- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Bencede ama boyle birseye izin vermemeliyizEğer bir daha İstanbul'da seçimler tekrarlanırsa bu sefer halktan tepki göreceğini ve İmamoğlu'nun daha fazla bir oy oranıyla fark atacağını düşünüyorum
Eğer bir daha İstanbul'da seçimler tekrarlanırsa bu sefer halktan tepki göreceğini ve İmamoğlu'nun daha fazla bir oy oranıyla fark atacağını düşünüyorum
Reelde öyle olur ama sahte seçmenler, kayıp oylar, fazladan oylar derken sonuç hiç de öyle olmaz.
Yenildikleri seçime bomboş girerler mi tekrar? Sanmam. Dürüst olunsa zaten şimdiye elli kere bitmişti bu iş. Dürüst olunmayacak belli.
Tekrar seçim ihtimalini meşrulaştırmayalım.
Böyle bavulla belge getiren biri vardı ya noldu onaEki Görüntüle 2259289
Belki de YSK otele cevrilmistir bir emirle ve bavullarda da don fanila giyecek filan vardir, gunahlarini almayalim.
Kor kor parmagim gozune..o
Layik oldugu yerde..Böyle bavulla belge getiren biri vardı ya noldu ona
Insallah geri almazlar cok korkuyorumGözümüz aydın İmamoğlu mazbatayı almak üzere davet edilmiş
Evet şimdi okudum çok sevindim inş geri almazlarGözümüz aydın İmamoğlu mazbatayı almak üzere davet edilmiş
Burda biri "ben chp'nin ideolojisini begenmiyorum" diyordu. Hakli, bu videoda yansitilan ideoloji cok daha iyi.
Insanlar artik sükür etmeye bilmiyor! Maasin ile 3 ögün simit yiyebiliyorsun, daha ne olsun!
Nankorluk etme, Adam ne guzel hesabini yapmis, Asgari ucretle gecinen 5 kisilik aile bile 1120 lira arttirabiliyormus ayda, daha ne yapsinlar size hizmet icin.. Buldukca bunuyorsunuz siz de..Burda biri "ben chp'nin ideolojisini begenmiyorum" diyordu. Hakli, bu videoda yansitilan ideoloji cok daha iyi.
Insanlar artik sükür etmeye bilmiyor! Maasin ile 3 ögün simit yiyebiliyorsun, daha ne olsun!
Nankorluk etme, Adam ne guzel hesabini yapmis, Asgari ucretle gecinen 5 kisilik aile bile 1120 lira arttirabiliyormus ayda, daha ne yapsinlar size hizmet icin.. Buldukca bunuyorsunuz siz de..
arka fondaki nedir ya yatak başı mı?
Herhalde onunkileri vergilerden devlet oduyor, o yuzden herkesinkini de devlet oduyor diye varsayim yapmis olabilir. Gunde uc defa bir simit bir cay da neyine yetmez insanin di mi?Adam ayni hesabi sogan ve biber ile yapsin, bakalim ne oluyor
Ve 1120 lira bu dönemde büyük para, insan neye harcayacagina sasirir, kirayami? Gaz/elektrik faturasinami? Okul parasinami? Yani cidden harca harca bitmez o para!
Burda biri "ben chp'nin ideolojisini begenmiyorum" diyordu. Hakli, bu videoda yansitilan ideoloji cok daha iyi.
Boşuna yazıyorsunuz.Oy verenin umrunda olsa bu söylemler ya da tavırlar zaten oy vermeyi yıllar önce bırakırlardı.
Ben hiç üzülmüyorum artık.Oy verdiklerine göre memnunlar demek ki,bir zahmet şikayet etmeyi de bıraksınlar.
Yahu ne diyorum size yazmiski sizin derdiniz sogan patates bizimki ezan vatan ne alaka peygambermi bu din adamimi ekonomiyi yonetmek icin olan hukumet neye bakalim cep bis cepken bos hergun zam zam zam babam olsa oy vermem bizim sehrin belediyesi 1 katrilyon 700 trilyon bircu cikmis yazik adama bu arada beledoye baskani akpli ama cok durusut bir adam sirf oy almak icin onu getirdiler yoksa sevmiyorlardi adam 600 bosta arama bulmus belediyede