- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
UuuFff adam napsin bizi ekonomi sifir sanayi uretim yok napacak bizi Allah askina donumuz yok giymeyeDemeyin öyle şeyler ekonomi kötü değil,bunlar hep Amerika'nın algı operasyonları.Trump'ın önünde düğme var bastıkça dolar yukarı çıkıyor,bizle alakalı değil bizim ekonomi iyi,dünya gücü olmaya az kaldı.
U
UuuFff adam napsin bizi ekonomi sifir sanayi uretim yok napacak bizi Allah askina donumuz yok giymeye
Yok artik onlarda tukendi yazmiyorDeğil mi,hani kendimize rakip seçtiğimiz adam Trump,o kadar iyiyiz.Ama biber 15 tl.
Neyse yazacak çok şey var da sıkıldım artık,nasıl olsa bir şey değişmiyor.Buraya ''bunun hükümetle ne alakası var'' yazacaklar falan gelir birazdan,doğru diyorlar ekonomiden chp sorumluydu.
Gözümüz aydın olsun İstanbul bizim artık
Değil mi,hani kendimize rakip seçtiğimiz adam Trump,o kadar iyiyiz.Ama biber 15 tl.
Neyse yazacak çok şey var da sıkıldım artık,nasıl olsa bir şey değişmiyor.Buraya ''bunun hükümetle ne alakası var'' yazacaklar falan gelir birazdan,doğru diyorlar ekonomiden chp sorumluydu.
Darısı benim memleketime diyeceğim de,şehrin insanlarına hakaret eden bir kişiye oy vermişler hem de baya baya yüksek bir oy,ne desem bilemedim,sanırım asla gerçekleşmeyecek
Halk tv canli veriyor Caglayan'i, ben de burdan izliyorum. AA resmi Twtter sayfasindan aciklama yapmis Imamoglu mazbatasini aldi diye..
Gene endiselerim var ama bunun tadini cikartacagim bugun.
Olmasi gereken 17 gun sonra oldu, çok şükür.
Secim iptali olacagini artik dusunmuyorum. 25 yil once istanbuldan baslayarak ulkeyi zehirleyen siyasal islam insallah yine istanbuldan baslayarak azalacaktir.
Muhalefete de ders olsun Dogru yerde dogru sekilde güç birligi yapıldığında, tum olanaklari elinde tutan ve her turlu kirli propagandayı yapan iktidari bile yenmek mumkun.
Valla.. Ben kahve pisirdim aninda gerci, gunlerdir icmemistim.Ne içilir demi saraylım inşallah zorunsuz alır mazbatayı
Bu secimde CHP isi siki tuttu. Oy sayimini kendi sistemlerinden adim adim takip ettiler. CB seciminde sistemleri cokmus, o yuzden takip edememisler.C.başkanlığı seçiminde böyle hareket edilseydi İnce c.başkaıydı..
Siyasal islam kemirdi ülkeyi
Valla.. Ben kahve pisirdim aninda gerci, gunlerdir icmemistim.
Bu secimde CHP isi siki tuttu. Oy sayimini kendi sistemlerinden adim adim takip ettiler. CB seciminde sistemleri cokmus, o yuzden takip edememisler.
Hayırlı ugurlu olsunİstanbul kazandı