Biri Medine hanıma uzaktan takip etmemesi gerektiğini. Çok ilgileniyorsa doğru düzgün bilgilerle kendisini savunması gerektiğini söyleyebilir mi ? Sağdan soldan duyduklarıyla olmuyor bu işler...15 temmuz da kim içki içmiş? Nedir içki mevzusu? Alkolik insanlar uyuşturucu bağımlıları var. Yani birileri içti ise adam mı kesti? Konu ne bilen aydınlatabilir mi?
15 temmuz da kim içki içmiş? Nedir içki mevzusu? Alkolik insanlar uyuşturucu bağımlıları var. Yani birileri içti ise adam mı kesti? Konu ne bilen aydınlatabilir mi?
insllh kesin donus dusunuyoruz zaten.e buyrun gelin o vakit..
burda Ataturk'un konusu gecmdi.saygimiz sonsuz ..ama mezarinda kemikleri sizliyodur partimi ne hale getirdiler diye..ben basindakini sevmiyorum.Atatürkün partisi terörist oldu ya böyle, insanların gözünde ben ona yanıyorum. Bu nasıl bir algı yönetimidir? Chp seçmeni ne alaka terörist ne alaka!!
Ben şimdi heyecanlıyım konu dağılsın istemiyorum. Sonuçlar gelsin saat 2 oldu.Biri Medine hanıma uzaktan takip etmemesi gerektiğini. Çok ilgileniyorsa doğru düzgün bilgilerle kendisini savunması gerektiğini söyleyebilir mi ? Sağdan soldan duyduklarıyla olmuyor bu işler...
Zira ben bu ara fazla muhattap oldum bu tür zihniyetle. Takatim kalmadı
O sana bayılıyormuş öyle dediinsllh kesin donus dusunuyoruz zaten.
burda Ataturk'un konusu gecmdi.saygimiz sonsuz ..ama mezarinda kemikleri sizliyodur partimi ne hale getirdiler diye..ben basindakini sevmiyorum.
Ben şimdi heyecanlıyım konu dağılsın istemiyorum. Sonuçlar gelsin saat 2 oldu.
10 kasımda protokolü çiğneyip atatürkün mezarına gitmeyen tayyip sızlattı atanın kemiklerini..insllh kesin donus dusunuyoruz zaten.
burda Ataturk'un konusu gecmdi.saygimiz sonsuz ..ama mezarinda kemikleri sizliyodur partimi ne hale getirdiler diye..ben basindakini sevmiyorum.
iste sizin burdaki hakaretlerinizde kisiliginizin nasil oldugunu gosteriyor..simdi anladim neden chp li oldugunuzu
Güzel! En azından anlama kapasiten olduğunu öğrenmiş oldukiste sizin burdaki hakaretlerinizde kisiliginizin nasil oldugunu gosteriyor..simdi anladim neden chp li oldugunuzu
10 kasımda protokolü çiğneyip atatürkün mezarına gitmeyen tayyip sızlattı atanın kemiklerini..
Sonra oy uğruna gönülsüz gittiği ziyaretleri de gördük.
Neyse siz beni banlatacaksınjz. Yorum yapmak istemiyorum artık size
iste sizin burdaki hakaretlerinizde kisiliginizin nasil oldugunu gosteriyor..simdi anladim neden chp li oldugunuzu
Kimi isterlerse terörist ilan edebiliyorlar çünkü neden yapmasınlar geçen elini öptükleri adam şimdi en büyük teröristAtatürkün partisi terörist oldu ya böyle, insanların gözünde ben ona yanıyorum. Bu nasıl bir algı yönetimidir? Chp seçmeni ne alaka terörist ne alaka!!
Doğru söylüyosun. Kimi isterlerse o terörist oluveriyor hemen.Kimi isterlerse terörist ilan edebiliyorlar çünkü neden yapmasınlar geçen elini öptükleri adam şimdi en büyük terörist20 yıl öncede fettullahın ne olduğunu biliyordum bize küfür ederlerdi birşey dersek şimdi aynı şeyleri yaşıyorum sonuna bakıcaz tarih hiç yanılmaz
hadi sizdmaha cok beklersiniz...en iyisi bu konuyu engelleyim..sizin gibi anlayisi kit insanlarla tartisak hic zevkli degil
Siyasette kolay kolay banlanma yok artık direk hakaret yoksaKimse Banlanmasın lütfen. Hakaret etti o banlanır. Sakin olalım.
Kıt akıllı dedi bence uçarSiyasette kolay kolay banlanma yok artık direk hakaret yoksa