- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden tarif yollu adres isterim:)yaşam vadisi devam ediyor aşağıya doğru.
açtığı kütüphaneye gittiniz mi?
istanbulda öyle bir kütüphane göremeyeceğinize iddaya girerim:))
Peki sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ? Yorumlarınızı da rica edelim ...
CHP’nin kalesi İzmir, yüzde 50.1 oyla üçüncü kez Aziz Kocaoğlu’nu başkanlık koltuğuna oturttu. AK Parti’nin ağır topu Binali Yıldırım partisinin oylarını ancak 4.3 puan artırabildi.
2000 li yillardan beri istanbulda cok guzel hizmetler var bilen soylesin o zamanlar 4 levent taksim metrosu suan ne halde sadece bunu bile ag hattini koysaniz yeter istanbulun 1. Sorunu trafik ve cevre temizligi ben yasadigim sehirden cok memnunumHak yemekten korkan, hakikaten İstanbul'un gerçek sorunlarıyla ilgilenecek biri gelsin inşallah bugüne kadar hiç gelmedi ama
Allah yardımcınız olsun.Bizler,chp'nin yönetimde olup da, yönetim yapamadığı ve her türlü yokluğun olduğu bir belediyeden kurtulup,AK Partinin vesilesiyle, hizmetin kralına kavuştuğumuz bir belediyeye sahibiz Elhamdülillah.Darısı Sizlere İnşallah Kasaba hayatına mahkum olan bir büyük şehir, susuzluğa mahkum olan bir büyükşehir, haftanın 4 günü suların akmadığı,itfaiye araçlarının mahalle arasın da su dagıtımı yaptığı, trafiğin felç olduğu (O dönem trafik de,şimdiki gibi araç bolluğu yoktu.) Yolların,çamur deryası ve asfaltların kırık dökük olduğu,yeşil alana hasret olan,parkların olmadığı, şehrin tam ortasından geçen derenin kokusundan, halkın burnunu kapatarak geçtiği bir büyük şehir. Yani chp'li Celal Doğan'ın esaretine mahkum olan Gaziantep.Fatma Şahin ile, Mehmet Tahmazoğlu ile, bir çağı kapatıp yepyeni devrim gibi bir çağın açıldığı Gaziantep'e Kavuştuk bizlerBinali yıldım tabiki.
Bu arada oturduğum yerin belediyesine chp bakıyor. Bakıyor mu dedim. Allah'tan bakıyor!!! Sadece bakıyorlar ama icraat sıfır.
Ağlayan kim acaba?Binali denilen sahis varken tayyib baskasi kazansin ister mi? Nasil kene gibi yapisti ise tayyib, binali de onun yolundan ilerliyor.. Hep ayni karekter.. Hem akrabasi..
Yani kisaca bu senede aglamaya devam ezikler.. Demeden gecemiyecegim.. Bunlara oy verenlere cunku hic uzulmedim allah biliyor. :))))
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?! Sanırım hayal aleminde yaşıyorsunuz. Çöp yığını olan,haliçten pislik akan, susuzluktan kırılan,yollarında çamur deryasının olduğu bir İstanbuldan, Marmaray gibi devrim yapılan bir şehre kavuştunuz sayemizde.Chp'li belediyelere laf atanlar nedense insanların hep o belediyelerin olduğu semtlerde gezmeye gelen kitleleri görmüyorlar. yani öyle acayip bir şey ki kendi semtlerinde gidecek yer bulamayanlar akın ediyorlar resmen. sonra sorsan vay chp kötü chp kaka.. zaten merkezi yönetimin chp'li belediyelere engel olma çabasını da eklemeden geçmeyeceğim. bu yüzden Ekrem İmamoğlu!
Halka Hizmet,Hakka hizmettir! Sözünü kendisine düstur edinmiş olmasından olabilir mi?!başbakanlık yapmış biri neden belediye başkalığı yapmak isterki
Çalma diyince geçen gün ki haber geldi aklıma.İyi çalan kazansın