Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Tayyip de az once Istanbul'a balkon konusmasina gidecem diyordu. O gidene kadar ati alan uskudari gececek... Neyse canim, tarafsizlik yeminine uyar, Imamoglu icin yapar bu kez de balkon konusmasini..

öyle deme ben heyecanla bekliyorum konuşmasını suratının halini görmemiz lazım:))

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım: İstanbul'da seçimi kazandık

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul'da seçimi kazandık" açıklamasını yaptı.

İşte AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun. İstanbul’da seçimi kazandık. Bu süreçte İstanbul halkınının bize verdiği yetki için çok teşekkür ediyorum. İstanbullulara İstanbul’a verdiğimiz sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum ve inşallah 15 milyon vatandaşın İstanbul’u mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir haline getireceğiz.
Bu sonucun elde edilmesinde emeği geçen bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sonuçlar hayırlı olsun, teşekkürler İstanbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…