- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşır paylaşmaz,isteyen istediğini paylaşır neden bu kadar gocundunuz. Ben gerek sosyal medyada gerek whatsappta neler neler paylaşıyorum,o zaman bende mi birşeyler karıştırıyorum? Paylaşma nedeni dünya basınında çıkan haberler olabilir,Akp bu seçimde geriledi,birçok yer kaybetti. Bunun içindir büyük ihtimalle.Eki Görüntüle 2253302 simdi cezaevinde olanların suçlu suçsuz olduklarını bir kenara bırakarak ki çok masum yandığında hem fikiriz........bu resmi paylaşan kadının oglu yurtdışında ve darbeden beri
gelemiyor bu seçim yerel seçimse ve buyutulmememesi gerekse bunu paylaşmanın anlamı nedir? He birde sandıklara yansıyan hep 1 oy mevzuuuu.....
Yaris ati gibi ordan oraya kosturulursa surekli sirtinda kirbacla nereye kadar...Hakkı yenmedi zaten.
Allaha şükür hala başkan kendisi :) Adam o kadar iyi niyetli ve samimi geliyor ki bana,seçim vaatlerini bir yana bırak inan ki adamın sadece esnafla konuşmasına,yaşlıları dinlemesine bile oy verebilirdim. Adam sabah 8'den itibaren çıkıp semt pazarlarını gezdi,esnafla konuştu,yaşlıların çocukların derdini dinledi. Çocuklarla yeaa bu çocuk oy kullanamaz demeden vakit geçirdi. Adam sırf bu çabası yüzünden başkan olmayı haketti,oldu da. Sayın Binali Bey'in hiçbirşey yaptığını düşünmüyorhm,mitinglerde bile isteksizdi kendisi,seçimden sonra uyumayı düşünüyorum diyen başkan adayı mı olur yahu.
Adamın bir muhtar olmadığı kaldı yakında saray bekçisi falan yapılırsa şaşırmam. Bu ne yahu,adam herşeye aday diye sokuyorlar. Zaten isteksizdi seçilmemesi iyi oldu.Yaris ati gibi ordan oraya kosturulursa surekli sirtinda kirbacla nereye kadar...
Sabahta yazdim.. insanlari bu kadar bekletmek saygisizlik sonuc ne olursa olsun..ama gercekten gormuyor musunuz paylasilanlari? Yani eger hileyle aldiysa chp iciniz rahat edecek mi? Ben diyorum yine gercekten hakkiyla almasini takdir etmistim.. ama isin rengi gercekten degisti.. bukemedigin eli opmesini bilmeli insan, iki taraf icinde gecerli.. tekrar sayilsa cozum olur mu buna bile inanmiyorum su saatten sonra.. secimin yeniden yapilma gibi bir durumuda yok
Benim konusma tarzim bu isine gelirse:) ac internetten izle : anahtar kelimeler: oy calma chp
Bu kadin canli yayin acmis hatta..
Evet. Sandık için değil zarflar ve oy pusulaları sabah 7 de erken açıldı diye itiraz ediyor. Sabah 7 de çekip hesabından vermiş. Bu da tutanak. CHP ya da oy çalma nerede?
Ay evet,söz konusu olan Kadıköy sandığında oylar tekrar sayıldığında Ekrem İmamoğlu'na +450 oy çıktı. Çalamamışlar,yapamamışlar. Bu seçim onların aleyhine oldu hırsızlık diyorlardı,bakın itiraf ettiler hırsızlıklarını. Hep birlikte izleyip çalma methodlarını öğreniyoruz. :)İtiraz ettikleri sandıklar açıldıkça Ekrem beyin farkı daha çok açılıyor.
Vallahi adamlar kendini nasıl biliyor
Biz kendi oylarımıza zar zor sahip çıkıyoruz Akp'nin oylarını nasıl çalalım neden 17 yıl bekleyelim,saçmalıyorlar bariz.Hırsız cehape CHP'nin de oylarını çalmış
Sen onlardan daha mı iyi bileceksin bi kereBiz kendi oylarımıza zar zor sahip çıkıyoruz Akp'nin oylarını nasıl çalalım neden 17 yıl bekleyelim,saçmalıyorlar bariz.
Keşke bu kadar çalmasalardı,bak yakalandılar işte görüyoğğmusunSen onlardan daha mı iyi bileceksin bi kere
Hızlarını alamamışlar kendi oylarını bile çalmışlar
Bunu yapan en az 10 tane ak parti seçmeni tanıyorum.Ak parti seçmeni bir pusulaya ak parti basıpta büyükşehirde chp basmaz arkadaşlar yani ak ak ak gider .... il genel meclisinde ak partiye basıp büyükşehirde chp absürt degil mi bu durum, hakkaniyetli konuşun....ha verilmez mi verilir tabi...ama ucurum resmen ....birde eğrisi dogrusu dediğim gibi 3 pusulaya farklı farklı basmaz
Ay bütün seçmenin yanında mıydınız yahu? Nasıl emin olabiliyorsunuz? Ha şöyle söyleyeyim annemde babamda ilçe seçimlerinde ak partiye verdi,belediye seçiminde ise Chp'ye oy verdi. Sanki herkesin yanındaymış gibi konuşmayın,komik oluyor.Ak parti seçmeni bir pusulaya ak parti basıpta büyükşehirde chp basmaz arkadaşlar yani ak ak ak gider .... il genel meclisinde ak partiye basıp büyükşehirde chp absürt degil mi bu durum, hakkaniyetli konuşun....ha verilmez mi verilir tabi...ama ucurum resmen ....birde eğrisi dogrusu dediğim gibi 3 pusulaya farklı farklı basmaz
Eki Görüntüle 2253298 Tebriklet Zekiye hanım
Bende izliyorum şuan,ağzım açık resmen o değil de bunlar sürekli yok Demirtaş yok Apo falan konuşuyorlar,bu Fetö'yle olan fotoğrafı niye hiç yayınlamıyorlar? Büyük bir algı operasyonu.