Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Kime haklı diyorum? Varsa kanıtın göster. Benim mahkeme kararım var. Senin yoksa şuan iftira atıyorsun
neyin iftirasını atıyorum basın açıklamasında elinde belgelerle konuştu il başkanı . Ben 130 a 1 yazılmşı demişim sizde buna binaen bizim elimizde usulsüzlük belgesi var demişssiniz .Ben bundan sizde yapmıştınız biz kanıtladık ...Biz yaptık sizde kanıtlayın anlamı çıkarırım ben

Şaibe kaybedince geçersiz oyları geçerli saymaya yeltenmektir. (Şuana kadar hangi seçimde geçersiz oylar söz konusu oldu. Akp kaybedince mi geçersiz oylar tekrar sayılıyor)

Şaibe saatlerce açılan sandık sonuçlarını girmemek, veri akışını kesmektir.

Şaibe önce AKPnin önde olduğu ilçelerin seçim sonuçlarını verip manipülasyon yapmaktır.

Şaibe daha açılmamış yüzde 1.2 sandık ve arada 4 bin oy fark varken ben kazandım demektir.

Şaibe hala oylar sayılmamışken kazandık diye afişler astırıp işi oldu bittiye getirmeye çalıştırmaktır.

Şaibe tüm bunlar olurken ses çıkarmayıp kaybettikleri ortaya çıkınca yaygarayı koparanların ta kendisidir.

yoo baya baya kaybedensiniz.. ceketini koysa seçilir den il genel meclisindeki çoğunlukla avunmak sağlam bir kayıp işin aslı.. şaibe konusuna girmiyorum bile, bir gülme geliyor ister istemez.. böyle bir şaibe var ve il başkanı ve trollerden başkasının sesi çıkmıyor evet evet :) ha gerçi geçersiz oylar da sayılacak falan diyorlar, sayılsa gıkınız çıkmaz ya neyse..

Hangi belge hangi semt? Valla il başkanı olması yalan söylemeyeceği anlamına gelmez daha sandıklar açılmamışken Başkan oldum demişt Binali Bey de. Eeee?

Kesinlikle
En basiti eskiden ogretmen yetistiren ogretmen okullari,koy enstituleri ile su anki ogretmen yetistiren egitim fakultelerini kiyaslayalim. Hangisinin daha duzgun ogretmen yetistirdigi ortada. Ogretmen de toplumu yetistiriyor,egitiyor. Once ogretmenlerden basladilar kaliteyi bozmaya. Sonrasi gelisti zaten.

bunu imamoğluda yaptı yalnız ..........artı geçersiz oylardan değil geçerli olup sisteme farklı girilen oylardan bahsediyoruz .......yine diyorum hakediyorsa sonuna kadar saygı duyarım ...haaa birde muhtarlık için kağıt koymadığı için geçersiz sayılan pusula var...diye duydum ...

açabilirsem videoyu atarım yada açıp izleyin
Dün gece yaşadıklarımızdan sonra Akpli hernangi bir il başkanı milletvekili vs. Allah bir sözünden başkasına inanmam.

Dün akşam zurnanın zırt dediği noktayı da geçtiler. Bu yüzden onların ağzında usulsüzlük filan aşırı komik duruyor

eğer muhtar seçmedi diye geçersizse evet geçersiz sayılamaz ....geçersiz sayılma sarları birden fazla mühür vurmak ...üstünü karalamak başka varsa yazınız ....hem geçersiz oylardan değil sisteme yanlış girilenlerden bahsediyoruz ..........ceketini koysa kaznırcılardan değilim ...ceketini koyan değil hizmet eden kazansınnn....bkz izmir

tabii inanmayın

imamoğlu tam olarak nasıl şaibe yaptı acaba kaç defa seçime girmiş aday olarak.. ben 30 yaşımdayım kaç defa oy kullandım böyle bir seçim ilkkez görüyorum saat 8 de oylar tamamen açıklanır normalde ve asla veri akışını kesmek gibi bir durum söz konusu olmadı.. eğer akp kazanmış olsaydı veri akışları kesilmezdi sevinç naraları atılırdı sabaha kadar.. kaybedince demekki böyle oluyormuş.. Anadolu ajansına diycek söz dahi bulamıyorum.. bildiğin vatan suçu işledi kendileri..

bekleyelim ....

tabii inanmayın

Aa'ya noldu asıl onu merak ettim,yine mi kedi ? Yani 15 saat boyunca bulamadılar herhalde hayvanı ya da uyumaya erken gittiler.
İnsanlar 15 saat uykusuz beklediler o sonucu net bir şekilde alabilmek için ama sağolsun aa halkına bunu layık bile görmedi.Kimin ne olduğunu görüyoruz Lamelif.

Canım insanı kendini geliştirmesi çok farklı evet ben okumanın kolay olduğunu söyledim herkes çok bilinçli çok zeki kendini geliştirmiş demedim kendisini ifade edemedim sanırım son kez diyorum eskiyle yeniyi kıyaslarsak okumak kolay oldu eskiden zordu dedim ha iş bulmak yada bulmamı biraz şans birazda insanın azmiyle oluşur hiç bir siyasi parti üyeliğimiz yok hiç bir torpilimiza yok ama eşim azim etti ve memur oldu bu onun başarası diyorum ya bazen şans bazen azim lazım iş sahibi olmak için sevgiyle kalin

neden aa yı baz alıyorsunuz hala ...karşılaştırma yapılıyor bekleyelim

ee nasıl anlaşılacak? zarflar açıldı, seçim görevlilerinin gözünün önünde sayıldı, imzalandı.. kaldı ki sisteme yanlış girildi dediklerinde yanlış girilmemiş ysk sitesinde, yayınlayıp duruyorlar twitter dan.. hangisinin zarfında sıkıntı vardı, hangisi muhtar seçmedi nasıl anlaşılacak? kaldı ki dediğim gibi, 1 oy şaibeli olsa sizinkiler sokaklardaydı.. bilmediğimiz şey değil neticede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…