Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Canim,ben de seni cok severim valla. Ama inan farkli goruslerde olup da bu sekilde seviyeyi karsilikli koruyabilen fazla insan yok ne yazik ki. Benim kendi cevrem zaten oyle laftan anlayan insanlardan olusmuyor,sorunlu bir topluluk,dar bir cevre, koyden bozma bir sehirde yasiyorum,hemen hemen her alanda azinliktayim,gorusume destek bulabilecegim cok kucuk bir daire var,o dairenin icerisinden cikmamaya calisiyorum :KK66: mecburen. En azindan akil sagligimi koruyabilmek adina. Keske cevrem senin gibi konustugunu bilen insanlardan olussa da boyle bir derdim kalmasa. ♥♥
Ben burayı okumaya yazmaya başlayınca farkettim bu durumu
Gereksiz önyargı kin nefret
Hemde niye
Herkesin hür iradesinde olan bir konu için
Ama öyle zıtlaşılıyor ki
Sanki bi taraf tecavüz haklıdır diyor gibi
Herkesin görüşü kendine
Siyaset her insanın yaşam biçimine , çevresine , ailesine, yaşadıklarına yorumlama şekline göre değişiyor
Yani olması gereken farklılıklar bunlar
Tek parti olsa hiç hoş olmazdı bence
Krallık gibi
Yada herkes aynı görüşte olsa saçma olurdu
İşte o zaman koyun gibi tabiri doğru olurdu
Bizim aile çok karışık
Siyasi anlamdada dini anlamdada
Çokda bağlı bi ailem var
Bir arada hep beraber çokda güzel zaman geçiririz
Çokda zor olmasa gerek saygı duymak
Başlarda burda yazarken sürekli uyarıyordum çünkü şaşkınlık vericiydi benim için
O zaman sen git salon hanımefendisi rol yapma falan dediler hep :)
Anladımki genel bu şekilde
Çok üzücü aslında
Küçük şehirler malesef genel hangi görüşteyse ona evriliyor
Bende küçük bir yerdeyim
Dedikodu moda burdada :mad:
Akşam sofralarına konu olmak istemediğimden çok çevre edinmedim bundan dolayı sanırım bu konuda zorlanmadım
Az insan çok huzur :)

Chpli bazı sahtekarlar Akparti müşahidi olmuş.

Ak parti teşkilatı resmen rehavetin, ihanetin dibine vurmuş.
Eee bazı diyorsunuz kaç kişi olabilir bu? Ki ben hiç sanmıyorum öyle bir şey... Zaten sayımı sandık başkanı memur yapar benim bildiğim. Diğerleri izler. Yanlis olduğunu düşündüğü yerde itiraz eder.

Sana hırsız diyorlar doğru çünkü kalbimizi çaldın :KK200::KK200::confused::KK70::KK70::KK70::KK53:
Screenshot_20190401_192841.jpg

Eee bazı diyorsunuz kaç kişi olabilir bu? Ki ben hiç sanmıyorum öyle bir şey... Zaten sayımı sandık başkanı memur yapar benim bildiğim. Diğerleri izler. Yanlis olduğunu düşündüğü yerde itiraz eder.
Medyaya düşen tutanaklar, videolar sorunun çok ciddi olduğunu gösteriyor.

Muhtemelen birkaç ilde, Ankara ve İstanbul dahil, seçimler yenilenir diye düşünüyorum

Ekrem imamoglu turkiye yönetse ne guzel olur yahu. Elma yanakli tatli dilli.
Sinir stres yok oh misss ..
Birsey yapmasa da olur vallahi. Toplumu ayirmasin onlar bizler vs diye ve iki sevgi sozcugu etsin siritmaya devam etsin kafi. Oh, milletimiz de örnek alir. Son yillarda yasananlar neydi öyle :KK70: herkes birbirine giriyor felan ahahhaha.
Tayyip gibi olmustuk :rolleyes:

Muhtemelen birkaç ilde, Ankara ve İstanbul dahil, seçimler yenilenir diye düşünüyorum
Tabi akepenin alamadigi yerlerde yenilenir alana kadar zorlasinlar cunku herkes akpli olmak zorunda

TV izlemedim bugün ama çok da güvenmem onlara. Seçim de yenilenmez bence özellikle Ankara. Zaten yenilenirse fark daha da artar bence. İmamoğlu nun kazandığını düşünüyorum. Yolu açık olsun.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir koş koş buralar değerlenmiş :KK53:
Alıntılamadım uzun uzun yazacak zaman bulamayabilirim cevap veremedi olmasın :)
Bu seçimin kaybedeni hdp ve iyi parti
Chp önemli büyük şehirleri aldı
Başarısını artırdı
Akp büyükşehirleri kaybetti ama ilçeler onda
Bkz Ankara chp nin sadece 4 ilçesi var
İlçede akp ye büyükşehirde chp ye verdi halk
Çünkü artık görmek istiyor
Akp den beklenti daha büyük olduğu için
Her parti ve sempati duyanları dahil
Şimdi başarısız gibi gözüküyor ama diğer partilerin genel toplamı kadar belediye başkanı çıkardı yine
@lamelifAmine bence sende uzatma :)
İtirazlar yapışılmış dönerse döner dönmezse hayırlı uğurlu olsun yine
Ben şahsen büyük şehirlerde görmek istiyorum chp yi
Belki batıracak belki kendini kanıtlayacak ama bu firsat gerekliydi
Bekleyelim görelim
Boşuna sinir stres sahibi oluyorsunuz

Neyse velhasıl eger hakkı ile aldıysa hayırlı olsun hepinize, hepimize insallah ...herkese iyi akşamlar diliyorum. manipülatif olmam insallah bunu yazdığım için:110:

Neyse kizlar ben mhpliyim adam hakkiyla kazandi kendim adima soyluyorm cok uzattim gecmise sunger dayayyip bu beyfendinin basarisini kutlamak lazim bize yakisan bu insalllah cok basarili olurrrr onlar koltuguna oturacak umarim yuzumuze bakarda vaatlerini yerine getirir netice olrak cumhur itifaki kaybetti..

Asdfghjk akpnin kaybedisini gormek ne kadar guzel ya. Hemen birbirlerini yemeye baslamislar rehavet ihanet diye yine mi kandirildiniz 😂
Burada bu tür yorumlar sadece seviyeyi düşürüyor
Her parti sempatizanı için aynı

X