Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Kendi partisinin secilmis belediye baskanları hele de Ankara bb, istifa ettirilmedi mi?
Neden olmasın. Olmaz dediğimiz ne varsa oluyor.
Orası öyle devlet adabını bozdular artık. Ancak ülkenin milli gelirinin çoğunu karşılayan bir şehir istanbul. İş gücü, üretim potansiyeli çok fazla. Nüfus çok fazla bir kere. 20 milyon kişinin 1milyonu ayaklansa ortalık çok karışır. Doğudaki kayyum atamalarına terör dediler. İstanbul için sebepleri bile yok. Yapamazlar. O kadar uzun boylu değil

ne alaka anlamadım.
reyiz burada para dağıtıyor mu sanıyorsunuz?
bu kadar mı pembe gözlükleriniz?
Onu demek istemedi buralarda da çalışıyoruz, ağaçtan toplamıyoruz sandığınız gibi demek istedi.
Öyle sandığımız sonucuna ise nerden ulaştı anlamadım.

siz saniyosunuzki burda calismadan parralari havadan topluyoruz...
Siz verginizi oraya veriyorsunuz buradaki secime soz soyleme hakkiniz yok gidin calistiginiz vergi verdiginiz ulkenin secimleri hakkinda konusun. Taa oralardan kalkmis terorist diyerek insanlari bolemezsiniz

Valla Erdoğan kabul etti gibi. Gereksiz seyler söyledi. Cumahurbaskanı benim, kabine bizde, Büyükşehir ilçeler. Çoğu bizde vs dedi. Kısacası kaybettik diyemedi de işte böyle seyler söyledi
İmamoğlu aldı herhalde dimi, oh çok şükür

Istanbulu Binali Yildirim almis olsa balkon konusmasinda bunu kesin soylerlerdi bu bir

Sirf balkon konusmasi oncesi ankaradan sonra istanbulu da kaybettiklerini ilan etmemek icin anadolu ajansini durdurdular.

Binali yildirim bi ara kazandim diye eski taktikleri denedi (ati alan uskidari gecti zamanlari) ama bahceli veya erdogan arkasini getirmedi

Her seye ragmen huylu huyundan vazgecmez suan turlu oyunlar donuyor belli ki
Muhalefetin bu sefer bastirmasi oylara sahip cikmasi gerek

Atatürkün partisi terörist oldu ya böyle, insanların gözünde ben ona yanıyorum. Bu nasıl bir algı yönetimidir? Chp seçmeni ne alaka terörist ne alaka!!

Ya kendi başkanları kürt kardeşim Türk kardeşim diye ayrım yapıyor. Kürt’e terorist diyor sonra oy istiyor. Sağı solu belli değil bunların. İşte başlarındaki ne derse oraya savruluyorlar

15 temmuzz gunu kimin kutlama yaptigini gorduk.ellerinde ickilerle.okada sehit varken
15 temmuz da kim içki içmiş? Nedir içki mevzusu? Alkolik insanlar uyuşturucu bağımlıları var. Yani birileri içti ise adam mı kesti? Konu ne bilen aydınlatabilir mi?

Istanbulu Binali Yildirim almis olsa balkon konusmasinda bunu kesin soylerlerdi bu bir

Sirf balkon konusmasi oncesi ankaradan sonra istanbulu da kaybettiklerini ilan etmemek icin anadolu ajansini durdurdular.

Binali yildirim bi ara kazandim diye eski taktikleri denedi (ati alan uskidari gecti zamanlari) ama bahceli veya erdogan arkasini getirmedi

Her seye ragmen huylu huyundan vazgecmez suan turlu oyunlar donuyor belli ki
Muhalefetin bu sefer bastirmasi oylara sahip cikmasi gerek

Valla canım İmamoğlu fena. Hakkını yedirmez. Hakkımızı yedirmez

X