Parayı bile bazen sayarken yanlış sayıyor insan .Doğru saydım mı acaba diye tekrardan sayıyorÇok mu ütopik bilmiyorum ama kabine girince kaşe yerine bilgisayar ekranı olsa ,ekranda partilerin amblemi olsa ,o butona bassak
Mesela ben A partisini destekliyor olsam ve de B partisinin temsilcisiysemguven sorunumuzu cozmeden bunu da yapamayiz,
sonucta sandikta her kesimin temsilcisi var ve oylar o sekilde sayiliyor,
5-10 yazilimcinin gelistirdigi sisteme guvenmek daha zor olabilir,
ancak uluslararasi kuruluslarin sagladigi bir sistem olursa olabilir ki ona da guvenmeyenler olacaktir.
Mesela ben A partisini destekliyor olsam ve de B partisinin temsilcisiysemŞeytan her durumda insanın aklına fitne sokuyor Ne diyelim hakkımızda hayırlısı...
Aslında seçimden önce dünyanın en güvenilir oy sistemiydi. Nasıl olduysa seçimden sonra tarihin en şaibeli seçimi vs. konuşmaları döndü. Kendi başımızdakiler bu kadar güvenilmezken sistemin güvenilirliğine inanmak imkansız artık.Seçim akşamı bile çoğu kanalda farklıydı yüzdeler.Kiminde İmamoğlu önde gözüküyordu,kiminde Yıldırım.Diyelim oylar yeniden sayıldı,AKP öne geçti,CHP susacak mı ?Kabullenecek mi?Yine itirazlar olacak .Yıl olmuş 2019 teknoloji çağındayız ,yine her seçimde oy sayımına itirazı yaşıyoruz.Bu sistem mi doğru değil acaba diyor insan.
Gerçek mi bu? Nutkum tutulduİBB AKP'den kurtarıldığında bakın neler olacak? • İştirakleriyle birlikte yıllık 45 katrilyon bütçe halka kalacak. • Senede 2 katrilyon lira kaynak aktarılan Bilal Erdoğan'ın Türgev-Tügva, Okçuluk, Sümeyye Erdoğan'ın Kadem, cemaat ve tarikatların şeriat kursları gibi odakların akarları duracak. • Yıllık 8 katrilyona yakın zarar açıklayan İBB iştirakleri, İspark A.Ş-Beltur A.Ş-Bimtaş A.Ş-İston A.Ş-Metro A.Ş- İsyön A.Ş-Uygulamalı Gaz A.Ş-Otobüs A.Ş-Medya A.Ş adam gibi yönetilecek, bazıları kapatılacak. • Belediye şirketlerine yığılmış 15 bin gereksiz personel tıraşlanacak. • İBB tarafından kiralanan Mercedes-Audi-Volvo-BMW-Volkswagen markalı 8 bine yakın aracın 'ARAÇ KİRALAMA' maliyeti yok olacak. • Başakşehir Futbol Kulübü'ne forma reklamı veren Halk Ekmek-İGDAŞ, söz konusu saçmalıktan kurtulacak. • Meclis üyeleri ve ailelerinin Hac-Umre-Kutsal topraklar ziyaretlerine İBB sponsorluğu sonlanacak. • Tamamı yandaşa giden ihaleler frenlenecek. • AKP mitinglerine, etkinliklerine, aktivitelerine bedava partili taşıyan metrobüs, belediye otobüsü, şehir hatları vapurları, bu tür işlere aracı olmayacak. • Belediyeye ait arsaların alım satımından doğan komisyonlar sıfırlanacak. • İmarsız yere imar, yeşil alana ticari proje, Sit alanına kafe, tarihi esere villa yapılmasını onaylayan İBB kararları son bulacak. • Seçim dönemleri yeri göğü, köprüyü kuleyi, caddeyi merdiveni AKP reklamlarıyla, bilboardlarıyla, slogan ve fotoğraflarıyla dolduran İBB iradesi tarih olacak. Vakit hesap vaktidir.Eki Görüntüle 2254475
Faceden alintidir. Ama bu hazmedemeyisin de gercek nedenidir saniyorum. Musluklar kesiliyor, acitir tabi.
Kabullenmeyeceksin, sokaklara döküleceksin, kargaşa çıkaracaksın. İstenen de bu değil mi zaten? Bizleri birbirimize düşürmek? İnan kim alırsa alsın düzgün hizmet sağlasın yeter ki.. Her şeyin aşırısı zarardır, ben böyle düşünüyorum.şimdi bunlar ne yapıp edip bu belediyeyi alırlarsa ne olcak ?
susup kabullenecekmiyiz ?
Şimdi bir kanalı izliyordum adam yorum yapıyordu İmamoğlu seçim akşamı önce çıktı açıkladı diye baslayip... Adamlar dedi hayır o aciklamadi biraz inat etti diyen kişi. Sonra sunucu ben o gün programı sundum önce o konusmadi deyince bilmiyorum biz TV'den takıp ettik o gün öyle gördük dedi... Sonra da yorumuna sandık heyecanı ve yorumu ile açıklanabilir o gece dedi.:) Sunucu peki diğeri önce aciklasaydi ne diyecektiniz dedi o da aynı şeyi dedi. Keşke sözünü kesmeselerdi ya:)
Ben Fox ta izledim yayınlandı diğer kanalları bilmiyorum.Ben televizyon kanallarından takip edemedim de merak ediyorum o gece ekrem imamoğlu'nun açıklamaları kanallarda yayınlandı mı bilginiz var mı?
Bunlarin malvarliklarina googledan bir bak, dogru mudur yanlis midir bir fikir verir. Biri belediye baskani olduktan sonra, digeri siyasete atildiktan sonra Allah yuru ya kulum demis nedense.. Ondan onceki hayatlarinin 40 yilinda sen gibi ben gibi ortadirekken.. Ben 20 yil once de ortadirektim, simdi de.. Bundan onceki siyasetci ve belediye baskanlarinin arasinda goreve gelince katrilyoner olan da yok. Bir tek bunlar cok akilli cikti. Eee.. calisinca oluyor demek ki..Gerçek mi bu? Nutkum tutuldu