- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.235
- 60
Seçim gecesi sabah 6 da uyudum. 1 saat sonra da kalktım işe gitmek için. Ben hakkımı helal etmiyorum tıpkı milyonlarca insan gibi.. Adaletsizliği, saçmalığı gözlerimizle gördük, AA sonuçları açıklamayıp, veri akışını durdurdu... Böyle bir seçim gecesi bile aslında kazananı ortaya koyuyor. Akp kazanmış olsaydı sonuçlar akşam 8-9'da çoktan açıklanmış, kutlamalara başlamışlardı bile :)
Şurda dursunda oy nasıl çalınırmışböyle videoya almışlar..
Video eklenmiyor bide olmadı..
Sayfa Bulunamadı - Haberler-İzmir Haberleri-Son dakika haberler- Haber
izmir haberleri, son dakika haberleri, haberler, haber, ege haberleri, dünya haberleri, sağlık haberleri, İzmir'in gazetesiwww.haberekspres.com.tr
valla artık cinali damadın tabiriyle gara gara düşünsün kumarbaz oğlunu nasıl doyurucağını.. zaten o belediye başkanlığı koltuğuna yemek için oturucaktı.. kocası varken onun ne haddine ön plana çıkıp bişiler başarmak..
Ee kocası oluyo işte rte cinalinin ablaaKocası
Ee kocası oluyo işte rte cinalinin ablaa
bahar dansı devam tey tey tey
Yalnız o nasıl özgüven yahu..Günler öncesi teşekkür pankartı hazırlamakEsekten düşmüş karpuza döndü
Hile hurda işleri zaten, aa nın başı herşeyi net söylüyor zaten1 sandıkta 25. 000 geçersiz oy tespit etmişler1 sandığa 25.000 oy sığar mı, o nasıl sandık
1 sandıkta 25. 000 geçersiz oy tespit etmişler1 sandığa 25.000 oy sığar mı, o nasıl sandık
1 sandıkta 25. 000 geçersiz oy tespit etmişler1 sandığa 25.000 oy sığar mı, o nasıl sandık
Aynen öyle,kısaca yalaka diyoruz abla bunlara.Bu kadar fanlık bünyeye zarar..
Kişilikten ödün vermektir.
Ablaaa benim takı sandığım var orada da 5 bin oy yanlış sayılmışAmpulden sandıktır o ampulden
Aynen öyle,kısaca yalaka diyoruz abla bunlara.
Ablaaa benim takı sandığım var orada da 5 bin oy yanlış sayılmış