Istanbul'da 30,000 bankamatikci varmis, yani belediyede calismadigi halde her ay maas cekmeye giden bankamatikciler.. Onlar kesin ayiklanacak.. Olay cikartmalarindan korkuyorum. Haziran secimlerinde iktidar ikincilige dustugunde her tarafta bombalar patlamaya baslamisti, insallah o gunleri tekrar yasamayiz.
İste simdi coook sukur diyorum.hepinizj opuyorum ve kutluyorum arkadaslar,Hanim ablacim seni ayrica:))
Saraçhane ayağımın dibinde. Yeni doğum yapmış olmasam gitmiştim. Ekrem İmamoğlu kahramanım benim25 beş yıl sonra , rantı elinden bırakmamak için direnenlere karşı İstanbul halkı ve seçtiği başkanı yılmadan direnmek aldı görevi. Ama artık iş daha da zor, çalıştırmamak için ellerinden geleni yapacaklar ki Erdoğan zaten sinyalleri verdi,
Ama yine de huloğğğğğğğğğ :))))
Saraçhane ayağımın dibinde. Yeni doğum yapmış olmasam gitmiştim. Ekrem İmamoğlu kahramanım benim
Hayirli ugurlu olsun ailenize.. Saglikla huzurla buyutmek nasip olsun.Saraçhane ayağımın dibinde. Yeni doğum yapmış olmasam gitmiştim. Ekrem İmamoğlu kahramanım benim
Saraçhane ayağımın dibinde. Yeni doğum yapmış olmasam gitmiştim. Ekrem İmamoğlu kahramanım benim
Tebrik ederim saglik ve huzurla buyusun insallah:)Saraçhane ayağımın dibinde. Yeni doğum yapmış olmasam gitmiştim. Ekrem İmamoğlu kahramanım benim