- 20 Mart 2008
- 140.658
- 210.991
- 60
Hdp nin desteğine nasıl emin oldunuz
Andımızı elele vererek kaldırdılar en son.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hdp nin desteğine nasıl emin oldunuz
Birlikte halay zılgıt cekmemişler miydi? Megri megrileri ne çabuk unuttunuzHdp nin desteğine nasıl emin oldunuz
Her nasip vaktine esirdirYaa başta niye bulmuyor o zaman? Bu kadar insana yazık değil mi?
Ama varsayımlara göre konuşmak bizi üzer abla
Kanitlansa başım üstüne
Haburu sadece biz izledik biz gorduk sanirim ya da onuda chp yapti saniyorlar kimse zaten chp elestirilmesinde demiyor ama don bir bak kendi destekledigin partinin yaptiklarinaMasaya oturan onlar,güye ittifak edende chp adam gülerr buna yaa.
Birde iki tarafta sevinc naralari atti dun aksam sabah oldu millet hala merakta, gorulmus sey degil. Halk ne diyorsa o.. chp ise chp yani biraksinlar madem millet onlari seciyor gorelim izleyelim hep birlikte neler olacak, ama bu arada derede kalmislik cok yanlisKatiliyorum
Haburu sadece biz izledik biz gorduk sanirim ya da onuda chp yapti saniyorlar kimse zaten chp elestirilmesinde demiyor ama don bir bak kendi destekledigin partinin yaptiklarina
Aa çalışanları dün gece uyudular hala uyanmalarını bekliyoruz sanırım ahsjdjdk
Rezalet,şu duruma bakın ya,ülkenin seçim için en güvenilir olması beklenen ajansı saatlerdir haber vermiyor.Sonuç farklı olsaydı şimdiye çoktan bitmişti seçim adım kadar eminim.
Evet ya hiç bir şey söylemiyorlar kıt akıllısınız teröristsiniz diye de biz dedik zatenHanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
hala emin olamıyoruzkii bir yerde binali yıldırım önde yazıyor bir yerde ekrem imamoğlu önde yazıyorMart'ın Sonu Bahar Dememiş miydim✌✌✌
Sabah 5 e kadar bekledim, hâlâ değişen birşey yok
Hanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
Ya açıkçası okumadım
Çünkü polemik polemik doğuruyor
Chp vatan haini değil ama hdp ile ittifak yapması Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlattı diye düşünüyorum
O hayatta olsa bunlar olmazdı eminim❤
sanırım çok açıklayıcı olmuş bu.Atatürk milliyetçisi olarak unutmadım unutmamdaHaburu sadece biz izledik biz gorduk sanirim ya da onuda chp yapti saniyorlar kimse zaten chp elestirilmesinde demiyor ama don bir bak kendi destekledigin partinin yaptiklarina