- 20 Mart 2008
- 140.736
- 211.215
- 60
Adam hakkıyla aldı helal olsun o kadar çok sevindimki.Yalansız dolansız hilesiz hurdasız aldı.Hani belgelemişlerdi oy çalındığını? Hani ellerinde belegelerle konuşuyorlardı?Alın size belge
Eki Görüntüle 2253445
Excelden belge yapmışlar, ben onu lise 2 de yapıyordum bundan 11-12 yıl önceHani belgelemişlerdi oy çalındığını? Hani ellerinde belegelerle konuşuyorlardı?Alın size belge
Eki Görüntüle 2253445
Şimdi de ilçede oy verenler ilde vermemiş onların sayılmasını istiyorlar. Sanki ilçede oy veren ile vermek zorundaymış gibi. Hepten saçmalıyorlarExcelden belge yapmışlar, ben onu lise 2 de yapıyordum bundan 11-12 yıl önce
Hele delil diye ıslak imzalı kağıtları var, toplaminida yanlış sonuç yazmışlar
Illa alacaklar ya istanbulu, rezillerŞimdi de ilçede oy verenler ilde vermemiş onların sayılmasını istiyorlar. Sanki ilçede oy veren ile vermek zorundaymış gibi. Hepten saçmalıyorlar
Onlar, ilde bana verecekti ondan adımı göremedi boş bıraktı.Şimdi de ilçede oy verenler ilde vermemiş onların sayılmasını istiyorlar. Sanki ilçede oy veren ile vermek zorundaymış gibi. Hepten saçmalıyorlar
Adam hakkıyla aldı helal olsun o kadar çok sevindimki.Yalansız dolansız hilesiz hurdasız aldı.
Ülkece dışarıya az rezil olduk, biraz daha olalım diye galibaGercekten usluplar havada ucusuyorrr kazanan kazandı kaybeden kaybetti hala ne yu eleştiriyoruz anlamıyorum herşeyin fazlası zarar...
Geçersiz oyun, Ak partiye ait olduğuna nasıl karar veriyorlar. Adı üstünde geçersiz. Kime verildiği net olsa, mühür olsa, yırtık pırtık olmasa zaten geçerli olur. Burdan ben de itiraz ediyorum geçersiz oylar benimmmm
Gercekten usluplar havada ucusuyorrr kazanan kazandı kaybeden kaybetti hala ne yu eleştiriyoruz anlamıyorum herşeyin fazlası zarar...
bencede dış ülkeler guluyordur bize başka ülkenin bize karışmasına savaş açmasına gerek yok biz kendimize yetiyoruz bu yüzden isim vermek doğru olmaz a ülkesi bize bulaşmıyor artk yesinler birbirini dirlik beraberlik yok başımızdakiler bile çocuk gibi kavga ediyorlar. Eşim in polis arkadaşları perşembe gününden beridir pusula oy bilmem neyin nöbetini yapıyor uyudukları saat toplamda 8 saat yazık ya..Ülkece dışarıya az rezil olduk, biraz daha olalım diye galiba
Artık rüyalarıma giriyor
Aynen öyle canimDünya gülüyordurda ondan..
Az once ıstanbul il baskani cikip gecersiz oylar gecerli sayilacak biz kazandik dedi.
Birincisi ne zamandir akp kaybetti diye gecersiz olup bu her parti temsilcisi tarafindan imza altina alinan oylar gecerli hale geliyor?
Ikincisi erdogan bile kabul etmisken bu il baskanlari kellesi gidecek sadrazam misali çırpınıyorlar yazık
Ucuncusu imamoglu kazandi kabul edin hazmedin su saatten sonra masa basi oyun sökmez gecin bu işleri
Bazı sandıklarda bütünlüğü bozulmamış ama buruşmuş, muhtar oyu kullanılmamış oylarda geçersiz sayılmış diye bir söylenti varKizlar gecersiz (muhur hic basilmamis, birden fazla adaya basılmış veya yazi yazilmis) oylar nasip gecerli hale gelecek ve nasip akp bu sekilde kazanacak demistim yukarida
Simdi tc.de okudugum kadariyla istanbulun ilcelerinde gecersiz oylar yeniden sayilacakmis
Bakalim neler olacak
Onlar ilde boş bırakılmış ilçede Akpye basılmışların peşinde. Onları ilde de Akp lehine saydırmak istiyorlar. Şaka gibiKizlar gecersiz (muhur hic basilmamis, birden fazla adaya basılmış veya yazi yazilmis) oylar nasil gecerli hale gelecek ve nasil akp bu sekilde kazanacak demistim yukarida
Simdi tv.de okudugum kadariyla istanbulun ilcelerinde gecersiz oylar yeniden sayilacakmis
Bakalim neler olacak