Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Bekleyin bekleyin.. Özhaseki bile hala ankarada şöyle olsa ben kazanırdım boyle olsa ben kazanirdim diyormus.. Umut iyi bir sey..
Ankara´dan rahatsız değilim yavaşın davası dışında.... ki kişisel bir dava ve sağ kökenli ,karsi adayın Ankaralı olmaması ..gönlüm tabiki yavaşın olması degildi ancak alacağını tahmin etmek zor da degildi birde temelli ............ne verdiği cevap beni bi nebze rahatlattı ancak imamoglu ve yandaşları olacak is degil !!!145 yıl ,canan kaftancıoğlu ve birçok şey....

Gerçekten organize bir vahimlik söz konusu!

Ya adamın dediklerini çevirip başka yorumluyorsunuz. Ama başka şeyleri öyle yapamıyorsunuz. Bazı konularda çok yönlü bakıyorsunuz bazılarında da yok.

İmamoğlu yandaşları olamaz. Yoldaşarı olur. Atatürk ün açtığı yolda, kurduğu ülküde gösterdiği amaçda hiç durmadan NE MUTLU TÜRKÜM diyerek yürürler.

Diğer seçimde yandaşlarınıza ampulün üstüne basın demeyin; dairenin içine basın diye söyleyin. Sonra İstanbul hizmetten mahrum kalıyor.

erdoğan dün diyor ki bolu belediyesi sriyelilere yardımı kescem demiş ama biz hükümet olarak onları yedirip içirip giydrimeye devam etceğiz ne bu suriye aşkı anlamıyorum kim onlar ya kim defolsunlar ülkelerine imamoğlu hamile çocuklu kadınlara ulaşımı bedava yapcam derken kimin parasıyla yapıcaksın diyo sen suriyelileri kimin parasıyla yedirip içirip doyuruyosun yaşadığım semmtte TÜRK yok bea afgan libyalı cezayirli ırak iran Allahım çinli bile var yol geçen hanı mı burası yeter başımızdan defol git artık

Seçimden sonra göndereceğiz diyordu. Yine mi kıymete bindi Suriyeliler

Vallahi korkuyorum hergün başka başka konuşuyor. Alzaymır olacak diye

Seçimden sonra göndereceğiz diyordu. Yine mi kıymete bindi Suriyeliler

Vallahi korkuyorum hergün başka başka konuşuyor. Alzaymır olacak diye
bende korkuyorum şu surilere verdiği değeri bize vermiyo bizimkilerde adam Türkçü diye geçiniyo her zaman diyorum yalandan Türkçülük oynuyooo eyyyyamerika sen kimsin diyo bizim millet oooo vatansever tabi ülkedeki herşeyi araplara yabancılara peşkeş çekerken neci acaba

yiyin efendiler yiyin aksırıncaya kadar patlayıncaya kadar mübarek kandilde Allah yediğiniz hakları burnunuzdan getirsin bu ne ya
paylaştığın şeye yorum yaptım canım yanlış anlama

Bu daha ne ki, kirsehirin 462 MILYON lira borcu var. Buna eskiden trilyon derlerdi. 462 TRILYON lira borc. Sorduklarinda, din, hizmet diyorlar. O kavramlari bildigimi saniyordum, demek ki yanilmisim..

Canan Kaftancıoğlu ve teşkilat sandiklara bu kadar iyi sahip cikmasaydi basta akp.nin kolu anadolu ajansi olmak üzere butun medya da kullanilarak gecen bircok secimde oldugu gibi oldu bittiye getirilecekti her sey.. Afisler bile bu planin parcasiymis zaten
Senin olacak is degil dedigin kisiler, benim gibi artik sandiktan secimden bile umudunu kesenler icin umut oldular. Her oya gercekten sahip ciktilar ve binali yildirimin 3 bin oyla kazandik yalanına ragmen aciklama yapmayi birakmadilar.

Bu daha ne ki, kirsehirin 462 MILYON lira borcu var. Buna eskiden trilyon derlerdi. 462 TRILYON lira borc. Sorduklarinda, din, hizmet diyorlar. O kavramlari bildigimi saniyordum, demek ki yanilmisim..
gördüm ağzım açık kaldı neryee bu kadar para vermiş harcamışlar anlamıyorum

Bugün alıntılara sessiz kalmayı tercih ediyorum kandil sebebiyleiyi geceler herkese

Gerçekten organize bir vahimlik söz konusu!
Vah vah.. Dur daha ne organizeler gorecegiz hep birlikte.. Biraz sancili olacak ama.. IBBde kayitlarin toplanmasina itirazlar, yurutmeyi durdurmalar baslamis bile..

Ne yazik ki senin alternatifsiz AKP partin sonun baslangicinda.

Ama Turkiye'ye gunes dogdu, her karanlik gecenin ardindan her zaman dogdugu gibi.. Turkiyeye bahar geldi.

Senin nasil hissettigin umurum degil. Turkiye boyle hissediyor:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…