Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Ya nolur siyaset konusunda yine bir tartışma başlamasın çenemi tutamıyorum ben..
Ah Mune ablacığım olmasa ben neler neler yazarımda hadi yine iyisiniz
He bu arada Mart'ın Sonu Bahar

Kolay mı yahu istanbula kayyum atamak? İç savaş çıkar o zaman
ne merakliymissiniz ic savas cikartmaya...
chp=hdp
kol kola yuruyorlar
hala anlayamadiniz gitti
resmen butun sehitlerimize ihanet ediyorlar...biz bile vatanimizdan bu kadar uzaktayken herseyi goruyoruz..sizler gormek istemiyosunuz...sirf bu yuzden allah bizi chp den kurtarsin
[/QUOTE]
Bende en çok ona üzülüyorum aslında soyl3necek çok şey var ama neyse

Peki dağdan davul zurnayla chp mi indirdi onları bana ilk bunun cevabını verin hadi iyisin alıntıyıda düzelttim

Ama lütfen bunlardan bahsetme.
Yoksa şehitlere kelle dediğide dün gibi gelir akıllarımıza..
Yan gelip yatma yeri değilmiş ya öğrenmiştik..
Bunların bahsini açıp üzme arkadaşları onlar halen berrak düşünceler içerisinde çok sevgili pollyannacılık oyunları ile mutlu olsunlar

Kolay mı yahu istanbula kayyum atamak? İç savaş çıkar o zaman
ne merakliymissiniz ic savas cikartmaya...
chp=hdp
kol kola yuruyorlar
hala anlayamadiniz gitti
resmen butun sehitlerimize ihanet ediyorlar...biz bile vatanimizdan bu kadar uzaktayken herseyi goruyoruz..sizler gormek istemiyosunuz...sirf bu yuzden allah bizi chp den kurtarsin
[/QUOTE]
İç savaş merakıyla ne alakası var hanımefendi? Çekmiş gitmişsiniz başka yere hala bize siyaset martavalı okuyosunuz. Çok memnunsan akpden, gelip burda yaşasaydın. Kaç senedir onlar yönetiyor ülkeyi?

Almanyada yaşadığını varsayarak söylüyorum. Berlin yönetimine hükümet el koysa insanlar sokağa çıkmaz mı? İç savaş meraklısı terörist mi oluyorlar o zaman?

Vah ki vah yuttukları laflara Allah gözlerini açsın ne diyelim

Bacım gitmişsin, birak biz yaşadığımız yere kimi istiyorsak onu getirelim. Uyuz oluyorum böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…