Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819

Dinliyorum başkanınızı, “oylar kaydedilirken kaydırılmıs başka partilere yazılmış” deniyor:))) şaka değil mi? İnsan aklına hakaretsiniz resmen, sanki üniversite sınavı cevap kagıdı bu, üstteki soruyu bosluk yapana kaydır ve bütün sınavda aynı hatayı yap! Bunların oyları alıp “güya” başkalarına eklemişler. Yahu müşahitler ne oluyor, kör mü parti müşahitleri, itiraz edemiyorlar mı?

İş güç yalan dolan. Biber 20 lira olmuş paArsa, dagda bedava biten ot üc tane limon olmuş 30 lira, hala “ halk bize oy verdi kazandık” diyorsunuz utanmadan.

Bu arada sen akp cephesinde bu konularda yazan en manipülatif sözüne en güvenilmez insansın. Yıllardır aynı davranışları sergiliyorsun. Cidden ilginç.

geçersiz oyları bi geçelim...yanlış girilenler karşılaştırılsın ........sonunda gördüğüm an ilk hayırlı olsun diyen ben olacağım size bize millete

Hadi bakalım tıpış tıpıl belediyeyi boşaltın. Ekremoğlunın ilk icraatı muthiş bütçesi ve üretimin merkezi olması ile büyük yolsuzlluklara gebe olan uzun yıllardır halkın parasının birilerinin cebine aktarıldığı istanbul büyükşehir belediyesindeki üzüldükleri su yüzüne çıkarmak, sonrası belediyede çöreklenen ve haksızca oraya gelenlere kapıyı göstermek.

Haydi güle güle git uğutlat olsun, :)))

sizin güvenmeniz benim için ne kadar önemli halbuki işinize gelmediğim için manipülatif oluyorum oda neyse tehlikeli dimi onun anlamı yanlış bilmiyorsam ... siz % 37 ile kazandık derken utanmıyorsunuz da bizmi utanacağız

ak parti hep tabandan kaybediyor bunu biliyoruz müşahitler uyumuş belli ki.....Diğer seçimlerde sizin müşahidlerinin uyuduğu gibi

Ayy benim oğlan full yapmış. Cevapları kaydırmış. Yoksa Einstein sayılır

hmmm tabi haksızlıkları çıkarsın varsa o kısma katılıyorum.....ya gerisi sıra bizim yandaşlarda diyorsun yani onlar mı doldursun hakeden değilde ...bi başlayaydınız bunu demek için

Kaç tane musahit uyumuş?

Gerçeği çarpıtan demek. Tabanı mı var sizin partinin, yüzde 20 anca var diğeri eski sağ partilerin seçmeni.... yani şimbi belediye iş tapmasın diyr epey can atacaksınız ve uğraşacaksınız ama deniz bitti kara göründü. Türkiyenin en büyük illerini kaybettiniz, elinizdeki sermaya gitti, :))) musluk gitti musluk:)))) halkın vergileri ile semirttiğiniz müteahhitlerin maması kesilevel inşallah, parsel parsel sattığınız tek bir yeşil aşan bırakmadıgınız sehirler nefes alacak.

Seninle on yıl sonra Hava kirliliğinden, kullanılan asırı tarım ilacı dolayısı ile ve kirlenen doga yüzünden artan kanser vakaları, ve bilimüm bir sürü hastalık yüzünden sağlıgı bozulacak cocuklarınız ve çocuklarımız hakkında da konuşuruz. Dikey yapılaşma ile beton yuvasına cevirdiniz sehirleri neden cünkü mütahitlrtiniz cebini doldursun , sizin belediye başkanları da ya şirketlerin ottağı olarak ya da yüzdelerle semirsinler diye.

hmmm tabi haksızlıkları çıkarsın varsa o kısma katılıyorum.....ya gerisi sıra bizim yandaşlarda diyorsun yani onlar mı doldursun hakeden değilde ...bi başlayaydınız bunu demek için

Geç geç bak manipülator ne demek canlı örneğisin. Senin ak dediğinden şüphe duyarım sen, o kadar lafı da gerçeği de çarpıtırsın.

Haksız yere halkın parasını yiyen; igdaş akbil soruşturmaları gibi geçmişleri olan ve su yüzüne çıkarılmayan onlarca insan ve torpil ile işe giren herkes şimdi tutuşmuştur. Tutuşun ama seçim sonucı iyi oldu. Ayağınızı denk alıraınoz artık, her haksızlıgı yaparız bize bir seu olmaz diyordunuz ama öyle değilmiş. Bundan sonra diğer akpli çalışanşatda ayağını denk alırlar zira yönetimin değişme ihtimali bile, bir gün bütün yolsuzlukların su yüzüne cıkması ve yargılanma yolu açılması demek. Bu korku da herkese yeter!

neyse telefondan yazamıyorum diye bilgisayarı açtım ve bugün yeterince vakit kaybettim .Eğer hakkı ile aldıysa hakkımızda hayırlı olur inşallah diyor ve gidiyorum ....

philly mesajını okudum gerçeği saptırma gibi bir derdim yok bekleyeceğiz göreceğiz ................Ak parti elbet dört dörtlük değil ama bana en yakın idelojiye sahip olan o ve ben onu tercih ettim....Sonuçlara saygı duymaktan başka yapılacak birşey yok .... Madem bu kadar güveniyorsunuz kendinize karşılaştırmaları takip edin ....Çok yürekten söylüyorum hakedene nasip olur inşallah ..........imamoğlu ise imamoğlu ....yıldırımsa yıldırım

tabikiii çok sevinirimmmm ...zira ak partinin hiç ekmeğini yemedik torpil babında
çok şükür ............yiyenden sorulsun harbi bak

artı bir pes daha gerçeği sizin kadar yani görüş olarak hepiniz kadar çarpıtan var mı ...ki siz biz ayrıştırmasından hoşanmasamda iyi yapan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…