Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Bende izliyorum şuan,ağzım açık resmen :KK70: o değil de bunlar sürekli yok Demirtaş yok Apo falan konuşuyorlar,bu Fetö'yle olan fotoğrafı niye hiç yayınlamıyorlar? Büyük bir algı operasyonu.
Bunların da yargılandıkları günleri göreceğiz inşallah.

Bunlar toptan gitsin bak gör yandaş filan kalmayacak ortada .
Taraf tutarsında kefen giyecek kadar değil yani.
Yahu bunlar böyle.
Güç kimdeyse ona yalakalık yapıyorlar. Şimdi başa Chp geçse,cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olsa hiooo Kemalliiimm bizimkisi bir aşk hikayesi diye dolanırlar ortalıkta. Böyle de karaktersiz bir medyaya sahibiz işte.

Kendilerini böyle avutuyorlar işte,acıyorum üzülüyorum bu hallerine. Bir haber kanalı taraf tutar da bu kadar bağıra bağıra mı tutar :)
Bir haber kanali mii? fox ve halk tv haricinde tum yazili ve gorsel medya iktidarin elinde.İktidara muhalefet edebilecek herhangi bir medya kanali kalmadi ki?Fox ve halk tvyi de terorist ilan ediyorlar zqten cunku onlardan olmayan ya terorist tir ya ftocu.

Yahu bunlar böyle.
Güç kimdeyse ona yalakalık yapıyorlar. Şimdi başa Chp geçse,cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olsa hiooo Kemalliiimm bizimkisi bir aşk hikayesi diye dolanırlar ortalıkta. Böyle de karaktersiz bir medyaya sahibiz işte.

Bunca yıl siyaseti yaşadım gördüm hiç bu kadar olanını görmedim.
80'li yıllar hariç tabi.

Hayatımda ilk kez chp 'ye oy kullandım Allah a şükür kazandı. Belediye başkanlığına yakışan eğitimli kültürlü bir insan. İnşallah başarılı olur. Gerçi kendinden olmayanlara pek çok zorluk çıkaracaklar Allah hepsinin yardımcısı olsun.

İstanbul'un her anlamda kazananı İmamoğlu olmuştur..
İmamoğlu doğru dürüst reklamı yapılmadan, sadece çarşı pazar dolaşarak alnının teriyle aday oldu ve kazandı.
Karşı taraf medya da yer aldığında, bir iki yerde kendisine yapılan muameleleri de gördük...
Diğer partilinin ise, ellerinde her türlü imkanları varken, medya yanlarında olmasına rağmen kaybetmiştir, çıldırmaları, hazmedememeleri bundan. Devam etsinler oyları saydırmaya görecekleri artan sadece İmamoğlu'nun oyları olacak... Hatta artmaya başladı bile :)

Bir gündem oluşturuyorlar oyları çalmışta öyle kazanmış gibi yalan yanlış shoplu tutanakları paylaşarak iftira atıyorlar ve bu sahte tutanakların hepsi çürütüldü, çürütülmeye de devam ediyor, kendilerine gelince milli iradeden dem vuranların, kaybettiklerinde ne hale geldiklerini hepimiz gördük....

Her seçim döneminde Chp bir takım itirazlarda bulunurken, oy pusulaları çöplerden çıkıyorken Chp'nin itirazları kabul edilmiyordu, şimdi akp'ye gelince sırf kaybetmeyi hezmedemediklerinden yaptıkları tüm itirazlar emirlerine amade. Nasıl adalet akıl alır gibi değil ama yemezler... Hazmetmeyi de öğrenecekler...

Haa onu unutmustum hanimabla hepimiz zilletiz :)

O çok önemli nasıl unuttun :))

Hayatımda ilk kez chp 'ye oy kullandım Allah a şükür kazandı. Belediye başkanlığına yakışan eğitimli kültürlü bir insan. İnşallah başarılı olur. Gerçi kendinden olmayanlara pek çok zorluk çıkaracaklar Allah hepsinin yardımcısı olsun.

İnşallah egemcim şimdiden hayırlı uğurlu olsun başkanlığı:))
Bu arada özlettin kendini siyasette.

İstanbul'un her anlamda kazananı İmamoğlu olmuştur..
İmamoğlu doğru dürüst reklamı yapılmadan, sadece çarşı pazar dolaşarak alnının teriyle aday oldu ve kazandı.
Karşı taraf medya da yer aldığında, bir iki yerde kendisine yapılan muameleleri de gördük...
Diğer partilinin ise, ellerinde her türlü imkanları varken, medya yanlarında olmasına rağmen kaybetmiştir, çıldırmaları, hazmedememeleri bundan. Devam etsinler oyları saydırmaya görecekleri artan sadece İmamoğlu'nun oyları olacak... Hatta artmaya başladı bile :)

Bir gündem oluşturuyorlar oyları çalmışta öyle kazanmış gibi yalan yanlış shoplu tutanakları paylaşarak iftira atıyorlar ve bu sahte tutanakların hepsi çürütüldü, çürütülmeye de devam ediyor, kendilerine gelince milli iradeden dem vuranların, kaybettiklerinde ne hale geldiklerini hepimiz gördük....

Her seçim döneminde Chp bir takım itirazlarda bulunurken, oy pusulaları çöplerden çıkıyorken Chp'nin itirazları kabul edilmiyordu, şimdi akp'ye gelince sırf kaybetmeyi hezmedemediklerinden yaptıkları tüm itirazlar emirlerine amade. Nasıl adalet akıl alır gibi değil ama yemezler... Hazmetmeyi de öğrenecekler...

Her seçimde kaçak döşek oy aldılar,videolar var chp itiraz ediyordu noldu sonra.
Bunların aklı gitti bir anda neye uğradıklarını şaşırdılar.
Beklemedikleri hezimeti yaşayınca neye saldıracaklarını bilemediler.

Bunca yıl siyaseti yaşadım gördüm hiç bu kadar olanını görmedim.
80'li yıllar hariç tabi.
Aynen öyle. Bilmem kaç yıllık dünya tarihinde bu yüzyıla denk gelmiş olmamız şanssızlık değil de nedir?

Bir haber kanali mii? fox ve halk tv haricinde tum yazili ve gorsel medya iktidarin elinde.İktidara muhalefet edebilecek herhangi bir medya kanali kalmadi ki?Fox ve halk tvyi de terorist ilan ediyorlar zqten cunku onlardan olmayan ya terorist tir ya ftocu.
Aynen öyle.
Kendilerinden olmayan illet zillet adi yalancı kısacası birçok şey.

Her seçimde kaçak döşek oy aldılar,videolar var chp itiraz ediyordu noldu sonra.
Bunların aklı gitti bir anda neye uğradıklarını şaşırdılar.
Beklemedikleri hezimeti yaşayınca neye saldıracaklarını bilemediler.

Seçim gecesi sabah 6 da uyudum. 1 saat sonra da kalktım işe gitmek için. Ben hakkımı helal etmiyorum tıpkı milyonlarca insan gibi.. Adaletsizliği, saçmalığı gözlerimizle gördük, AA sonuçları açıklamayıp, veri akışını durdurdu... Böyle bir seçim gecesi bile aslında kazananı ortaya koyuyor. Akp kazanmış olsaydı sonuçlar akşam 8-9'da çoktan açıklanmış, kutlamalara başlamışlardı bile :)

X