİLEN HAKLAR BUNLARA DA SAĞLANSIN''
Çözüm; uzman er ve uzman onbaşıya verilen haklar bunlara da sağlansın. Uzman er ve uzman onbaşıya verilen haklar bunlara verildiği zaman bu sorun da büyük ölçüde çözülmüş olacak. Ordu milletvekilimiz araştırma önergesi hazırladı Meclis'e verdi.

Yıllar içinde hatalardan ders alıp ilerlemek yerine şimdi getirildiğimiz nokta o kadar acı ve tehlikeli ki... yapay senaryolar ile televizyonlardan birbirine kin kusan ve hakaret eden parti lider(ler)i, düşünmeyen, sorgulamayan nefret seline kapılıp giden insanlar. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Screenshot_20190421-212836_Samsung Internet.jpg Screenshot_20190421-212711_Samsung Internet.jpg Screenshot_20190421-212504_Samsung Internet.jpg Screenshot_20190421-212347_Samsung Internet.jpg Screenshot_20190421-212311_Samsung Internet.jpg

Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...

Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...

Soylu kim ?
Onun üstüne vazife mi cenazeye kimin katılıp katılamayacağını belirlemek ?

Şu mesajın resmen "OH OLSUN"diyor. Birde diyemem diye kendini kandırma bari.Çünkü burada kimse kanmıyor :KK66:

Tekrar diyorum zihniyet Madımakta Maraşta insan yakanlarla aynı !!!!

Soylu kim ?
Onun üstüne vazife mi cenazeye kimin katılıp katılamayacağını belirlemek ?

Şu mesajın resmen "OH OLSUN"diyor. Birde diyemem diye kendini kandırma bari.Çünkü burada kimse kanmıyor :KK66:

Tekrar diyorum zihniyet Madımakta Maraşta insan yakanlarla aynı !!!!
Niyet okuyuculuguna baslayin siz....ve siziinandirmak zorunda.degilim...Hic yazmayabilirdimde not vermeniz icin mi yazdım size göre

Şu yumruk atan baştan aşağı meşhur Anadolu irfanını taşıyan zevat var ya heh işte o Akpnin ete kemiğe bürünmüş hali

Sadece akp.nin mi? Mhp de ayni.

Şimdi burada 3 5 tane objektifim ayağına yatan Erdoğanist var.
Geleceksiniz güya kınayacaksınız. Valla oh olsun derseniz daha iyi, hiç olmazsa iki yüzlü olmazsınız.
Zira tek bir taneniz bile milletin önemli bir kısmının oy verdiğ muhalefet liderini terörist olmakla suçlayan liderinize tek laf etmedi. Milleti birbirine mi kırdırmaya calışıyorsun sen hayırdır demedi.
Bu olanlar sizin eseriniz eserinizle gurur duymak hakkınız. Lütfen gururunuzu açıkça yaşayın gizlemenize gerek yok.

Valla gelip kimse kınıyorum yazmasin Eminim kendi aralarinda oh olsun vs diyorlar. Bunlar abd askerleri turk aslerlerinin basina cuval gecirince kurtlar vadisi sahnesiyle intikam alan tayfa cunku.

Valla kizlar diyecek bir sey kalmadi. Ordaki kalabaliga müdahale etmeyen guvenlik guclerine mi, Hulusi Akar'a mı, saldiranlari acik acik savunabilen devlet bahceliye mi, çukur medyaya mı kime saydirayim simdi ben?

Cahillikle ve faşizmle ilerleyen hicbir devlet yok dunyada. Bir tane bile yok yani. Turkiye ya bu girdaptan cikacak ya da anca boyle kendi kendini gaza getiren bir muz cumhuriyeti olarak kalacak.

Şehidin ailesi gitme diyince gitmememisi mi lazım? Gitse suc gitmese suç!

Bence de gitmesin gerçi, sonuçta iktidar partisinin lideri değil, ne iç işleri bakanlıgı ne emniyet ne ordu kontrolünde. Sorumlusu olmadığı ölümlerin suçlusu ilan edilip tartaklanırken, asıl sorumlular sırca köşklerde gönüllerde agırlanıyorlar. Millet kendi cocugundan daha çok seviyor siyasileri.

CHP yerine cehape yazınca ne oluyor ya?
Dümdüz soru bak, bahsettiğin yalan haberden bağımsız.
Çünkü kabul edilmemesi gibi bir durum vs yokmuş. Cidden sadece sorduğum soru cehape yazmanın sebebi. Hani ben senin için "buralarda bir lanelif mi ne vardı" desem arkamdan "bak gerizekalı adımı bile yazamıyor" dersin haklı olarak. Ki büyüklük ve önem tartışmasına girmiyorum bile, hani amacın ne? Nereye kadar bu gizli kurnazlık?

Niyet okuyuculuguna baslayin siz....ve siziinandirmak zorunda.degilim...Hic yazmayabilirdimde not vermeniz icin mi yazdım size göre
Niyet okuyuculuğu mu ? Onu siz daha iyi bilirsiniz. Şurada kaç yıldır biliyoruz sizin güruhu
O yüzden ister yaz ister yazma kalbinle elin aynı doğrultuda gitmediği buradan belli oluyor :KK66:

Çünkü kabul edilmemesi gibi bir durum vs yokmuş. Cidden sadece sorduğum soru cehape yazmanın sebebi. Hani ben senin için "buralarda bir lanelif mi ne vardı" desem arkamdan "bak gerizekalı adımı bile yazamıyor" dersin haklı olarak. Ki büyüklük ve önem tartışmasına girmiyorum bile, hani amacın ne? Nereye kadar bu gizli kurnazlık?
Akape yazanlarada ayni tepkiyi verdiginizde samimiyetinize inanirim.

Niyet okuyuculuğu mu ? Onu siz daha iyi bilirsiniz. Şurada kaç yıldır biliyoruz sizi güruhu
O yüzden ister yaz ister yazma kalbinle elin aynı doğrultuda gitmediği buradan belli oluyor :KK66:
İyi de üzüldüğümü yazmak zorundamıydım.

Parti ismini Chp yerine cehape diye biliyor olabilirler inanirim

Onu bunu boşverinde ülkenin bu duruma gelmesi ayrıştırıcı söylemin nelere yol açacağını görebiliyormusunuz
Soylunun politikası beka söylemleri tehlikelidir bunun şov ile alakası yok
Bugün kılıçdaroğluna olanlar yarin soyluya erdoğana olur
O zaman ülkenin halini bir düşünün
Sözde vatan sever bunlar değil mi
Vatan sevgisi bu değil

Ben samimiyet kurmaya çalışmıyorum.
Soru soruyorum.
mesajımdan samimiyet kurmak istediğimi anladıysanız diyecek bisey yok
Soylu'da talimatı ben verdim deyip olayı kınıyorum dedi. Anlatabildim umarım :KK66:
yumruk atın talimatını mı vermiş .bakmam lazım sadece görsellerden biliyorum olayı
Onu bunu boşverinde ülkenin bu duruma gelmesi ayrıştırıcı söylemin nelere yol açacağını görebiliyormusunuz
Soylunun politikası beka söylemleri tehlikelidir bunun şov ile alakası yok
Bugün kılıçdaroğluna olanlar yarin soyluya erdoğana olur
O zaman ülkenin halini bir düşünün
Sözde vatan sever bunlar değil mi
Vatan sevgisi bu değil

X