Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıtapk harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun
Ben hiç birini tanımıyordum40 lı yaşların başında on numara bir kadın muhtarımız var artık
siz sadece iş için mi üviversite okuyanlardansınız o zaman sevdiğiniz işi değil önü açık bölümü okumanız lazım ....Ve bitirmeniz yeterli gelişmeye gerek yok ...Ha şu konuda hak veririm malesef kırsallardan sırf özgürce yaşayabilmek adına 2 yıllık herhangi bir bölümü yazıp 2 yıl gününü gün edip pişman olanlar çok fazla...Bu durumdada Ziya'ya umut bağladık ya sonumuz hayrola ...Eğitim sistemi baştan sona falso malesef....Üniversite mezunu olmak da şu an bir şey değil ona bakarsanız,üniversite mezunu işsiz kaynıyor ortalık.Kriteriniz bu mu yani ? Üni diploması varsa geliştiğimizi mi gösteriyor ?
Açayım şuraya 2 tane üni , dershane binası gibi , vereyim diploma,bu mudur üniversite ?
Şunu demeye hiç utanmadın mı? Bak Akpnin belediye seçimlerinde oylarla oynadığı mahkeme kararıyla bile tescillenmiş bir gerçekken şunu yazarken hiç yüzün kızarmadı mı?İstanbul ahhh istanbul....ıslak imzalı tutanaklar sisteme 130 oy 1 girilecek bunun hesabi sorulmayacak öylemi......hayır tiplerinden bisey oldugu belliydi de bu kadarını beklemiyodum
siz sadece iş için mi üviversite okuyanlardansınız o zaman sevdiğiniz işi değil önü açık bölümü okumanız lazım ....Ve bitirmeniz yeterli gelişmeye gerek yok ...Ha şu konuda hak veririm malesef kırsallardan sırf özgürce yaşayabilmek adına 2 yıllık herhangi bir bölümü yazıp 2 yıl gününü gün edip pişman olanlar çok fazla...Bu durumdada Ziya'ya umut bağladık ya sonumuz hayrola ...Eğitim sistemi baştan sona falso malesef....
hiçbir balık uçmaya hiçbir kuş yüzmeye zorlanmamalı......
Şunu demeye hiç utanmadın mı? Bak Akpnin belediye seçimlerinde oylarla oynadığı mahkeme kararıyla bile tescillenmiş bir gerçekken şunu yazarken hiç yüzün kızarmadı mı?
Pess valla pessss. Bu nasıl kendini bilmezlik, bu nasıl kendini kaybetmişlik...
İstanbul ahhh istanbul....ıslak imzalı tutanaklar sisteme 130 oy 1 girilecek bunun hesabi sorulmayacak öylemi......hayır tiplerinden bisey oldugu belliydi de bu kadarını beklemiyodum
Sen hala nasıl bazılarını ciddiye alıyorsun hayretle bakıyorum sanaŞunu demeye hiç utanmadın mı? Bak Akpnin belediye seçimlerinde oylarla oynadığı mahkeme kararıyla bile tescillenmiş bir gerçekken şunu yazarken hiç yüzün kızarmadı mı?
Pess valla pessss. Bu nasıl kendini bilmezlik, bu nasıl kendini kaybetmişlik...
o zaman takıldığınız konuyu anlamamışsam dilerseniz açıklayın ...Dilemezseniz bende anlamadığımla kalayım saygılarLamelif,muhalif olmak için lütfen beni alıntılamayın,çünkü yazdığımı hiç anlamamışsınız.
Siz benim 2 yıllık bölümlere takıldığımı mı sanıyorsunuz bu yazıda ?
Ülkede 5646854154 tane üniversite var,ama hiçbiri dünya çapında isim yapmış değil.Ama var işte.Önemli olan sayı değil,nitelik.Ortalık ''üniversite'' mezunu kaynıyor ; içlerinde bırakın yabancı dil bileni,kendi dilini doğru yazabilen sayılı.
tabiki sonuna kadar ...Adalet olsun gerekirse imamoğlu olsun bekleyip görelimNe diyordunuz ? ''Milletin iradesine saygı duyun'' aynısını size iade ediyoruz.
Nerde kalkmış ya her dönem 500 tl eşime yazıl bitir diyorum nasıl verim yılda binlira diyor hoş bitirse ne olacak kiya bir yerde okudum harç kaldırılmış, ben paralel evrenden bağlanıyorum ülkeye herhalde.. eğlencesine açıköğretime yazılayım dedim dönem başına 250 ye yakın ödüyorum bunun içinde kitap, not falan da yok.. internet de benden üstelik.. bazı bölümler 500 e kadar çıkıyor tam olarak nereye kaldırıldı bu harç? 83 doğumluyum, doğduğum günden beri buzdolabımız, tv miz ve evimiz vardı.. hayatımda hiç kitap değiş-tokuşu da yapmadım.. olmayanın bugün de yok, yani bu bir kriter değil..
sende almışşsın beni kaaleSen hala nasıl bazılarını ciddiye alıyorsun hayretle bakıyorum sana
haklılar diyorsun yani ....pesss vallahada pes billahada peskendini bilmezlik !!! bana göre hakarettir
o zaman takıldığınız konuyu anlamamışsam dilerseniz açıklayın ...Dilemezseniz bende anlamadığımla kalayım saygılar
Kime haklı diyorum? Varsa kanıtın göster. Benim mahkeme kararım var. Senin yoksa şuan iftira atıyorsunhaklılar diyorsun yani ....pesss vallahada pes billahada peskendini bilmezlik !!! bana göre hakarettir
elbetbence de seçim tekrarlansın, hatta sizinkiler direkt yüzde 50 önde başlasın oylar da onun üzerine sayılsınhiç merak etme, 1 oy kıpırdasa seninkiler ellerinde mikrofon diyar diyar geziyordu şimdi.. ama yine de umut fakirin ekmeği tabi, inkar da yas sürecinin bir parçası
bu konuda size katılıyorum üzülerek bu yüzden kökten bir değişim gerekYorum sahibi demiş ki,şimdi herkes üniversite okuyabiliyor bence bu gayet iyi,ben de dedim ki önemli olan mezun olması değil aldığı eğitim.Bakınız,ne yazmışım : ''Ortalık ''üniversite'' mezunu kaynıyor ; içlerinde bırakın yabancı dil bileni,kendi dilini doğru yazabilen sayılı.'' .Çünkü kalite yok.Dershane binası gibi her yerde üniversite var.Üniversite dediğiniz oluşum sadece gidip iki şey öğrenilecek yer değil,sosyal ortamı olması şart.İnsan mezun olduktan sonra geriye dönüp ''burada bu fikri kazandım'' diyebilmeli,kendine ekstra katabildikleri olmalı.Türkiye'nin en iyisi dediğimiz üniversitelerin bile dünya çapında adı geçmiyor.
Canim,ben de seni cok severim valla. Ama inan farkli goruslerde olup da bu sekilde seviyeyi karsilikli koruyabilen fazla insan yok ne yazik ki. Benim kendi cevrem zaten oyle laftan anlayan insanlardan olusmuyor,sorunlu bir topluluk,dar bir cevre, koyden bozma bir sehirde yasiyorum,hemen hemen her alanda azinliktayim,gorusume destek bulabilecegim cok kucuk bir daire var,o dairenin icerisinden cikmamaya calisiyorumDarkımm ilk defa bi konuda farklı düşündüğümüzü gördüm :)
Ama hala seni seviyorum
Ben ailem küçük türkiye gibi her alandan var :)
Ben alışkınım farklılıklara:)
Tarafla değilde direk insan ile alakalı
Kendine saygısı olan nasıl davranması gerektiğini bilir
Koydukmu muaa diyen biri zaten kendine yetersizdir