Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Dunden beri ntv internet sitesinden guncellenen oy sayilarini takip ediyorum ekran goruntusu alarak. Imamoglunun oyu 300 kadar artarken digerinin oyu 2000e yakin artmis.
Neler olabilir? O kadar cok olasilik var ki..
Su andan sonra o mazbata binali yildirima verirse istanbulda bir daha kim sandiga gidip oy vermeye tenezzul eder onu da bilmiyorum.

Ben chp vekilleri ve avukatlarinin hesaplarini takip ediyorum twitterda. Verilen rakamlar az az ama hep binali yildirima gecen oy sayisi onde oluyor. Chp.li vekiller hep cok kesin ve umutlu yaziyorlar ama karsi tarafin da birkac hesabini takibe aldim orda da herkes emin.

Ben chp.nin ve secmenlerinin oylara sahip cikma konusunda bu noktaya geldikten sonra kaybetme durumunu dusunmek istemiyorum cunku dedigim gibi ikna olacak bir kitle bir daha zor elde edilir.
Bu seçimi İmamoğlu kazandı. Daha önce de yazdım. İmkansızı başardı. Rakibin 18 yıllık iktidar partisinin eski başbakanı olduğu düşünülürse, 3 oy 5 oy hesabı yaptırması da ayrı bir zafer.
Şu saatten sonra 300-500 oyla elinden alamazlar.
Suyu bulandırıyorlar sadece.

Bu seçimi İmamoğlu kazandı. Daha önce de yazdım. İmkansızı başardı. Rakibin 18 yıllık iktidar partisinin eski başbakanı olduğu düşünülürse, 3 oy 5 oy hesabı yaptırması da ayrı bir zafer.
Şu saatten sonra 300-500 oyla elinden alamazlar.
Suyu bulandırıyorlar sadece.
Insallah ama hile hurdayla akpnin alacagini dusunuyorum malesef:/

Insallah ama hile hurdayla akpnin alacagini dusunuyorum malesef:/

Geçersiz oyların sayılarak seçim sonucunun belirlendiği ilk ve tek ülke olabiliriz galiba.

Oy kullanacaklara tavsiyem bir sonraki seçimde evde yazıcıda bastığınız ev yapımı oyları da götürün, her türlü istisnaya hazır olmak lazım.

Değişen oylar AA tarafından mı bildiriliyor. Fark 21.000 e indi bilgisi YSK dan mı? AA dan mı? Bendeki bilgilerde fark çok az değilmiş gözüküyor.

2254189

🔸🔸ÖZÜR BEN ANLAMADIĞIM İÇİN SİZE SORUYORUM.Size bırakıyorum
🔸🔸48 milyon 340 bin kişi oy kullanmış.
🔸🔸CHP'nin kazandığı yerlerdeki seçmen sayısı 24 milyon 900 bin kişi.
🔸🔸TKP, HDP ve bağımsızın kazandığı illerde seçmen sayısı 2 milyon 976 bin.
🔸🔸Yani AK Parti-MHP dışında belediye kazanan illerdeki toplam seçmen sayısı 27 milyon 869 bin kişi.
🔸🔸Ve Cumhur İttifakı yüzde 52 oy aldı.
Bu bir yorum değildir.
🔸🔸Sadece rakamları veriyorum.

Şimdi de mecliste çoğunluğuz diye bıdı bıdı ediyorlar. Ne yani mecliste çoğunluksunuz diye adamın yoluna taş koyup millete hizmet ettirmeyecek misiniz?

Aynen öyle yapacaklar. Bunlar o kadar rezil bır grup ki, olamaz hukuksuz, anayasaya aykırı denilen her şeyi yaptılar. İnsanların gözlerinin içine baka baka yalan söylüyorlar.

Şunu da şuraya bırakayım. Melih Gökçek Ankara'da seçimi kazandığın da eski belediye başkanının özel kalem müdürünün başına gelenler, bu adamlara mermahet edilmemesi gerektiğine dair en büyük kanıtlardan da biri.

Bir tane kadın var ağlayarak ben İmamoğluna hizmet etmem
Kocam belediyede memur diyor
En başta bu tipler büyükşehir belediyelerinde temizlenmeli
Zaten onların halka hizmet etmediğini hatta hiç hizmet etmediklerini yattıkları yerden para aldıkları bilinen bir gerçekti
Adam çalışan neden çıksın yahu.Böyle düşünüyorsa çıksın.Çalışacaksa kalsın.İmamoğluna hizmet etmeyecek zaten,İstanbul,Türkiye için çalışacak

X