Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Eki Görüntüle 2259768 cağırmışsınız geldik 😊 Neden sadece size tebrikler tüm İstanbul‘a değil? Ne yani AK partililere Reiscilere💚hizmet etmeyecek mi? Tebrik ediyor ve BAŞKANIMIZIN hala
🍀RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🍀olduğunu hatırlatıp size ve yeni hesap uzmanınıza 1453 kere iyi geceler dileyip gidiyorum 😂
💙BU ŞARKI BURADA BİTMEZ💙
Çok fazla nicklere bakmam ama gozum sizi aramıştı, en ilimli sizsiniz bana gore. Bu paylaşımı beklemezdim sizden başkalarından beklemistim. Neyse herseyin hayirlisi olsun

Çok fazla nicklere bakmam ama gozum sizi aramıştı, en ilimli sizsiniz bana gore. Bu paylaşımı beklemezdim sizden başkalarından beklemistim. Neyse herseyin hayirlisi olsun
Hayırlı sabahlar,neden ki hakaret yok,küfür yok ve yine sadece Binali Yıldırım‘'ın twiti paylaşıp gidecektim.Siz de çok uzağa değil 4-5 mesaj öncesine gidin.Deniz adlı üye alıntı yaptı diyor ancak göremedim Mune Mune ?

Eki Görüntüle 2259768 cağırmışsınız geldik 😊 Neden sadece size tebrikler tüm İstanbul‘a değil? Ne yani AK partililere Reiscilere💚hizmet etmeyecek mi? Tebrik ediyor ve BAŞKANIMIZIN hala
🍀RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🍀olduğunu hatırlatıp size ve yeni hesap uzmanınıza 1453 kere iyi geceler dileyip gidiyorum 😂
💙BU ŞARKI BURADA BİTMEZ💙
Neden böyle bir hatırlatmaya ihtiyaç duydun? 2x2=4 hatırlatması gibi olmuş
Bitmeyen şarkı neymiş?

Bence kimci degil ulkeci olmamiz gerekiyor tabiki kim iyi hizmet ederse o gelir bugun imamogluda calismazsa o gider baskasi gelir bu devir boyle ulkemde ferahlik istiyorum

IMG-20190418-WA0000.jpg

💙BU ŞARKI BURADA BİTMEZ💙
Neden sadece tebrik etmekle geçmiyosunuz da başkan hala erdoğan diyosunuz kışkırtmaya çalışır gibi partiler adamlar gelip geçici erdoğanda bigün ölücek her insan gibi azcık ileriyi düşünün ben imamoğluna oy verdim ama dilerim Allah tan iyi şeyler yapar hepimiz memnun kalırız

Neden sadece tebrik etmekle geçmiyosunuz da başkan hala erdoğan diyosunuz kışkırtmaya çalışır gibi partiler adamlar gelip geçici erdoğanda bigün ölücek her insan gibi azcık ileriyi düşünün ben imamoğluna oy verdim ama dilerim Allah tan iyi şeyler yapar hepimiz memnun kalırız
Cumhurbaskaninin partili tarafli olmasini kabul ediyor oy veriyor ama ekrem imamoglu herkesin baskani olacak mi diye soruyor. Kafa bi milyon 😅 adamin aciklamalari var acip izlese nasil seffaf olacak, insanlari ayirmadan Istanbul'un baskani olacak gorurdu sormasina gerek kalmazdi ama niyet baska...

Cumhurbaskaninin partili tarafli olmasini kabul ediyor oy veriyor ama ekrem imamoglu herkesin baskani olacak mi diye soruyor. Kafa bi milyon 😅 adamin aciklamalari var acip izlese nasil seffaf olacak, insanlari ayirmadan Istanbul'un baskani olacak gorurdu sormasina gerek kalmazdi ama niyet baska...
Niyet farklı tabi belli kışkırtmak

Adam mazbatiya alir almaz "ben her istanbullunun belediye baskani olacam, din irk fark etmez, Türk, Kürt, Alevi, Sünni fark etmez" diyor. Erdogan secimde zilllet ittifakindan bahs ediyor, ateistlere, muhaliflere terorist diyor, secimi darbe olarak görüyor,.. Ama bunlarda sorun yok. Bizler ötekilestirilince sorun yok.

Ama Elifin istemedigi biri baskan olunca "eeh hepimizi kucaklayacakmi" oluyor. Aslinda söylenecekler cok. Aklimda bir kac kelime geciyorda, bosuna ban yemek istemiyorum.

X