Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Screenshot_20190401-225930~2.png

Eki Görüntüle 2253302 simdi cezaevinde olanların suçlu suçsuz olduklarını bir kenara bırakarak ki çok masum yandığında hem fikiriz........bu resmi paylaşan kadının oglu yurtdışında ve darbeden beri
gelemiyor bu seçim yerel seçimse ve buyutulmememesi gerekse bunu paylaşmanın anlamı nedir? He birde sandıklara yansıyan hep 1 oy mevzuuuu.....
Paylaşır paylaşmaz,isteyen istediğini paylaşır neden bu kadar gocundunuz. Ben gerek sosyal medyada gerek whatsappta neler neler paylaşıyorum,o zaman bende mi birşeyler karıştırıyorum? Paylaşma nedeni dünya basınında çıkan haberler olabilir,Akp bu seçimde geriledi,birçok yer kaybetti. Bunun içindir büyük ihtimalle.

Hakkı yenmedi zaten.
Allaha şükür hala başkan kendisi :) Adam o kadar iyi niyetli ve samimi geliyor ki bana,seçim vaatlerini bir yana bırak inan ki adamın sadece esnafla konuşmasına,yaşlıları dinlemesine bile oy verebilirdim. Adam sabah 8'den itibaren çıkıp semt pazarlarını gezdi,esnafla konuştu,yaşlıların çocukların derdini dinledi. Çocuklarla yeaa bu çocuk oy kullanamaz demeden vakit geçirdi. Adam sırf bu çabası yüzünden başkan olmayı haketti,oldu da. Sayın Binali Bey'in hiçbirşey yaptığını düşünmüyorhm,mitinglerde bile isteksizdi kendisi,seçimden sonra uyumayı düşünüyorum diyen başkan adayı mı olur yahu.
Yaris ati gibi ordan oraya kosturulursa surekli sirtinda kirbacla nereye kadar...

Sabahta yazdim.. insanlari bu kadar bekletmek saygisizlik sonuc ne olursa olsun..ama gercekten gormuyor musunuz paylasilanlari? Yani eger hileyle aldiysa chp iciniz rahat edecek mi? Ben diyorum yine gercekten hakkiyla almasini takdir etmistim.. ama isin rengi gercekten degisti.. bukemedigin eli opmesini bilmeli insan, iki taraf icinde gecerli.. tekrar sayilsa cozum olur mu buna bile inanmiyorum su saatten sonra.. secimin yeniden yapilma gibi bir durumuda yok
Benim konusma tarzim bu isine gelirse:) ac internetten izle : anahtar kelimeler: oy calma chp
Bu kadin canli yayin acmis hatta..

Evet. Sandık için değil zarflar ve oy pusulaları sabah 7 de erken açıldı diye itiraz ediyor. Sabah 7 de çekip hesabından vermiş. Bu da tutanak. CHP ya da oy çalma nerede?

merhaba tontriko eklediğin videoda başlık oy çalma olduğu için gözlerim seri mühür basılan oy pusulaları ya da deste deste sandıklara atılan zarflar aradı, ama burda sadece çeken kişinin çok heyecanlı ve her an herşeyden şüphelenir olduğu açık. sandık görevlilerinin, müşahitlerin ve oy kullananların kesinlikle her an herşeye açık olmaları ve gözlerini dört açmaları gerekiyor gerçekten ama tabi gereksiz tepkiler insanların görevini yapmasına engel olur ve ortalığı bulandırarak kamu vicdanı da yanlış yönlendirir.

neyse merak ettim baktım, facebookta bu canlı yayını yapan kişi gülçin sevindik'miş. sanılanın aksine kız akplilerin usulsüzlük yapacağından endişeleniyor. altta da CHP gaziosmanpaşa ilçe başkanlığının açıklamasını kopyalıyorum.

ben özellikle AKP teşkilatının seçim konusunda çok kuvvetli ve organize olduğuna inanıyorum özellikle çekişmeli yerlerde bu kesinlikle şansa bırakılmaz. sayım sırasında da oylar kolay kolay geçersiz sayılmaz, AKP'yi destekleyenler şüpheli bir oy pusulasını AKP lehine yorumlayabilmek için her türlü yöntemi sonuna kadar denerler. ki iyi organize olmak diğer partililerin de örnek alması gereken son derece doğru bir yöntem bana göre. sen içini ferah tut, maddi hatalar her seçimde olur ama farkedilmesi ve sisteme doğru girilmesi kolay ki önceki sayfalarda da açıklanmış ysk sisteminde tutanaklar doğru işlenmiş zaten. inşallah bu değişim istanbul ve ülkemiz için hayırlı olur.

''📌 AÇIKLAMA
Sosyal medya gündeminde geniş yer tutan, ilçemizdeki bir sandığın konu olduğu videonun içeriğine yönelik açıklamadır:
Söz konusu sandıkta video içeriğinden anlaşıldığı gibi polis müdahalesiyle oy kullanma işlemi bitmeden sandığın açılması gibi bir durum söz konusu değildir. Sandık başkanınca gerçekleştirilen tasnif işlemi sırasında heyecanına hakim olamayan bir sandık görevlisi tarafından kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir. İlçemizdeki 1.003 sandığın tamamı kontrolümüz altındadır; inanıyorum; MARTIN SONU BAHAR.
BİNALİ DAĞDEVİREN
CUMHURİYET HALK PARTİSİ
GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI''

İtiraz ettikleri sandıklar açıldıkça Ekrem beyin farkı daha çok açılıyor.
Vallahi adamlar kendini nasıl biliyor :KK70:
Ay evet,söz konusu olan Kadıköy sandığında oylar tekrar sayıldığında Ekrem İmamoğlu'na +450 oy çıktı. Çalamamışlar,yapamamışlar. Bu seçim onların aleyhine oldu :KK70: hırsızlık diyorlardı,bakın itiraf ettiler hırsızlıklarını. Hep birlikte izleyip çalma methodlarını öğreniyoruz. :)

Ekrem İmamoğlu ve sanırım istanbul il başkanı canan hanım (soyadını unuttum) yanlışlıklar olduğunu akp ye yanlış oy yazılan bir sandık örnek göstererek söylediler
İtirazların yapılmasını yeniden kontrol edilmesini kendilerininde istediklerini belirttiler
Hata varsa kimin lehine olursa olsun ortaya çıkmalı gerekirse bizde itirazları yapacağız minvalinde konuştular
Kesinlikle çok doğru bir hareketti
Zamanında yalova 6 oy ile akp den chp ye geçmişti unutmayalım
Bir sürü insan kendi sandığını kontrol ettiğinde kimisinde 1 kimisinde 2 oy çıktığını sistemden aldığı görüntüler ile ihbar etti
Kimse oyların tamamanı chp ye geçirdiler demiyor
Sp yazılanlar bile var
Geçersiz oy sayısı 350 binlerde
Teşkilatlarda bir sürü sıkıntı var partilerde
onların kontrol edilmek istenmeside çok normal
Tarihte ilk defa böyle oluyormuş akp mızıkçılık yapıyormuş gibi yansıtmanın alemi yok

Ak parti seçmeni bir pusulaya ak parti basıpta büyükşehirde chp basmaz arkadaşlar yani ak ak ak gider .... il genel meclisinde ak partiye basıp büyükşehirde chp absürt degil mi bu durum, hakkaniyetli konuşun....ha verilmez mi verilir tabi...ama ucurum resmen ....birde eğrisi dogrusu dediğim gibi 3 pusulaya farklı farklı basmaz
Bunu yapan en az 10 tane ak parti seçmeni tanıyorum.

Algi operasyonuna devamm adamlar 24 saat uyusturmaya devam ediyor...

Eklentiler

• 1554207511670-21167927.jpg
    1554207511670-21167927.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 63
Ak parti seçmeni bir pusulaya ak parti basıpta büyükşehirde chp basmaz arkadaşlar yani ak ak ak gider .... il genel meclisinde ak partiye basıp büyükşehirde chp absürt degil mi bu durum, hakkaniyetli konuşun....ha verilmez mi verilir tabi...ama ucurum resmen ....birde eğrisi dogrusu dediğim gibi 3 pusulaya farklı farklı basmaz
Ay bütün seçmenin yanında mıydınız yahu? Nasıl emin olabiliyorsunuz? Ha şöyle söyleyeyim annemde babamda ilçe seçimlerinde ak partiye verdi,belediye seçiminde ise Chp'ye oy verdi. Sanki herkesin yanındaymış gibi konuşmayın,komik oluyor.

Bende izliyorum şuan,ağzım açık resmen :KK70: o değil de bunlar sürekli yok Demirtaş yok Apo falan konuşuyorlar,bu Fetö'yle olan fotoğrafı niye hiç yayınlamıyorlar? Büyük bir algı operasyonu.

Eklentiler

• IMG_20190402_142359.jpg
    IMG_20190402_142359.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 57
X