Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819

guven sorunumuzu cozmeden bunu da yapamayiz,
sonucta sandikta her kesimin temsilcisi var ve oylar o sekilde sayiliyor,
5-10 yazilimcinin gelistirdigi sisteme guvenmek daha zor olabilir,
ancak uluslararasi kuruluslarin sagladigi bir sistem olursa olabilir ki ona da guvenmeyenler olacaktir.

Mesela ben A partisini destekliyor olsam ve de B partisinin temsilcisiysem Şeytan her durumda insanın aklına fitne sokuyor Ne diyelim hakkımızda hayırlısı...

Mesela ben A partisini destekliyor olsam ve de B partisinin temsilcisiysem Şeytan her durumda insanın aklına fitne sokuyor Ne diyelim hakkımızda hayırlısı...

sandik kurulu zaten sozde bagimsiz,
temsilciler de parti uyesi olmak zorunda,
ayni zamanda sayima halk da istirak edebiliyor bildigim kadari ile.
zaten usulsuzluk sandikta yapilmiyor cokca, usulsuzluk verilerin tasinmasi ve sisteme girilmesi zamaninda yapiliyor,
buna engel olamk icin Oy ve Otesi tarzi bagimsiz olusumlar kuruldu zaten, halk kimseye guvenemiyor cunku.
cok aci, halk olarak parasini veriyorsun, aldigin hizmete guvenemiyor, gidip o isi yine kendin yapiyorsun.

Aslında seçimden önce dünyanın en güvenilir oy sistemiydi. Nasıl olduysa seçimden sonra tarihin en şaibeli seçimi vs. konuşmaları döndü. Kendi başımızdakiler bu kadar güvenilmezken sistemin güvenilirliğine inanmak imkansız artık.

İBB AKP'den kurtarıldığında bakın neler olacak? • İştirakleriyle birlikte yıllık 45 katrilyon bütçe halka kalacak. • Senede 2 katrilyon lira kaynak aktarılan Bilal Erdoğan'ın Türgev-Tügva, Okçuluk, Sümeyye Erdoğan'ın Kadem, cemaat ve tarikatların şeriat kursları gibi odakların akarları duracak. • Yıllık 8 katrilyona yakın zarar açıklayan İBB iştirakleri, İspark A.Ş-Beltur A.Ş-Bimtaş A.Ş-İston A.Ş-Metro A.Ş- İsyön A.Ş-Uygulamalı Gaz A.Ş-Otobüs A.Ş-Medya A.Ş adam gibi yönetilecek, bazıları kapatılacak. • Belediye şirketlerine yığılmış 15 bin gereksiz personel tıraşlanacak. • İBB tarafından kiralanan Mercedes-Audi-Volvo-BMW-Volkswagen markalı 8 bine yakın aracın 'ARAÇ KİRALAMA' maliyeti yok olacak. • Başakşehir Futbol Kulübü'ne forma reklamı veren Halk Ekmek-İGDAŞ, söz konusu saçmalıktan kurtulacak. • Meclis üyeleri ve ailelerinin Hac-Umre-Kutsal topraklar ziyaretlerine İBB sponsorluğu sonlanacak. • Tamamı yandaşa giden ihaleler frenlenecek. • AKP mitinglerine, etkinliklerine, aktivitelerine bedava partili taşıyan metrobüs, belediye otobüsü, şehir hatları vapurları, bu tür işlere aracı olmayacak. • Belediyeye ait arsaların alım satımından doğan komisyonlar sıfırlanacak. • İmarsız yere imar, yeşil alana ticari proje, Sit alanına kafe, tarihi esere villa yapılmasını onaylayan İBB kararları son bulacak. • Seçim dönemleri yeri göğü, köprüyü kuleyi, caddeyi merdiveni AKP reklamlarıyla, bilboardlarıyla, slogan ve fotoğraflarıyla dolduran İBB iradesi tarih olacak. Vakit hesap vaktidir.

Faceden alintidir. Ama bu hazmedemeyisin de gercek nedenidir saniyorum. Musluklar kesiliyor, acitir tabi.

Gerçek mi bu? Nutkum tutuldu

şimdi bunlar ne yapıp edip bu belediyeyi alırlarsa ne olcak ?
susup kabullenecekmiyiz ?
Kabullenmeyeceksin, sokaklara döküleceksin, kargaşa çıkaracaksın. İstenen de bu değil mi zaten? Bizleri birbirimize düşürmek? İnan kim alırsa alsın düzgün hizmet sağlasın yeter ki.. Her şeyin aşırısı zarardır, ben böyle düşünüyorum.

Azıcık umudum vardı. Düzelecek diye inancım vardı. O da gitti. Böyle düzgün bir adam başkanımız olsa ne olurdu yaa. Çok üzgünüm. Bütün sayımı tekrar yapacaklar, olmazsa seçimi tekrar yapacaklar, o da olmazsa zorla yapacaklar. Hakkımı helal etmiyorum.

Şu an Kırklareli nde de yeniden sayiyorlarmis sanırım. İnsanlar kapıda bekliyor. 248 oy fark varmış. Adam bağımsız girip almış yanında da destekçileri vardır sanırım sadece milletvekili falan var mıdır bilmiyorum.

Zaten seçim bütçeye külliyen zarar,
Ne gerek var ki seçime zaten kendi bildiğini okuyacak-okuyor.
Kendi atamasını yapsın belediyelere,
sen şuraya başkan ol
Sen burada muhtar ol
Ohhhh mis bizde herşeye alıştığımız gibi buna da alışırız olur biter.

Şimdi bir kanalı izliyordum adam yorum yapıyordu İmamoğlu seçim akşamı önce çıktı açıkladı diye baslayip... Adamlar dedi hayır o aciklamadi biraz inat etti diyen kişi. Sonra sunucu ben o gün programı sundum önce o konusmadi deyince bilmiyorum biz TV'den takıp ettik o gün öyle gördük dedi... Sonra da yorumuna sandık heyecanı ve yorumu ile açıklanabilir o gece dedi.:) Sunucu peki diğeri önce aciklasaydi ne diyecektiniz dedi o da aynı şeyi dedi. Keşke sözünü kesmeselerdi ya:)

Ben televizyon kanallarından takip edemedim de merak ediyorum o gece ekrem imamoğlu'nun açıklamaları kanallarda yayınlandı mı bilginiz var mı?

Gerçek mi bu? Nutkum tutuldu
Bunlarin malvarliklarina googledan bir bak, dogru mudur yanlis midir bir fikir verir. Biri belediye baskani olduktan sonra, digeri siyasete atildiktan sonra Allah yuru ya kulum demis nedense.. Ondan onceki hayatlarinin 40 yilinda sen gibi ben gibi ortadirekken.. Ben 20 yil once de ortadirektim, simdi de.. Bundan onceki siyasetci ve belediye baskanlarinin arasinda goreve gelince katrilyoner olan da yok. Bir tek bunlar cok akilli cikti. Eee.. calisinca oluyor demek ki..

Kaybettik, vermeyecekler gibi yersiz bi enerji içine girenlere yazmaya geldim.
Surekli giremiyorum.

Açıklaması, 89 bin oyda 1600 oy anca aldılar. Ki bizde 530 aldık. Kalan 210 bin oyda buna benzer bir sonuç olursa arada ki fark 12 - 13 bine iner ama tamamen kapanmaz.
15 ilçenin icinde Chp nin lehine oy çıkacak ilçelerde var.

K A Z A N D I K.

Kazandığımızı koruyoruz.

Moral bozmayin. Pozitif olun.

Sandık başında uyumadan nöbet tutan insanlara klavye başında evham yaratan kişiler olmayın.

Eğer bir hukuksuzluk söz konusu olursa tekrar gelir yazarım:) şimdilik sakin ve sabırla bekleyin.

Eger gidebilecek olan varsa ilçe seçim kurullarına gitsin. Yardım etsin, destek olsun, nöbet yazdırsın kendine ve sürece katkı sağlasın.

Bahar geldi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…