Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
ysk açıklama yaptı ekrem imamoğlu önde .84 sandık bekletiliyor. itiraz edilmiş .itiraz süresi beklenecek

Bu ysk denilen kurum tarihe kara bir leke olarak gececek. Gecen secimlerde ankarada herkesin onunde ayak oyunlari yapılır chp itiraz ederdi ama bu ysk baskani bir kere de aa itiraz var 3 gun bekleyin demedi. Tam tersi baskin basanindir deyip bir de itirazlarla dalga gecerlerdi.
Simdi bu soz konush 84 sandigin pusula ve zarflari nerede muhafaza ediliyor? Basinda her partinin gorevlisi var mi? 84 sandik nerenin sandiklari ve itiraz sebepleri neler? Bu sandiklarda akp ve mhp gorevlileri ve müsahitleri yok muymus?
Chp.nin uyanik olmasi lazim bir kez daha sandikta kazanani masada kaybedecek degiliz.

Akpnin önceki seçimleri nasıl kazandığı da bu seçimde ayan beyan ortaya çıkmıştır. Gören gözler için tabii.

Eklentiler

• Screenshot_20190401-103836.jpg
    Screenshot_20190401-103836.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu ysk denilen kurum tarihe kara bir leke olarak gececek. Gecen secimlerde ankarada herkesin onunde ayak oyunlari yapılır chp itiraz ederdi ama bu ysk baskani bir kere de aa itiraz var 3 gun bekleyin demedi. Tam tersi baskin basanindir deyip bir de itirazlarla dalga gecerlerdi.
Simdi bu soz konush 84 sandigin pusula ve zarflari nerede muhafaza ediliyor? Basinda her partinin gorevlisi var mi? 84 sandik nerenin sandiklari ve itiraz sebepleri neler? Bu sandiklarda akp ve mhp gorevlileri ve müsahitleri yok muymus?
Chp.nin uyanik olmasi lazim bir kez daha sandikta kazanani masada kaybedecek degiliz.
istanbulda yaşamıyorum ama dünkü açıklamalırnı izledikçe ekrem imamoğlu hakkını yedirtmez dedim.

Herkesin görüşüne saygım var lütfen burda da o AKPli o CHP li diye bi ayrım olmasın.küçümseyici aşağılayıcı konuşmayalım.benim AKPli CHP li arkadaşlarım da var Hepsi iyi insanlar şu o partiyi tutuyor diye terorist falan olmuyor yani.

Yazacak çok şey var.

Sayfalarca Erdoğan ve akp eleştirisi yazabilirim

Yada sayfalarca Kılıçdaroğlu'nun basarisizliklarinive chp nin tutarsizliklarini.

Karşılıklı hakaretlerin, saygisizligin bize hep kaybettirdigini.

Ama bugün ona buna bahane bulmak, başkalarını konusmak yerine Ekrem İmamoğlu'nu kutlamak gerek.

Ben ihtimal vermemistim.
Daha yolu var; siyasi olarak toy. Beylikdüzü yönetir ama istanbul için yetersiz diye dusunuyordum.
Karşısına Binali Yıldırım ı da koyunca, ezilir zannettim.
Yanildigim için mutluyum.
Bunu Chp başarısı olarak değil, kişisel başarı olarak görüyorum daha çok.
Dun ki açıklamalarında heyecanli ama işinin başında bir adam vardı.
Köşeye çekilip sessizce beklemedi.
Hakkımı almasını bilirim dedi.
Güzel Hareketler.

Ya artık açıklansın da chpliler kutlama yapsın.. İlk defa ufak da olsa başarı elde ettiler gibi.. Valla ilk defa balkonvari bir konusma yaptı kılıçdaroğlu.. Sevindirik olmuştur 😂 bu halde girilen seçimde ezip geçmeleri olması gerekirken şimdi kılı kılına oy düşünüyorlar.. Herşey lehlerine işliyordu ama ezemedi yine.. Neyse belki belediyeleri artık çalışmaya başlar belki.. Sonucta akp belediyeciligi görmüş insanlara çok çalışması lazım.. Hadi bahalım 😀
Butun medya akp icin calisti cumhurbaskaniniz her ilde konusma yapti belediye baskan adaylari icin oy topladi. Trt devletin kanali sadece akpye yer verdi. Buna ragmen aradaki kılı kılına farki mi soyluyorsun komiksin.

Butun medya akp icin calisti cumhurbaskaniniz her ilde konusma yapti belediye baskan adaylari icin oy topladi. Trt devletin kanali sadece akpye yer verdi. Buna ragmen aradaki kılı kılına farki mi soyluyorsun komiksin.

Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim 😊 ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım 😄

Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim 😊 ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım 😄

Öylemi acaba oy artması akp'den bıkıp chp'ye oy verenler olamazmı sizce..
17 yıldır ülkenin içine edildi bilmem farkıdamısınız..

X