Reyizçi tabirini bir ben anlamıyorum sanırım, fetö gibi birşey mi? Hani ordada fetullah isimli birinin peşinden gidenlere deniliyorduEki Görüntüle 2259768 cağırmışsınız geldikNeden sadece size tebrikler tüm İstanbul‘a değil? Ne yani AK partililere Reiscilere hizmet etmeyecek mi? Tebrik ediyor ve BAŞKANIMIZIN hala
RECEP TAYYİP ERDOĞAN olduğunu hatırlatıp size ve yeni hesap uzmanınıza 1453 kere iyi geceler dileyip gidiyorum
BU ŞARKI BURADA BİTMEZ
Sonu öyle olacak zaten tarih hiç yanılmazReyizçi tabirini bir ben anlamıyorum sanırım, fetö gibi birşey mi? Hani ordada fetullah isimli birinin peşinden gidenlere deniliyordu
Ankara istanbul sonra bir bakmisiz tum Turkiye:)
Reyizçi tabirini bir ben anlamıyorum sanırım, fetö gibi birşey mi? Hani ordada fetullah isimli birinin peşinden gidenlere deniliyordu
Aksine, çok sakinim. Yüzümde tebessüm ile, yapılan yorumları okuyorum
Ak partiye,''Hırsız''Damğasını vuranların (Ellerinde delil bile yok iken) chp'nin delilleriyle ortada olan hırsızlığını, görmezden gelmesi ve birde utanmadan ''Zenginden alıp da, fakire veriyor''Yakıştırması yapmalarını,hayretler içinde okuyorum şuandaGerçi onlarda ''Zengin'' Yakıştırması yaparak, Ak partili belediyelerin,çalıp çırpmadna hizmetler yaparak,kasalarını doldurduğunu söylemiş oluyorlar SOnuçta her belediyeye aynı meblağ gönderiliyor.AK partililer,çalıp çırpmadan hizmet yapabiliyorken, bir başka belediyenin, verilen ödeneklerle ne yapıyorsa artık, çöp konteyner almaya bile para çıkaramıyor
Ahahaha valla bu kardelen hep böyle komik onu ciddiye alan yok sende almaHer belediyeye aynı meblağ gönderiliyor derken?
Cehalette nirvana
Ahahaha valla bu kardelen hep böyle komik onu ciddiye alan yok
Ben en çok geleceğimizi cahil insanlar belirliyor ya ona yanıyorum.
Teşekkür ederim inşallahBebeğiniz hayırlı olsun. Hep mutlu olsun
İnsanları yıllarca tehdit ettiler. Akp ye oy vermezseniz ödenek gelmez ve hizmet bulamazsınız diyerek. Balık yersen belki hafıza geriliğin geçer.Aksine, çok sakinim. Yüzümde tebessüm ile, yapılan yorumları okuyorum
Ak partiye,''Hırsız''Damğasını vuranların (Ellerinde delil bile yok iken) chp'nin delilleriyle ortada olan hırsızlığını, görmezden gelmesi ve birde utanmadan ''Zenginden alıp da, fakire veriyor''Yakıştırması yapmalarını,hayretler içinde okuyorum şuandaGerçi onlarda ''Zengin'' Yakıştırması yaparak, Ak partili belediyelerin,çalıp çırpmadna hizmetler yaparak,kasalarını doldurduğunu söylemiş oluyorlar SOnuçta her belediyeye aynı meblağ gönderiliyor.AK partililer,çalıp çırpmadan hizmet yapabiliyorken, bir başka belediyenin, verilen ödeneklerle ne yapıyorsa artık, çöp konteyner almaya bile para çıkaramıyor
Her zaman yaptıkları şey zatenkılkırtma amaçlı konuştuğunu düşünüyorum nedense tebrik edip geçmek zor gelmiş
Sana öyle birşey diyen oldu mu? Kendin çalıyor kendin oynuyorsun.Merhabalar tüm alıntılara tek tek cevap veremeyeceğim.Siz genel olarak twiter ,instgram vb. Sosyal medyada dolanan algılardan,kışkırtmadan habersiz misiniz? Ya da imamoglu 145 yıldır neyin mücadelesini veriyor? Siz yıllardır bizim başkanımız degil vb. Türlü türlü hakaretleri ediyorsunuz.Ben ve benim gibi düşünen hangi arkadaşım sizin yaptığınızın yarısını yaptı veya hanginiz olagan üstü itiraz sonucunda ysk secim tekrari ilan ederse olgunlukla karşılayacaksınız? Evet partili cumhurbaşkanı bunu ben değil kendisi söylüyor ama chpliye hizmet etmem demedi benim kafa bi milyon sizin on milyondedim ki neden tüm istanbula değilde neden ak partililere degilde sadece size hayırlı olsun demeliyim dedim.Başkanınız tüm istanbula hizmet etmeyecek mi? Dedim .Nesi garip bunun Ve diyorum ki chpnin derdi hiçbir zaman hizmet degil kaos ve amacı için ince ince işliyor ancak işlediği ile kalır?
Bu geçmişden günümüze gelenek zaten.Ta ben 13-14 yaşındayken duyardık.Hükümetler karşı partinin belediye başkanlarına yeterli ödenek vermiyormuş diyeİnsanları yıllarca tehdit ettiler. Akp ye oy vermezseniz ödenek gelmez ve hizmet bulamazsınız diyerek. Balık yersen belki hafıza geriliğin geçer.
Geçersiz oylar şöyle olmuş: Parti teşkilatları ''ampulün üstüne bas demişler.'' Seçmen de en üst ampulün olduğu yere mühür basmış. Bu oy geçerli mi geçersiz mi?benim kimseyi tahrik ettigim yok .Bu sekilde yazıp siz beni germeye çalışıyorsunuz hepinizin dili aynı ancak fayda vermez.Ellbet mutlu degilim hic birinize hakaret etmiyorum ancak masallah siz toplanıp geliyorsunuz hep aynı dilleVe hala olağanüstü itirazın sonucunu bekliyorum .Eyvallah
Birisi,üçü,beşi öyle diyelim aradaki tam sayıyı hatırlamıyorum .Hepsi mi aynı Gülay ?Neyse hayırlısı inşaallah.Bu arada ak parti zaten teşkilattan kaybetti bu sefer maalesef...Geçersiz oylar şöyle olmuş: Parti teşkilatları ''ampulün üstüne bas demişler.'' Seçmen de en üst ampulün olduğu yere mühür basmış. Bu oy geçerli mi geçersiz mi?
Ampulün üstüne değil, alttaki daireye bas diye öbür seç,mde anlatsin partinizin teşkilatları.