Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, hatırladım. Üniversite sınavına oradaki kütüphanede çalışıyordum. Sonra tadilata girdiğini duyunca lanet etmiştim Ondan sonra tabi bi kütüphane bulmuştum Ama ne yazık ki söylemek zorundayım ki, orası zaten bir kültür merkeziydi ve orada zaten bir kütüphane vardı. Sadece ama sadece var olan bir yapıyı tekrar düzenlediler.hayır yaşar kemal kütüphanesini. atatürk kültür merkezinde.
Evet, hatırladım. Üniversite sınavına oradaki kütüphanede çalışıyordum. Sonra tadilata girdiğini duyunca lanet etmiştim Ondan sonra tabi bi kütüphane bulmuştum Ama ne yazık ki söylemek zorundayım ki, orası zaten bir kültür merkeziydi ve orada zaten bir kütüphane vardı. Sadece ama sadece var olan bir yapıyı tekrar düzenlediler.
Şu an gidip bakmam zor. Finallere çalışıyorum Hiçbir zaman bir şeyler yapmadığını söylemedim. Evet yaptı, ne güzel dediniz. Kütüphane düzenlenmiş. Olimpik havuzlar kapanmıyormuş falan filan. Ama bunlar zaten var olan şeylerdi. Bu arada oyumu imamoğluna vermiştim Yani bir karşı görüş yok.tadilata niye girdi biliyor musunuz?
su bastı. temeli uygun değil o binanın. ve imamoğlu yapmadı.
neyse benim dediğim kütüphanenin büyüklüğü ve içindeki kitap sayısı. lütfen şimdi gidip bir bakın.
ek olarak en azından var olan yapılar düzenleniyor:)
olimpik dünya atlama yarışmalarının yapıldığı havuzları kapatmıyor:)
Yorulcak bir şey yoksa.Bunu düşünerek kafa yormamam gerektiğini trafolara kedi girdiğinde öğrendim.
Ben mi alınganım ne demek istediniz anlayamadım?? Yani anladımda umarım yanılıyorumdurYorulcak bir şey yoksa.
Şu an gidip bakmam zor. Finallere çalışıyorum Hiçbir zaman bir şeyler yapmadığını söylemedim. Evet yaptı, ne güzel dediniz. Kütüphane düzenlenmiş. Olimpik havuzlar kapanmıyormuş falan filan. Ama bunlar zaten var olan şeylerdi. Bu arada oyumu imamoğluna vermiştim Yani bir karşı görüş yok.
Yorulcak bir şey yoksa.
Sağolun. Gülücük atmamın nedeni nezaketendir. Bir tür samimiyet göstergesidir. Bu tür ortamlar gergin ortamlarr olduğu için yumuşatmak gerekli. Bir tane daha atayımbu kadar komik olan nedir anlamadım.
karşıt görüşlü olduğunuzu düşünerek yazmadım zaten.
havuzlarda kapanıyor. kapanmıyor demedim. sadece sanata değil spora da tahammülleri yok zira..
neyse finallerde başarılar size.
Binali YıldırımPeki sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ? Yorumlarınızı da rica edelim ...
Bence binali yıldırım alması hayırlı. Partiylede çok alakalı düşünmüyorum izmire bakınca bu adamlar belediyecilikte iyiler.Peki sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ? Yorumlarınızı da rica edelim ...