Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Eğer bir daha İstanbul'da seçimler tekrarlanırsa bu sefer halktan tepki göreceğini ve İmamoğlu'nun daha fazla bir oy oranıyla fark atacağını düşünüyorum

Reelde öyle olur ama sahte seçmenler, kayıp oylar, fazladan oylar derken sonuç hiç de öyle olmaz.
Yenildikleri seçime bomboş girerler mi tekrar? Sanmam. Dürüst olunsa zaten şimdiye elli kere bitmişti bu iş. Dürüst olunmayacak belli.
Tekrar seçim ihtimalini meşrulaştırmayalım.

Benim amacım kesinlikle tekrar seçim ihtimalini meşrulaştırmak değil sadece gerçekten bazı şeylerin farkına varmalarını canı gönülden istiyorum ama dediğiniz gibi olsaydı bu zamana kadar olurdu

Burda biri "ben chp'nin ideolojisini begenmiyorum" diyordu. Hakli, bu videoda yansitilan ideoloji cok daha iyi.
Insanlar artik sükür etmeye bilmiyor! Maasin ile 3 ögün simit yiyebiliyorsun, daha ne olsun!

arka fondaki nedir ya yatak başı mı?

Burda biri "ben chp'nin ideolojisini begenmiyorum" diyordu. Hakli, bu videoda yansitilan ideoloji cok daha iyi.
Insanlar artik sükür etmeye bilmiyor! Maasin ile 3 ögün simit yiyebiliyorsun, daha ne olsun!

Nankorluk etme, Adam ne guzel hesabini yapmis, Asgari ucretle gecinen 5 kisilik aile bile 1120 lira arttirabiliyormus ayda, daha ne yapsinlar size hizmet icin.. Buldukca bunuyorsunuz siz de..

Nankorluk etme, Adam ne guzel hesabini yapmis, Asgari ucretle gecinen 5 kisilik aile bile 1120 lira arttirabiliyormus ayda, daha ne yapsinlar size hizmet icin.. Buldukca bunuyorsunuz siz de..

Adam ayni hesabi sogan ve biber ile yapsin, bakalim ne oluyor

Ve 1120 lira bu dönemde büyük para, insan neye harcayacagina sasirir, kirayami? Gaz/elektrik faturasinami? Okul parasinami? Yani cidden harca harca bitmez o para!

Adam ayni hesabi sogan ve biber ile yapsin, bakalim ne oluyor

Ve 1120 lira bu dönemde büyük para, insan neye harcayacagina sasirir, kirayami? Gaz/elektrik faturasinami? Okul parasinami? Yani cidden harca harca bitmez o para!
Herhalde onunkileri vergilerden devlet oduyor, o yuzden herkesinkini de devlet oduyor diye varsayim yapmis olabilir. Gunde uc defa bir simit bir cay da neyine yetmez insanin di mi?

Simdi ben de bir hesap yaptim. O 1120 liralari 20 sene biriktirdiginde kendine Emine'nin cantasindan bile alabiliyorsun.. Asgari ucretin hikmeti iste..

Boşuna yazıyorsunuz.Oy verenin umrunda olsa bu söylemler ya da tavırlar zaten oy vermeyi yıllar önce bırakırlardı.
Ben hiç üzülmüyorum artık.Oy verdiklerine göre memnunlar demek ki,bir zahmet şikayet etmeyi de bıraksınlar.

Evet tanzimde kuyruga devam! Dur, onu kapatmamislarmiydi?

O zaman 15 liralik bibere devam! Oleey!

Yahu ne diyorum size yazmiski sizin derdiniz sogan patates bizimki ezan vatan ne alaka peygambermi bu din adamimi ekonomiyi yonetmek icin olan hukumet neye bakalim cep bis cepken bos hergun zam zam zam babam olsa oy vermem bizim sehrin belediyesi 1 katrilyon 700 trilyon bircu cikmis yazik adama bu arada beledoye baskani akpli ama cok durusut bir adam sirf oy almak icin onu getirdiler yoksa sevmiyorlardi adam 600 bosta arama bulmus belediyede

Demeyin öyle şeyler ekonomi kötü değil,bunlar hep Amerika'nın algı operasyonları.Trump'ın önünde düğme var bastıkça dolar yukarı çıkıyor,bizle alakalı değil bizim ekonomi iyi,dünya gücü olmaya az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…