Keske farkinda olsalar ulkeyi batirdilar hala savunuyorlarÖylemi acaba oy artması akp'den bıkıp chp'ye oy verenler olamazmı sizce..
17 yıldır ülkenin içine edildi bilmem farkıdamısınız..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske farkinda olsalar ulkeyi batirdilar hala savunuyorlarÖylemi acaba oy artması akp'den bıkıp chp'ye oy verenler olamazmı sizce..
Keske farkinda olsalar ulkeyi batirdilar hala savunuyorlar
Öylemi acaba oy artması akp'den bıkıp chp'ye oy verenler olamazmı sizce..
Sayın Akp'li Beraber yürüyordunuz sınırlarda, davullar zurnalar,çeşit çeşit bayraklar. .Lütfen hep bana rabbena demeyiniz yenilgiyi kabul edinizYavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım
İçine gercekten edildiyse neden ezemedi chp? Bende bunu merak ediyorum biliyo musun? Adam kaybetse bile yine birinci parti.. Chp neden minderde yere seremedi?
Mart'ın Sonu Bahar
Oyle yada boyle ister az fark ister cok onemli degil bir uyanis soz konusu acik ve net ortada devamida gelecektir insallah
Cunku aziz nesin hakli.İçine gercekten edildiyse neden ezemedi chp? Bende bunu merak ediyorum biliyo musun? Adam kaybetse bile yine birinci parti.. Chp neden minderde yere seremedi?
Binali kazandı diyenler nerde? Sahi Binali bey nerde?
Seçim bu. Ne ezmesi? İmamoğlu kazandı. Konu kapandı. Sonuçta tüm İstanbul'un başkanı CHP lilerin değil. Tebrikler başkanım.İçine gercekten edildiyse neden ezemedi chp? Bende bunu merak ediyorum biliyo musun? Adam kaybetse bile yine birinci parti.. Chp neden minderde yere seremedi?
Uyucam dediydi en sonBinali kazandı diyenler nerde? Sahi Binali bey nerde?
terörist başının mektubu okunurken meydanlarda (geçmiş yıllarda) aynı düşüncedemiydiniz.yada Türkiye terörist bir ülkedir diyen şivan perverle şarkılar eşliğinde çekilen halaylar ve daha yazmak istemiyorum içim sızlıyor en büyük yaramdır bu benimYavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım
Sayın Akp'li Beraber yürüyordunuz sınırlarda, davullar zurnalar,çeşit çeşit bayraklar. .Lütfen hep bana rabbena demeyiniz yenilgiyi kabul ediniz
Sen ve senin gibilerin padişahım çok yaşasın zihniyetindenİçine gercekten edildiyse neden ezemedi chp? Bende bunu merak ediyorum biliyo musun? Adam kaybetse bile yine birinci parti.. Chp neden minderde yere seremedi?
Yavrum mu? Bu nasil bir konusma sekli akpli degilsen bile seviye yerlerde butun istanbulu saydin mi da hdpliler verdi diyorsun oy verenleri hdpli diye yaftaliyorsun hdplileri terorist diye yaftaliyorsun tedavi olman sartYavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım