- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
Ak parti aleyhine, seçimde bir yolsuzluk iddia ediliyor. Kim nasıl yapacak her kurum sizde değil mi?
Bırakın bi kutlayalım yavvs.
Kimden neyi nasil alacaklarsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ak parti aleyhine, seçimde bir yolsuzluk iddia ediliyor. Kim nasıl yapacak her kurum sizde değil mi?
Bırakın bi kutlayalım yavvs.
neyin iftirasını atıyorum basın açıklamasında elinde belgelerle konuştu il başkanı . Ben 130 a 1 yazılmşı demişim sizde buna binaen bizim elimizde usulsüzlük belgesi var demişssiniz .Ben bundan sizde yapmıştınız biz kanıtladık ...Biz yaptık sizde kanıtlayın anlamı çıkarırım ben
geçersiz oyları bi geçelim...yanlış girilenler karşılaştırılsın ........sonunda gördüğüm an ilk hayırlı olsun diyen ben olacağım size bize milleteee nasıl anlaşılacak? zarflar açıldı, seçim görevlilerinin gözünün önünde sayıldı, imzalandı.. kaldı ki sisteme yanlış girildi dediklerinde yanlış girilmemiş ysk sitesinde, yayınlayıp duruyorlar twitter dan.. hangisinin zarfında sıkıntı vardı, hangisi muhtar seçmedi nasıl anlaşılacak? kaldı ki dediğim gibi, 1 oy şaibeli olsa sizinkiler sokaklardaydı.. bilmediğimiz şey değil neticede..
sizin güvenmeniz benim için ne kadar önemli halbuki işinize gelmediğim için manipülatif oluyorum oda neyse tehlikeli dimi onun anlamı yanlış bilmiyorsam ... siz % 37 ile kazandık derken utanmıyorsunuz da bizmi utanacağızDinliyorum başkanınızı, “oylar kaydedilirken kaydırılmıs başka partilere yazılmış” deniyor:))) şaka değil mi? İnsan aklına hakaretsiniz resmen, sanki ğniversite sınavı cevap kagıdı bu, üstteki soruyu bosluk yapana kaydır ve bütün aınvda aynı hayatı yap! Bunların oyları alıp “güya” başkalarına eklenişler. Yahu müşahitler ne oluyor, kör mü prti müşahitleri, itiraz edemiyorlar mı?
İş güç yaşan dplan. Biber 20 lira olmuş paArsa, dagda bedava biten ot üc tane limon olmuş 30 lira, hala “ halk bize oy verdi kazandık” diyorsunuz utanmadan.
Bu arada sen akp cephesinde bu konularda yazan en manipülatif sözüne en güvenilmez insansın. Yıllardır aynı davranışları sergiliyorsun. Cidden ilginç.
Ayy benim oğlan full yapmış. Cevapları kaydırmış. Yoksa Einstein sayılırDinliyorum başkanınızı, “oylar kaydedilirken kaydırılmıs başka partilere yazılmış” deniyor:))) şaka değil mi? İnsan aklına hakaretsiniz resmen, sanki üniversite sınavı cevap kagıdı bu, üstteki soruyu bosluk yapana kaydır ve bütün sınavda aynı hatayı yap! Bunların oyları alıp “güya” başkalarına eklemişler. Yahu müşahitler ne oluyor, kör mü parti müşahitleri, itiraz edemiyorlar mı?
İş güç yalan dolan. Biber 20 lira olmuş paArsa, dagda bedava biten ot üc tane limon olmuş 30 lira, hala “ halk bize oy verdi kazandık” diyorsunuz utanmadan.
Bu arada sen akp cephesinde bu konularda yazan en manipülatif sözüne en güvenilmez insansın. Yıllardır aynı davranışları sergiliyorsun. Cidden ilginç.
hmmm tabi haksızlıkları çıkarsın varsa o kısma katılıyorum.....ya gerisi sıra bizim yandaşlarda diyorsun yani onlar mı doldursun hakeden değilde ...bi başlayaydınız bunu demek içinHadi bakalım tıpış tıpıl belediyeyi boşaltın. Ekremoğlunın ilk icraatı muthiş bütçesi ve üretimin merkezi olması ile büyük yolsuzlluklara gebe olan uzun yıllardır halkın parasının birilerinin cebine aktarıldığı istanbul büyükşehir belediyesindeki üzüldükleri su yüzüne çıkarmak, sonrası belediyede çöreklenen ve haksızca oraya gelenlere kapıyı göstermek.
Haydi güle güle git uğutlat olsun, :)))
cok gecmis olsun.Canim ben olumden dondum yatiyorum pek giremedim tvden takip ettim evet uzuldum ama hayirli olsun tebrik ederim
Kaç tane musahit uyumuş?sizin güvenmeniz benim için ne kadar önemli halbuki işinize gelmediğim için manipülatif oluyorum oda neyse tehlikeli dimi onun anlamı yanlış bilmiyorsam ... siz % 37 ile kazandık derken utanmıyorsunuz da bizmi utanacağız
ak parti hep tabandan kaybediyor bunu biliyoruz müşahitler uyumuş belli ki.....Diğer seçimlerde sizin müşahidlerinin uyuduğu gibi
O yazıdan bunu mu çıkardınız?hmmm tabi haksızlıkları çıkarsın varsa o kısma katılıyorum.....ya gerisi sıra bizim yandaşlarda diyorsun yani onlar mı doldursun hakeden değilde ...bi başlayaydınız bunu demek için
hepsi ...........bu arada sizi çözemiyorumKaç tane musahit uyumuş?
neyi çıkarmalıydım .tıpış tıpış gidin sözünden sonra çokta sağlıklı algılanacak bir kelimesi kalmıyor amacı o değilse bileO yazıdan bunu mu çıkardınız?
sizin güvenmeniz benim için ne kadar önemli halbuki işinize gelmediğim için manipülatif oluyorum oda neyse tehlikeli dimi onun anlamı yanlış bilmiyorsam ... siz % 37 ile kazandık derken utanmıyorsunuz da bizmi utanacağız
ak parti hep tabandan kaybediyor bunu biliyoruz müşahitler uyumuş belli ki.....Diğer seçimlerde sizinkilerin müşahidlerinin uyuduğu gibi
hmmm tabi haksızlıkları çıkarsın varsa o kısma katılıyorum.....ya gerisi sıra bizim yandaşlarda diyorsun yani onlar mı doldursun hakeden değilde ...bi başlayaydınız bunu demek için
Neden cozemiyorsunuz?hepsi ...........bu arada sizi çözemiyorum
tabikiii çok sevinirimmmm ...zira ak partinin hiç ekmeğini yemedik torpil babındaGeç geç bak manipülator ne demek canlı örneğisin. Senin ak dediğinden şüphe duyarım sen, o kadar lafı da gerçeği de çarpıtırsın.
Haksız yere halkın parasını yiyen; igdaş akbil soruşturmaları gibi geçmişleri olan ve su yüzüne çıkarılmayan onlarca insan ve torpil ile işe giren herkes şimdi tutuşmuştur. Tutuşun ama seçim sonucı iyi oldu. Ayağınızı denk alıraınoz artık, her haksızlıgı yaparız bize bir seu olmaz diyordunuz ama öyle değilmiş. Bundan sonra diğer akpli çalışanşatda ayağını denk alırlar zira yönetimin değişme ihtimali bile, bir gün bütün yolsuzlukların su yüzüne cıkması ve yargılanma yolu açılması demek. Bu korku da herkese yeter!