Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Reyizçi tabirini bir ben anlamıyorum sanırım, fetö gibi birşey mi? Hani ordada fetullah isimli birinin peşinden gidenlere deniliyordu

Her belediyeye aynı meblağ gönderiliyor derken?

Cehalette nirvana

hayali seçmenlik sizin işiniz biz var deyince yok dediniz öyle seçmen işinize geldiği gibi konuşmayın hırsızlık sizin işiniz biz bu sefer sahip çıktık oylara hırsız olduk kişi kendisi gibi bilir herkesi demişler kardelen2780 kesin 17 sene çalmadı akp niye 17 gün oyaladınız milleti çünkü yolsuzluklarınızı kapatmak yakmak için yemezlerrr

İnsanları yıllarca tehdit ettiler. Akp ye oy vermezseniz ödenek gelmez ve hizmet bulamazsınız diyerek. Balık yersen belki hafıza geriliğin geçer.

Başkan belediye çalışanları ile tek tek odasına giderek tanışmış. En son mutfağa gitmiş tanışmak için. Yemekte ne vardı bugün diye sordu. Adamlar da musakka sizlere de antrikot dedi. Başkan da olmaz öyle şey. Bir daha söyleyin herkese aynı göndersinler dedi:)

Merhabalar tüm alıntılara tek tek cevap veremeyeceğim.Siz genel olarak twiter ,instgram vb. Sosyal medyada dolanan algılardan,kışkırtmadan habersiz misiniz? Ya da imamoglu 145 yıldır neyin mücadelesini veriyor? Siz yıllardır bizim başkanımız degil vb. Türlü türlü hakaretleri ediyorsunuz.Ben ve benim gibi düşünen hangi arkadaşım sizin yaptığınızın yarısını yaptı veya hanginiz olagan üstü itiraz sonucunda ysk secim tekrari ilan ederse olgunlukla karşılayacaksınız? Evet partili cumhurbaşkanı bunu ben değil kendisi söylüyor ama chpliye hizmet etmem demedi benim kafa bi milyon sizin on milyon dedim ki neden tüm istanbula değilde neden ak partililere degilde sadece size hayırlı olsun demeliyim dedim.Başkanınız tüm istanbula hizmet etmeyecek mi? Dedim .Nesi garip bunun Ve diyorum ki chpnin derdi hiçbir zaman hizmet degil kaos ve amacı için ince ince işliyor ancak işlediği ile kalır?

Sana öyle birşey diyen oldu mu? Kendin çalıyor kendin oynuyorsun.
Sosyal medya dediğin yerde 4 psikopat manyakla uğraşacak halimiz yok. Uğraşacak olsam psikiyatrist olurdum. Sende onlardan etkilenip burada bilinçli bilinçsiz yazma. İnsanları tahrik etmeye çalışma.

İnsanları yıllarca tehdit ettiler. Akp ye oy vermezseniz ödenek gelmez ve hizmet bulamazsınız diyerek. Balık yersen belki hafıza geriliğin geçer.
Bu geçmişden günümüze gelenek zaten.Ta ben 13-14 yaşındayken duyardık.Hükümetler karşı partinin belediye başkanlarına yeterli ödenek vermiyormuş diye

benim kimseyi tahrik ettigim yok .Bu sekilde yazıp siz beni germeye çalışıyorsunuz hepinizin dili aynı ancak fayda vermez.Ellbet mutlu degilim hic birinize hakaret etmiyorum ancak masallah siz toplanıp geliyorsunuz hep aynı dille Ve hala olağanüstü itirazın sonucunu bekliyorum .Eyvallah

Geçersiz oylar şöyle olmuş: Parti teşkilatları ''ampulün üstüne bas demişler.'' Seçmen de en üst ampulün olduğu yere mühür basmış. Bu oy geçerli mi geçersiz mi?
Ampulün üstüne değil, alttaki daireye bas diye öbür seç,mde anlatsin partinizin teşkilatları.

Birisi,üçü,beşi öyle diyelim aradaki tam sayıyı hatırlamıyorum .Hepsi mi aynı Gülay ?Neyse hayırlısı inşaallah.Bu arada ak parti zaten teşkilattan kaybetti bu sefer maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…