Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
U
Demeyin öyle şeyler ekonomi kötü değil,bunlar hep Amerika'nın algı operasyonları.Trump'ın önünde düğme var bastıkça dolar yukarı çıkıyor,bizle alakalı değil bizim ekonomi iyi,dünya gücü olmaya az kaldı.
UuuFff adam napsin bizi ekonomi sifir sanayi uretim yok napacak bizi Allah askina donumuz yok giymeye

U

UuuFff adam napsin bizi ekonomi sifir sanayi uretim yok napacak bizi Allah askina donumuz yok giymeye

Değil mi,hani kendimize rakip seçtiğimiz adam Trump,o kadar iyiyiz.Ama biber 15 tl.
Neyse yazacak çok şey var da sıkıldım artık,nasıl olsa bir şey değişmiyor.Buraya ''bunun hükümetle ne alakası var'' yazacaklar falan gelir birazdan,doğru diyorlar ekonomiden chp sorumluydu.

Değil mi,hani kendimize rakip seçtiğimiz adam Trump,o kadar iyiyiz.Ama biber 15 tl.
Neyse yazacak çok şey var da sıkıldım artık,nasıl olsa bir şey değişmiyor.Buraya ''bunun hükümetle ne alakası var'' yazacaklar falan gelir birazdan,doğru diyorlar ekonomiden chp sorumluydu.
Yok artik onlarda tukendi yazmiyor 😂😂😂

Dış güçleri unutmayalım lütfen

Olmasi gereken 17 gun sonra oldu, çok şükür.
Secim iptali olacagini artik dusunmuyorum. 25 yil once istanbuldan baslayarak ulkeyi zehirleyen siyasal islam insallah yine istanbuldan baslayarak azalacaktir.

Muhalefete de ders olsun Dogru yerde dogru sekilde güç birligi yapıldığında, tum olanaklari elinde tutan ve her turlu kirli propagandayı yapan iktidari bile yenmek mumkun.

Olmasi gereken 17 gun sonra oldu, çok şükür.
Secim iptali olacagini artik dusunmuyorum. 25 yil once istanbuldan baslayarak ulkeyi zehirleyen siyasal islam insallah yine istanbuldan baslayarak azalacaktir.

Muhalefete de ders olsun Dogru yerde dogru sekilde güç birligi yapıldığında, tum olanaklari elinde tutan ve her turlu kirli propagandayı yapan iktidari bile yenmek mumkun.

C.başkanlığı seçiminde böyle hareket edilseydi İnce c.başkaıydı..

Siyasal islam kemirdi ülkeyi

C.başkanlığı seçiminde böyle hareket edilseydi İnce c.başkaıydı..

Siyasal islam kemirdi ülkeyi
Bu secimde CHP isi siki tuttu. Oy sayimini kendi sistemlerinden adim adim takip ettiler. CB seciminde sistemleri cokmus, o yuzden takip edememisler.

X