- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Ankara´dan rahatsız değilim yavaşın davası dışında.... ki kişisel bir dava ve sağ kökenli ,karsi adayın Ankaralı olmaması ..gönlüm tabiki yavaşın olması degildi ancak alacağını tahmin etmek zor da degildi birde temelli ............ne verdiği cevap beni bi nebze rahatlattı ancak imamoglu ve yandaşları olacak is degil !!!145 yıl ,canan kaftancıoğlu ve birçok şey....Bekleyin bekleyin.. Özhaseki bile hala ankarada şöyle olsa ben kazanırdım boyle olsa ben kazanirdim diyormus.. Umut iyi bir sey..
Gerçekten organize bir vahimlik söz konusu!Destekleyen icin cok buyuk bir basari degil demissiniz de... Bunu bir arastirip oyle fikir belirtin isterseniz. Tayyip bile isin vehametinin farkinda ve bunu da secmenlerine "Istanbul giderse...." diye devam eden bir cumle ile belirtmisti. Unutmayin ki o da Istanbul Belediye baskani olana kadar hic birsey degildi. Ne de AKP.
Ya adamın dediklerini çevirip başka yorumluyorsunuz. Ama başka şeyleri öyle yapamıyorsunuz. Bazı konularda çok yönlü bakıyorsunuz bazılarında da yok.Ankara´dan rahatsız değilim yavaşın davası dışında.... ki kişisel bir dava ve sağ kökenli ,karsi adayın Ankaralı olmaması ..gönlüm tabiki yavaşın olması degildi ancak alacağını tahmin etmek zor da degildi birde temelli ............ne verdiği cevap beni bi nebze rahatlattı ancak imamoglu ve yandaşları olacak is degil !!!145 yıl ,canan kaftancıoğlu ve birçok şey....
Kayahanın şarkısı sanırımNeden böyle bir hatırlatmaya ihtiyaç duydun? 2x2=4 hatırlatması gibi olmuş
Bitmeyen şarkı neymiş?
Harbi var öyle bir şarkı değil mi?:)))Kayahanın şarkısı sanırım
Ya yok o aşk hikâyesi.Kayahanın şarkısı sanırım
Organize olan neymiş ki?Gerçekten organize bir vahimlik söz konusu!
İmamoğlu yandaşları olamaz. Yoldaşarı olur. Atatürk ün açtığı yolda, kurduğu ülküde gösterdiği amaçda hiç durmadan NE MUTLU TÜRKÜM diyerek yürürler.Ankara´dan rahatsız değilim yavaşın davası dışında.... ki kişisel bir dava ve sağ kökenli ,karsi adayın Ankaralı olmaması ..gönlüm tabiki yavaşın olması degildi ancak alacağını tahmin etmek zor da degildi birde temelli ............ne verdiği cevap beni bi nebze rahatlattı ancak imamoglu ve yandaşları olacak is degil !!!145 yıl ,canan kaftancıoğlu ve birçok şey....
erdoğan dün diyor ki bolu belediyesi sriyelilere yardımı kescem demiş ama biz hükümet olarak onları yedirip içirip giydrimeye devam etceğiz ne bu suriye aşkı anlamıyorum kim onlar ya kim defolsunlar ülkelerine imamoğlu hamile çocuklu kadınlara ulaşımı bedava yapcam derken kimin parasıyla yapıcaksın diyo sen suriyelileri kimin parasıyla yedirip içirip doyuruyosun yaşadığım semmtte TÜRK yok bea afgan libyalı cezayirli ırak iran Allahım çinli bile var yol geçen hanı mı burası yeter başımızdan defol git artık
bende korkuyorum şu surilere verdiği değeri bize vermiyo bizimkilerde adam Türkçü diye geçiniyo her zaman diyorum yalandan Türkçülük oynuyooo eyyyyamerika sen kimsin diyo bizim millet oooo vatansever tabi ülkedeki herşeyi araplara yabancılara peşkeş çekerken neci acabaSeçimden sonra göndereceğiz diyordu. Yine mi kıymete bindi Suriyeliler
Vallahi korkuyorum hergün başka başka konuşuyor. Alzaymır olacak diye
yiyin efendiler yiyin aksırıncaya kadar patlayıncaya kadar mübarek kandilde Allah yediğiniz hakları burnunuzdan getirsin bu ne ya
paylaştığın şeye yorum yaptım canım yanlış anlama
Ankara´dan rahatsız değilim yavaşın davası dışında.... ki kişisel bir dava ve sağ kökenli ,karsi adayın Ankaralı olmaması ..gönlüm tabiki yavaşın olması degildi ancak alacağını tahmin etmek zor da degildi birde temelli ............ne verdiği cevap beni bi nebze rahatlattı ancak imamoglu ve yandaşları olacak is degil !!!145 yıl ,canan kaftancıoğlu ve birçok şey....
gördüm ağzım açık kaldı neryee bu kadar para vermiş harcamışlar anlamıyorum |
gördüm ağzım açık kaldı neryee bu kadar para vermiş harcamışlar anlamıyorum
Vah vah.. Dur daha ne organizeler gorecegiz hep birlikte.. Biraz sancili olacak ama.. IBBde kayitlarin toplanmasina itirazlar, yurutmeyi durdurmalar baslamis bile..Gerçekten organize bir vahimlik söz konusu!