Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
İstanbul'da oyumu boş attım hiç pişman değilim 😎 ya vallahi şu MHP yüzünden boş attım bir parti nasıl AKP ile ittifak oluyor aklım almıyor pusulalarda MHP yi göremeyince içim bi tuhaf oldu 😱 neyse olan oldu artık bir daha ki seçimde ayrılırlar inşaAllah oyumu seve seve MHP ye verebilirim ben de 😊 tabi o zamana kadar ölmezsek 😉

İstanbul'da oyumu boş attım hiç pişman değilim 😎 ya vallahi şu MHP yüzünden boş attım bir parti nasıl AKP ile ittifak oluyor aklım almıyor pusulalarda MHP yi göremeyince içim bi tuhaf oldu 😱 neyse olan oldu artık bir daha ki seçimde ayrılırlar inşaAllah oyumu seve seve MHP ye verebilirim ben de 😊 tabi o zamana kadar ölmezsek 😉
Mhpsiz olmuyor

Evet bu seçim çok tatsız tuzsuz geçti benim için 😟
Niye tatsiz gecti bence bu seçimin kazananlarından biri mhp anadolu da birçok ilçeyi aldı il sayisinida artırdı
Hatta biz dün akşam sanuçları izlerken bahceliye de baksen millet ittifakına osmanlı tokatı atacam derken yanlışlıkla erdogana mı attı deyip şakalaşmıştık🙈 şaka bir yana hayırlısı olsun millet degişim istemis demek ki birde CHP nin icraatlarını görelim, birbirinizi boşuna yemeyin..

Niye tatsiz gecti bence bu seçimin kazananlarından biri mhp anadolu da birçok ilçeyi aldı il sayisinida artırdı
Hatta biz dün akşam sanuçları izlerken bahceliye de baksen millet ittifakına osmanlı tokatı atacam derken yanlışlıkla erdogana mı attı deyip şakalaşmıştık🙈 şaka bir yana hayırlısı olsun millet degişim istemis demek ki birde CHP nin icraatlarını görelim, birbirinizi boşuna yemeyin..
Yok ben yemiyorum canım kimseyi 😂 dün hiç tv bile izlemedim istanbul da MHP yi de görmek isterdim 😉 evet başarı katetti lakin istanbul gibi bi yerde bizim gibi seçmenleri boş bıraktı ben asla kabul etmedim ittifakı kötü oldu açıkçası ama olan oldu saglik olsun bir de Ekrem İmamoğlu nu görelim inşaAllah bakalım zamanla yukarımı çıkıyoruz aşağımı iniyoruz göreceğiz 😊

Yok ben yemiyorum canım kimseyi 😂 dün hiç tv bile izlemedim istanbul da MHP yi de görmek isterdim 😉 evet başarı katetti lakin istanbul gibi bi yerde bizim gibi seçmenleri boş bıraktı ben asla kabul etmedim ittifakı kötü oldu açıkçası ama olan oldu saglik olsun bir de Ekrem İmamoğlu nu görelim inşaAllah bakalım zamanla yukarımı çıkıyoruz aşağımı iniyoruz göreceğiz 😊
Onu genel olarak söylemek istemistim size degil:) yemeyelim zaten birbirimizi :)
ittifak mhp icin hic kötü olmadı bence ama, olaya daha genis açıdan bakarsanız iki tarafta ittifaktan fayda saglamış görünüyor bence...kazan,kazan:)özellikle bir önceki seçim için bahçelinin destegi çok önemliydi..
Görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
...
kazananlara hayırlı olsun daha öncede belirtim hepimiz bu memleketin evladiyız seçim bitti kazananlar inşallah güzel işler yaparlar düşmanca tavırlara ,hakaret ve kine hiç gerek yok

Onu genel olarak söylemek istemistim size degil:) yemeyelim zaten birbirimizi :)
ittifak mhp icin hic kötü olmadı bence ama, olaya daha genis açıdan bakarsanız iki tarafta ittifaktan fayda saglamış görünüyor bence...kazan,kazan😀
Görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
...
kazananlara hayırlı olsun daha öncede belirtim hepimiz bu memleketin evladiyız seçim bitti kazananlar inşallah güzel işler yaparlar düşmanca tavırlara ,hakaret ve kine hiç gerek yok
Ekrem İmamoğlu bana da sempatik geliyor keske mhp li olsaydı hihihi 😂 şaka bir yana öyle cidden üste bir üye de yazmış bu seçimde bir hdp(çok şükür) bir de iyi partiye yaramadı gerisi yine iyi oylar aldı millet seçimini yaptı bize de hayırlı olsun demek düşüyor 😊

ysk oyların yeniden sayılmasına karar vermiş...bütün parti yetkilileri dikkatle incelemeli chp ve ak parti.....hakeden kazansın

Ak parti seçmeni bir pusulaya ak parti basıpta büyükşehirde chp basmaz arkadaşlar yani ak ak ak gider .... il genel meclisinde ak partiye basıp büyükşehirde chp absürt degil mi bu durum, hakkaniyetli konuşun....ha verilmez mi verilir tabi...ama ucurum resmen ....birde eğrisi dogrusu dediğim gibi 3 pusulaya farklı farklı basmaz

Doğrudur bunu instgram sayfasında gördüm teyit etmedim...Neyse şoku atlatdıkça aklıma geliyor bi önceki mesajima ne diyorsun

İstanbul-İzmir-Ankarayı kaybedip referandum kazanılıyor ama? kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun? Kadıköy ile Güngören'in nüfusu bir mi? Ankara da CHP 3 ilçeyi aldı ama seçimi kazandı o neden hiç dikkatini çekmiyor lamelif? trollerin ana damarıdır İstanbul, hazım kolay olmayacak normal..

İstanbul inşallah düzelir. Sahili bile parsellediler. İmamoğlu Allah yardımcın olsun.

İstanbul-İzmir-Ankarayı kaybedip referandum kazanılıyor ama? kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun? Kadıköy ile Güngören'in nüfusu bir mi? Ankara da CHP 3 ilçeyi aldı ama seçimi kazandı o neden hiç dikkatini çekmiyor lamelif? trollerin ana damarıdır İstanbul, hazım kolay olmayacak normal..
Koca koca gökdelenleri nereye dikecekler ?
Rant telaşı bile yeter artar onlara binali yi düşünen kim :KK66:

X