- 23 Aralık 2012
- 7.229
- 48.007
Yani bunu da yaparsalar secim niye yaoiyolar su suraya bu buraya sen de anani al git desin okValla emir buyuk yerden geldi ve galiba sayim bitirildi. Imamoglu one gecmek uzere iken yayin durduruldu. Bakalim ne olacak? Insallah bu kadar da yapamazlar yani tek adam rejimi diye..
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım: İstanbul'da seçimi kazandık
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul'da seçimi kazandık" açıklamasını yaptı.
İşte AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:
Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun. İstanbul’da seçimi kazandık. Bu süreçte İstanbul halkınının bize verdiği yetki için çok teşekkür ediyorum. İstanbullulara İstanbul’a verdiğimiz sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum ve inşallah 15 milyon vatandaşın İstanbul’u mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir haline getireceğiz.
Bu sonucun elde edilmesinde emeği geçen bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sonuçlar hayırlı olsun, teşekkürler İstanbul.
Cumhur Ä°ttifakı'nın Ä°stanbul BüyükÅehir Belediye BaÅkanı adayı Binali Yıldırım: Ä°stanbul'da seçimi kazandık
Cumhur Ä°ttifakı'nın Ä°stanbul BüyükÅehir Belediye BaÅkanı adayı Binali Yıldırım, "Ä°stanbul'da seçimi kazandık" açıklamasını yaptı.www.mynet.com
Ya bunu bilerek mi yapıyorsun?Valla emir buyuk yerden geldi ve galiba sayim bitirildi. Imamoglu one gecmek uzere iken yayin durduruldu. Bakalim ne olacak? Insallah bu kadar da yapamazlar yani tek adam rejimi diye..
Yani
Şüpheniz mi var
Kazanamaz. İmkanı yok.gökten vahiy mi gelmiş
Vahiy mahiy dalga gecmeyin valla carpilirsiniz mazallah:))
Sonuc kesin degilse neden aciklama yapiliyor?
Adam cikip aciklama yapiyor nasil cesaret edebilir oyle olsa?Maalesef Binali kaybetmiş gibi görünüyor.
Ben bilmem hanim abla ben uyarayimdahep yaptıkları gibi manipülasyon..
egemen bağışın çarpılmadığı yerde bana birşey olmaz merak etme
Maalesef Binali kaybetmiş gibi görünüyor.
Devletin resmi sitesi AAdan izliyorum. Her uc dakikada bir veri geliyordu. 23.21 den beri yayin yok. Yani Binali kazandik dediginden beri.Ya bunu bilerek mi yapıyorsun?
Yok öyle bir şey
TV netten daha yavaş
Fox izliyorsun sanırım
O hic kaybettik demediki gectigimiz secimlerdeKılıçdaroğlu da imamoğlu kazandı diyor.
Ben bilmem hanim abla ben uyarayimdaSonuc birazdan netlesir nasilsa