- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Chpli bazı sahtekarlar Akparti müşahidi olmuş.Kaç tane musahit uyumuş?
Ak parti teşkilatı resmen rehavetin, ihanetin dibine vurmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chpli bazı sahtekarlar Akparti müşahidi olmuş.Kaç tane musahit uyumuş?
Ben burayı okumaya yazmaya başlayınca farkettim bu durumuCanim,ben de seni cok severim valla. Ama inan farkli goruslerde olup da bu sekilde seviyeyi karsilikli koruyabilen fazla insan yok ne yazik ki. Benim kendi cevrem zaten oyle laftan anlayan insanlardan olusmuyor,sorunlu bir topluluk,dar bir cevre, koyden bozma bir sehirde yasiyorum,hemen hemen her alanda azinliktayim,gorusume destek bulabilecegim cok kucuk bir daire var,o dairenin icerisinden cikmamaya calisiyorum mecburen. En azindan akil sagligimi koruyabilmek adina. Keske cevrem senin gibi konustugunu bilen insanlardan olussa da boyle bir derdim kalmasa. ♥♥
Yaw he heChpli bazı sahtekarlar Akparti müşahidi olmuş.
Eee bazı diyorsunuz kaç kişi olabilir bu? Ki ben hiç sanmıyorum öyle bir şey... Zaten sayımı sandık başkanı memur yapar benim bildiğim. Diğerleri izler. Yanlis olduğunu düşündüğü yerde itiraz eder.Chpli bazı sahtekarlar Akparti müşahidi olmuş.
Medyaya düşen tutanaklar, videolar sorunun çok ciddi olduğunu gösteriyor.Eee bazı diyorsunuz kaç kişi olabilir bu? Ki ben hiç sanmıyorum öyle bir şey... Zaten sayımı sandık başkanı memur yapar benim bildiğim. Diğerleri izler. Yanlis olduğunu düşündüğü yerde itiraz eder.
Reisiniz bile küsmeyin darılmayın dedi.Demiştim.
Hırsız CHP
Tabi akepenin alamadigi yerlerde yenilenir alana kadar zorlasinlar cunku herkes akpli olmak zorundaMedyaya düşen tutanaklar, videolar sorunun çok ciddi olduğunu gösteriyor.
Muhtemelen birkaç ilde, Ankara ve İstanbul dahil, seçimler yenilenir diye düşünüyorum
TV izlemedim bugün ama çok da güvenmem onlara. Seçim de yenilenmez bence özellikle Ankara. Zaten yenilenirse fark daha da artar bence. İmamoğlu nun kazandığını düşünüyorum. Yolu açık olsun.Medyaya düşen tutanaklar, videolar sorunun çok ciddi olduğunu gösteriyor.
Muhtemelen birkaç ilde, Ankara ve İstanbul dahil, seçimler yenilenir diye düşünüyorum
Bizim caps i çalmışsınızSana hırsız diyorlar doğru çünkü kalbimizi çaldın Eki Görüntüle 2253102
Burada bu tür yorumlar sadece seviyeyi düşürüyorAsdfghjk akpnin kaybedisini gormek ne kadar guzel ya. Hemen birbirlerini yemeye baslamislar rehavet ihanet diye yine mi kandirildiniz