Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim 😊 ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım 😄
Sayın Akp'li Beraber yürüyordunuz sınırlarda, davullar zurnalar,çeşit çeşit bayraklar. .Lütfen hep bana rabbena demeyiniz yenilgiyi kabul ediniz💪💪

İçine gercekten edildiyse neden ezemedi chp? Bende bunu merak ediyorum biliyo musun? Adam kaybetse bile yine birinci parti.. Chp neden minderde yere seremedi?

Bu kadar fanatik seçmeni varken fikirler değişmedikçe adam tabiki zorlanır.
Çünkü dinle siyaset yapmak her zaman oy kazandırır bu ülkede..

İçine gercekten edildiyse neden ezemedi chp? Bende bunu merak ediyorum biliyo musun? Adam kaybetse bile yine birinci parti.. Chp neden minderde yere seremedi?
Seçim bu. Ne ezmesi? İmamoğlu kazandı. Konu kapandı. Sonuçta tüm İstanbul'un başkanı CHP lilerin değil. Tebrikler başkanım.

Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim 😊 ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım 😄
terörist başının mektubu okunurken meydanlarda (geçmiş yıllarda) aynı düşüncedemiydiniz.yada Türkiye terörist bir ülkedir diyen şivan perverle şarkılar eşliğinde çekilen halaylar ve daha yazmak istemiyorum içim sızlıyor en büyük yaramdır bu benim

Sayın Akp'li Beraber yürüyordunuz sınırlarda, davullar zurnalar,çeşit çeşit bayraklar. .Lütfen hep bana rabbena demeyiniz yenilgiyi kabul ediniz💪💪

Canım benim senin o kaslarin ne kadar güzelmiş ahahahah😂 yenilgi öyle yada boyle kabul edilecek kaçış yok.. Bosuna aciklamiyorlar zaten.. Nedense ben her secimde demokrasiyi hazmedemeyen kesim olarak chpyi görüyorum.. Ben demiyorum onlar diyor.. Ulkeden kacip gitme istekleri, yuzde bilmem kaçı salak demeler.. Hayir birde akp isbirligi yapti da herkea bunu biliyordu apacik.. Ama chp nedense gizli sekilde yürüttü.. Herkes icten ice biliyordu ki hdpye oy verecegini.. Ben bunu diyorum.. Bosuna laga luga yapmayin.. Hdplilerle isbirligini yapti chp.. Bunu saklamak sacma.. Haa adam gibi çıkın diyin hdpyle isbirligi yaptik diye amenna.. Kabul edin denize düşüldü ve yilana sarıldı.. Durum bu yani 😄

Ha bir de ben yune diyorum chpnin eline bu firsat cok zor geçer.. Benim gozlemledigim rte bu basarisizligi hazmedemez.. Ins diğer secimde ezip gecersiniz ne diyelim 😊

Yavrum mu? Bu nasil bir konusma sekli akpli degilsen bile seviye yerlerde :bicak: butun istanbulu saydin mi da hdpliler verdi diyorsun oy verenleri hdpli diye yaftaliyorsun hdplileri terorist diye yaftaliyorsun tedavi olman sart

X